- Konu Sahibi wildrose54
-
Selam hanimlar,
buraya yeni üye oldum ve hemen su bilgimi sizlerle paylasmak istedim.
Nar ve 100 % Narsuyu, östrogen üretimine, follikel büyüyüp, (yumurtanin atlamasina) kisaca dogurganliga son derece yararliymis!!
kendim iciyorum, sizlerede önermek istedim.
saygi ve sevgilerimle.......
Allah herkese hayirli evlatlara sahib olmayi nasip eder insallah
çok Merci Canim Acaba Taze Tazemi Sikicağiz Yoksa Aldikalrimiz Da Oluyormu
Arkadaslar guzel bir paylasim narsuyun deneyecegim. Hamile kalmak isteyenler mutlaka folik asit iciyorsunuz degil mi? Bunun yerine B komplex icin icinde mutlaka folik asit olsun.hamilelik zamaninda Vitamin B komplex ile halsizlik gider.Kabizliga yarari var ve sac dokulme olmas /deriniz guzel olur/ sinirlenmeyi onler/ imun sistemini (bagisikligi ) guclendirir/kandaki sekeri ayni derecede tutar v.s.
Sonra Vitamin E hamile kalmadan once 1 ay oncesine sonra hamilelik zamaninda e az 2 ayligina kadar kullanin. Dr sorun. Vitamin E Bayanlarda uremeye etkisi var erkeklerde sperm sayisinin artmasina yarari var ve cocuk icin rahimde yer hazirlarmiz hucrenin yenilenmesi icin buyuk etkisi var.
Dr bir sorun ve deneyin
ayrıca arkadaşlar sebzelerden taze fasulyenin kadınlarda yumurta oluşumu üzerinde çok olumlu etkisi varmış. şu an tam da mevsimi pahalı da değil. bol bol yemek lazım.
Slm arkadaslar tavsiyeleriniz cok guzel. E vitaminin tup bebek asilamaya giderken mutlaka onermeleri lazim.Mutlaka sorun.Dunyada cocuk isteyen herkeze folik asit ve E vitamini mutlaka onerirler.
Bu bitki saylarin gunune ne kadar alabilirsen almalimisin yoksa siniri mi var. Fasuliye hem de taze fasuliye bizde ancak temmuz agustos aylarinda olur ama Turkiyedeki gibi olmuyor. Nar suyunun tam naturelini bulamadim hepsi konsentratli sikarak yaparsam yada yesem ....
Kendinize iyi bakin
Nar suyunun mutlka faydası vardır ama benim aklıma dayanıklı şişe yada paketlerde satılan meyvesuları yatmıyor açıkçası. gerçek meyvesuyu olduklarından şüpheliyim sanki aromalandırılmış gibi geliyor ayrıca mutlaka koruyucu ve bizlere zararlı katkı maddeleride içeriyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?