Mutfaktan gelen kötü koku

Herkse merhaba,
Uzun süredir mutfağımzdan ara ara gelen kötü bir koku var. Her zaman olmuyor bir anda bir koku yayılıyor ki beklemiş, kokmuş çöp gibi bir koku :( bazı akşamlar eve geldiğim zaman kapıyı açmamla birlikte o iğrenç koku ile karşılaşıyorum. Resmen takıntı haline geldi artık. Dediğim gibi bu koku her zaman yok bazen haftada 3 kere oluyor bazen 2 hafta hiç olmuyor. Evde temizlik oluyor mis gibi sonra bir bakmışım koku felaket. Öncelikle kombiden şüphelendik ama onda sorun yok. Lavobo vs kontrol ettim onda da sıkıntı yok gibi. Allah aşkına başka nereden gelebilir bu koku? Evimden soğudum resmen. O koku işledi evimin içine 😥 en son kombi için gelen usta davlumbazın bağlı olduğu bacadan gelebilir dedi. Ama yemek,kokusu vs gelmiyor.lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen oldu mu nasıl çözdünüz? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Gider.
Sizin lavoba kalmayabilir, tüm.daireler ortak gidere bağlanıyorsa komşunuz balık vs yıkayıp temizlemezse de koku size gelir.

Bende de var o koku, lavabo giderinden geliyor yağmurlu havalarda.
Tiksiniyorum neler döküyorum çare yok!

Patates varsa evde onu kontrol et bende aynisini yasadim evi talan ettim en son bi baktim patatesler çürümüş onlar kokuyo igrenc bisi o gunden beri bidaha patates almadim eve 😂

Benim işyerimin lavabosunda oluyor bu koku. Keskin bir şey. Her zaman degil ara ara oluyor. Bende domestos döküyorum öyle gidiyor koku

Lavabo kullanılmadığında koku oluyordu bizim evde. Takip edin bir kullanmadığınız günlerde artıyor mu diye

Mutfak lavabosunun borusunu s yapın... birde bizde çok işe yaradı sabah,akşam çayı lavbonun içine döktüm o çayın posasi kokuyu kesiyormuş bi deneyin derim

Camasir makinesi mutfaktaysa oradanda geliyor olabilir
Bizimki mutfaktada degil ama berbat kokuyor banyo wc mutfak kokmaz o kokar

Herkse merhaba,
Uzun süredir mutfağımzdan ara ara gelen kötü bir koku var. Her zaman olmuyor bir anda bir koku yayılıyor ki beklemiş, kokmuş çöp gibi bir koku :KK43: bazı akşamlar eve geldiğim zaman kapıyı açmamla birlikte o iğrenç koku ile karşılaşıyorum. Resmen takıntı haline geldi artık. Dediğim gibi bu koku her zaman yok bazen haftada 3 kere oluyor bazen 2 hafta hiç olmuyor. Evde temizlik oluyor mis gibi sonra bir bakmışım koku felaket. Öncelikle kombiden şüphelendik ama onda sorun yok. Lavobo vs kontrol ettim onda da sıkıntı yok gibi. Allah aşkına başka nereden gelebilir bu koku? Evimden soğudum resmen. O koku işledi evimin içine 😥 en son kombi için gelen usta davlumbazın bağlı olduğu bacadan gelebilir dedi. Ama yemek,kokusu vs gelmiyor.lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen oldu mu nasıl çözdünüz? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Bizde de oluyodu. Neler yaptik yok bulamadik.en son Bulasik makinasi ve lavabo giderinin gittigi yere takilan armut conta diye gecen bi plastik varmis. O eskimis koku ondan geliyomus. Esim onu degistironce koku falan kalmadi

Bizde de geliyor arada o koku, halbuki gece temizlik yapmadan yatmaz annem, biz bilen birine sorduğumuzda giderlerden geliyor olabilir demişlerdi. Çünkü bariz bir şekilde mutfaktan geliyordu o koku. Hala arada oluyor ama 2 ayda 1 falan.

Herkse merhaba,
Uzun süredir mutfağımzdan ara ara gelen kötü bir koku var. Her zaman olmuyor bir anda bir koku yayılıyor ki beklemiş, kokmuş çöp gibi bir koku :KK43: bazı akşamlar eve geldiğim zaman kapıyı açmamla birlikte o iğrenç koku ile karşılaşıyorum. Resmen takıntı haline geldi artık. Dediğim gibi bu koku her zaman yok bazen haftada 3 kere oluyor bazen 2 hafta hiç olmuyor. Evde temizlik oluyor mis gibi sonra bir bakmışım koku felaket. Öncelikle kombiden şüphelendik ama onda sorun yok. Lavobo vs kontrol ettim onda da sıkıntı yok gibi. Allah aşkına başka nereden gelebilir bu koku? Evimden soğudum resmen. O koku işledi evimin içine 😥 en son kombi için gelen usta davlumbazın bağlı olduğu bacadan gelebilir dedi. Ama yemek,kokusu vs gelmiyor.lütfen yardımcı olun başına böyle birşey gelen oldu mu nasıl çözdünüz? Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Giderin S yada U şeklinde olması gerekiyor. Aksi takdirde çok koku gelir. S yada U şeklinde olmalıki o kısımda bir miktar su kalsın ve kokunun eve geri basmasın engellesin. Kesinlikle sebep budur. Ya da gider yerindeki conta yıpranmış olabilir. Kontrol edin

Bulaşık makinasının gider borusunun takılı olduğu yerin etrafında boru girince boşluk kalıyorsa ondan geliyor olabilir.öyleyse onun için aparatlar satılıyor ben kalın bir poseti katlayıp sarıp sikistirdim.diger ihtimal tabiki lavabo.zaten rüzgar falan olunca gelir daha çok giderden koku.lavabo ya da ya acıcı ya da karbonat sirke dökün biriken yag, yemek kalıntısı varsa gitsin belki koku gelmez.

Bizdede öyle bir sorun vardi gecen yıl en sonunda çözümü bukduk . Buz dolabınızın arkasinda alt bölmesinde buzlugun erimislerini tahliye eden bir boru var.
Onun icine aktigi motorun uzerinde duran bir kap var .
O kaba buzluktan kan gibi birseyler akmis ve belki aylarca kaldigi icin baya pis kokuyordu.
O kabı temizledik. Mutfagimizda evimizde rahata erdi.
Birde oraya bakin belki koku oradan geliyordur.

Herkse merhaba,
Lavabonun giderinden geliyordur özellikle hava rüzgarlı oldugunda ve yazın sıcaklarda daha çok oluyor benim gözlemlediğim. Yani annemlerşn evinde öyleydi. taşınacaksam falan benim de evle ilgili en büyük korkum hep bu olmuştur 🧐

Back
X