mutfakta titanyum teknolojisi

SunriSevgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
10
2
36
Türkiye’de ilklerin öncüsü Tefal, aşınmaya ve yüksek ısıya dayanıklılığıyla dünyanın en gelişmiş materyallerinden biri olan titanyumu tava ve tencerelerine taşıdı, uzun ömürlü seriler geliştirdi. Titanium ailesinin yeni üyeleri Titanium Expertise, Titanium Hard, Titanium Force ve Titanium So Intensive serileri mutfakların demirbaşı olmaya aday. Granite göre 3 kat daha dayanıklı yüzeyi, uzun süre çizilmez yapısı ve yüksek yapışmazlık performansı sayesinde Titanium serisi mutfaklarda fark yaratacak.

Titanyum doğada bulunan en sağlam maddelerden biri. Tıptan, takıya pekçok alanda tercih edilen, insan sağlığına ve hayatına uyumlu Titanyum, yeni kullanım alanı ile mutfaklarda yeni bir trend başlattı. Titanyum tava ve tencerelerde genellikle yapışmaz kaplama olarak karşımıza çıkıyor. Yapışmaz kaplama pratik kullanımı nedeniyle tercih ediliyor.

Tefal'in bize sunmuş olduğu ürünü tabii ki seve seve kullanıyorum ve tasarım olarakta, kullanış şekli olarakta çok memnun kaldım. size de tavsiye edebilirim, tefalshop mağazalarında ya da online alışveriş sitelerinde de bulabilirsiniz.

Ben de Tefal shop 'da karşılaştım, merak edip bir tane krep tavası aldım. Çok hafif ve kesinlikle yapışmıyor. Krep yapmak inanın hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Şimdi de tencere setini almayı düşünüyorum. Gördüğünüz an mutlaka alın deneyin derim. Siz de benim gibi tüm mutfağı bunlarla değiştirmeye karar vereceksiniz eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…