Nakış muthiş kurdele nakışı kırlentler:)))

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

cimcime81

canım oğlum...
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
3.380
10
318
43
cicibisiiy2eeeeeeeeeeee.jpg

cicibisiiy2nnnnnnnnnnnn.jpg

cicibisiiy2oooooooooooo.jpg

cicibisiiy2pppppppppppp.jpg

cicibisiiy2qqqqqqqqq11.jpg

cicibisiiy2qqqqqqqqqqqq.jpg

cicibisiiy2rrrrrrrrrrrr.jpg

cicibisiiy2wwwwwwwww.jpg

netten1tr0.jpg

netten7zk0.jpg

netten3hx4.jpg

aliyeninatölyesi adlı blogdan alıntıanmıştır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Vayy süperlermiş cimcimem :)) bende biliyorum ama o büyük güllleri naslaa yapamam kaydirigubbakcemile3

bonusum ne var onları yapmakta be anacım...2 kere yanlış yaparsın 3.de tutturursun...merak etme...

iğnelerini falan aldım ama başına oturup yapmadım bir türlü
havlu işlemek istiyorum ben de

Bende başlıycam kırlent ne zamandır yapamıyorum ne havluları ne de salon takımımı. Yarım olanları sonlandırıyım. Salon takımıma uygun birşey üşünüyorum. Sizdenden fikir alıyım.
alim0233_1238015893.jpg

Buna nasıl bir kırlent yapıyım.

cicibisiiy2rrrrrrrrrrrr.jpg

Nukleer bu üstteki resime senin gülleri ve yaprakları goncaları uygulayabilirsin. Bence çok şık olur.

bede çok seviyorum...1 sene kursa gitim...şimdi aslında otursam başına yaparım kırlentleri ama çok üşeniyorum:))

cimcimecim kılentler süper. ben de elişlerine ilgiliyim. kursa gitmedim ama kitaplardan bakarak bi salon takımı yaptım. sonra resmini ekleyim.
bir de üşnenin oğlu kızı olmazmışşş :teytey:

çok şahane duruyorlar ne kadar güzel yapmışsın ellerine emeğine sağlık canım

çok güsel olmuşlar cimcimeciim............... ellerine sağlık ...o büyük güllerde göz kamaştırıyor..renklerin uyumu da cabası...........süpersin.........:nazar:

maharetli bayanlarin kirlentide böyle güzel oluyomus demekki cok güzelkaydirigubbakcemile3
ellerine emegine saglika.s.

hepsi birbirinden harika ellerinize saglik.ben de isterimmmmmm demek geldi icimden . nedense!!!

Back
X