• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlaka okuyunnn

Rica ederim ama ben sana gercekleri soyledim sadece kendini iyi hisset diye degil :) o kadar guzel bisey ki hata yaptigini farkedip temizlenmek icin o kadar sey yapman kusursuz degiliz hicbirimiz ama neden daha cok cabalamayalimki? Allah tovbenide dualarinida kabul etsin . Ve bence sen beni dinle biraz makyaj biraz kiyafet ☺️ danismak istedigin bisey olursa her zaman yazabilirsin bana ozelden ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya aslında bakımlıyımdır bunun için diyorum belki görseniz sasıradabilirsiniz diye önceye göre çokta değiştim lise yıllarına göre ama eski yasadıklarımdan dolayı böle hissediyorum.yine teşekkür ederim :)

sizi anlıyorum bazı olaylar hayatımızı bu şekilde etkileyebiliyor ama geçmişe takılıp kalırsanız ilerleyemezsiniz.

Arkadaşım kimse dört dörtlük değilki. Üstelik bişey yapmamışsın kimsenin kocasını almamışsın kimsenin yuvasını yıkmamışsın. Herkes bir şeyler yaşar. Sıkma canını ve derslerine adaman çok iyi bir şey. Aradan uzun zaman geçmiş. Geçmişe takılıp kalırsan ilerleyemezsın. Allah hepimize hayırlısını göstersin. Neyin ne zaman olacağı belli bile olmaz

ya aslında bakımlıyımdır bunun için diyorum belki görseniz sasıradabilirsiniz diye önceye göre çokta değiştim lise yıllarına göre ama eski yasadıklarımdan dolayı böle hissediyorum.yine teşekkür ederim :)

acı olan ne mesela biliyor musun görünüşle yargılıyor olunmamız bi derdimden bahsediyorum evet çirkinim yada evet güzelim bundan bahsediyorum ve "delikli boncuk " gibi bi tabirle karşılasıyorum nasılsa dengini bulursun mutlu olrsun vs.. aslında tam da anlatmak istediğim bu insanlar böle tiniyetsiz

acı olan ne mesela biliyor musun görünüşle yargılıyor olunmamız bi derdimden bahsediyorum evet çirkinim yada evet güzelim bundan bahsediyorum ve "delikli boncuk " gibi bi tabirle karşılasıyorum nasılsa dengini bulursun mutlu olrsun vs.. aslında tam da anlatmak istediğim bu insanlar böle tiniyetsiz

Canım orda yanlış anlaşılma olmuş bende seni savunmak için yazdım ama arkadaş onu söylemek istememis:34:

Arkadaşım kimse dört dörtlük değilki. Üstelik bişey yapmamışsın kimsenin kocasını almamışsın kimsenin yuvasını yıkmamışsın. Herkes bir şeyler yaşar. Sıkma canını ve derslerine adaman çok iyi bir şey. Aradan uzun zaman geçmiş. Geçmişe takılıp kalırsan ilerleyemezsın. Allah hepimize hayırlısını göstersin. Neyin ne zaman olacağı belli bile olmaz

belki senin de büyük bi günahın vardır yada yoktur bilemem yasadığımı unutamam yüreğim razı değil değistirdim kendimi insanlara karşı emin duruyorum ama affedildim mi bilemiyorum..yeter ki affedileyim üzüntüm tövbemden büyük olsun

en güzel şey hatalarından ders çıkarmandır fakat başkalarının sözlerinden etkilenip bu denli yanlışların içinde bulman sadece kendine yaptığın bir kötülük olmuş sonuç hayallerini erteleyen yada karamsarlığa düşen ,üzülen yıpranan bir genç kız .Geçmişine sünger çekme hatırla unutursan her zaman yanlışın içinde bulursun kendini .Bir insan seni dış görünüşünden dolayı bıraktıysa o kişinin kendi karakteriyle ilgilidir ,aile eğitimiyle ilgilidir şükür ki kurtulmuşsun.Ağır,efendi,saygılı insanlar bu şekilde bir insanı yarı yolda bırakmazlar doğru insan karşına çıkacaktır ama iyi tanımak gerekir insanların içinde iyi ve kötü birlikte vardır,incelemeden,tanımadan,araştırmadan bir şeylerin kararını verme yeterki.

en güzel şey hatalarından ders çıkarmandır fakat başkalarının sözlerinden etkilenip bu denli yanlışların içinde bulman sadece kendine yaptığın bir kötülük olmuş sonuç hayallerini erteleyen yada karamsarlığa düşen ,üzülen yıpranan bir genç kız .Geçmişine sünger çekme hatırla unutursan her zaman yanlışın içinde bulursun kendini .Bir insan seni dış görünüşünden dolayı bıraktıysa o kişinin kendi karakteriyle ilgilidir ,aile eğitimiyle ilgilidir şükür ki kurtulmuşsun.Ağır,efendi,saygılı insanlar bu şekilde bir insanı yarı yolda bırakmazlar doğru insan karşına çıkacaktır ama iyi tanımak gerekir insanların içinde iyi ve kötü birlikte vardır,incelemeden,tanımadan,araştırmadan bir şeylerin kararını verme yeterki.

