*****:(Müthiş Kararsızım:(******

sheva3434

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
38
9
8
36
Dr.Tamer Köse Yeni estetik olan arkadaşlardan foto bekliyorum.....
Dr.Fatih Dağdelen Çok iyi bir estetik doktoru fakat bana biraz tuzlu geliyo
Dr.Muhammed Dilber Güvenim tam fakat fiyat biraz astronomik
Yrd.Doç.Dr.Muhammed Pamukçu Referanslı (Minuscule adlı arkadas olmuş süper bende görüştüm karar aşamasındayım)
Bunların haricinde öneri tavsiyelerinizi bekliyorum.Şubat ayı içerisnde burun ameliyatı olmak istiyorum.
Esteworld ile Bülent Gence ve Bülent Tekerekoğlu okumuştum forumda bilemiyorum...
Başka doktorlarda İstanbul içinde olup ta memnun kalan varsa tavisyelerine açığım.
Hangi doktorla görüşşem kafam daha da karışıyo vazgeçme aşamasına geliyorum.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Dr.Tamer Köse Yeni estetik olan arkadaşlardan foto bekliyorum.....
Dr.Fatih Dağdelen Çok iyi bir estetik doktoru fakat bana biraz tuzlu geliyo
Dr.Muhammed Dilber Güvenim tam fakat fiyat biraz astronomik
Yrd.Doç.Dr.Muhammed Pamukçu Referanslı (Minuscule adlı arkadas olmuş süper bende görüştüm karar aşamasındayım)
Bunların haricinde öneri tavsiyelerinizi bekliyorum.Şubat ayı içerisnde burun ameliyatı olmak istiyorum.
Esteworld ile Bülent Gence ve Bülent Tekerekoğlu okumuştum forumda bilemiyorum...
Başka doktorlarda İstanbul içinde olup ta memnun kalan varsa tavisyelerine açığım.
Hangi doktorla görüşşem kafam daha da karışıyo vazgeçme aşamasına geliyorum.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::
Merhabalar estetik oldunuz mu acaba? olduysanız hangi doktora oldunuz ve fiyatı ne kadar acaba? Birde eğer olduysanız memnun musunuz şu anda burnunuzdan.

Back