evet haklısınız..ama sunu söleyebilirim ki ben birini tanımaya güvenmeye hiç hazır değilim umudum da yok

ben ne yapıyorsam kendime yapıyorum farkındayım geçmişe takılmam gerektiğinden bahsetmişsiniz peki o etkileri atmam için ne yapmalıyım?

daha çok küçüksün ki çoğu insanın üni bitinceye kadar sevgilisi bile olmayabiliyor. Acelen ne hem neye geç kalacaksın vakti zamanı gelirse olur. bunla uğraşmak yerine ders çalış sosyalleş gez toz yani.

delikli boncukmu ne kadar tiniyetsiz bi insansınız.farketmeden günahımıda almışsınız zina YAPMADIĞIMDAN bahsettim yazımda yaklaşmaktan rahatsız olduğumdan yıllarca kendimi temizlemek için temizlemek derken zina anlamında değil yakınlaştığımdan ötürü elimi ayağımı o konulardan çektiğimden bahsettim

ben sana zina yapmışsın demedim ki

Tam gelisme cagindayken internetten birinin yaptigu davranis travmaya yol acmis. Hala etkisi devam ediyor bence once ordsn basla.Soyke diyeyim ben cam acsaydim beni de begenmezdi mesele orda guzel cirkin degil hazir kiz beklentisi var. Yani kolay iliski yasamak istiyor sende onu gormeyince buyuk ihtimal.cocuksu geldin o yuzden tipim degilsin bahanesine sigindi. Yok degersizim evlenilmeye layik degilim vs saplantindan vazgec bi internet sapigi icin diyeceksin degildir hayir oyledir cunku gorunus onem vermis o yuzden takma o davranisi. Kendine guven sevilmeye layik oldugunu bil zina tovbe etmissin zaten.

;) yanlış anlamaya ne kadar müsaitiz. Atasözü gibi bişeydir bu. Ege köylerinde çok kullanılır. Ben de şaşırmıştım ilk duyduğumda. Aslında yanlış anlaşılacak bişey yok. Deliği olan boncuk kusursuzdur, kullanışlıdır, bir yerde işe yarar mutlaka yere düşse dahi biri alır kullanır anlamına geliyormuş. Sizin aklınıza gelen deliklerden değil yani.

teşekkürler beni doğru anlamışınız

bence önce güzellikten ve evlilikten önce kendini geliştir elinin altında internet var araştır biraz bu delikli boncuk meselesini sonra konuş:47:

Canım niye beğenilmeyesin Bence bu düşünceden Kurtul Allah herkese bi güzellik vermiş Abi'm derdi ki bi kızın boyu ne kadar kısa olursa talibi o kadar çok olur

Rahmetli babaannemin lafıydı delikli boncuk yerde kalmaz bir alan olur derdi demek kullanılan bir tabirmiş

canım belki sözlerimden ötürü tepki alacağım ama bilki amacım asla seni kırmak veya üzmek değil

şimdi öncelikle inançlı bir insansın belliki ve zinaya kafanı takmışşın

öncelikle belirmek isterimki zina sadece cinsel beraberlikle olan bir şey değil

elin gözün dilin zinasıda var

yani flört etmek te bi zina türü
ki zinanın yasaklanmasını zamanımzda olanladan gayet iyi anlıyoruz zaten

ancak birde şu varki biz insanlar hata yapabilir nitelikte yaratılmışızdır
bunun içinde tövbe ederiz
ki sen pişmanlık duyarak tövbe eettim diyorsun zaten
ALLAH cc için yanarak ettiğin tövbenden ötürü inşALLAH sana güzel kapılar açar

emin ol zamanı gelince ALLAH cc sana hayılı bir eş nasip edecektir

Güzellik bakan gözdeymiş. Niyetmiş her şeyi güzelleştiren, olmazları olduran. Sevgi, açılmayacak sanılan, üzerine kilit vurulan tüm kapıların anahtarıymış, tam da ümitsizliğe düşmeye ramak kala doğuruvermiş güneşi üzerimize yaradan; parlak ve sıcak. Tatlı dille söylenen sözlere doyulmazmış. (ikbal gürpınar )
ALLAH cc suretini ve siretini ısındırıverir sana eş olarak yazdığının

biz söz varya yüzü güzelden 40 günde huyu güzelden 40 yılda usandım diye
sen ALLAH cc emir ve yasaklarına uy
ve artı YARADAN GÜZEL YARADANIN YARATTIĞINA BİZİM ÇİRKİN dememiz ne haddimize dimi ama
Rabbim dış görünüşten almışşa içe verir
gözden almışşa ruha verir

velhasılı kelam aslında herkes eşittir bana göre :)

selametle kal hakkını helal et

Son düzenleme:
Şekerim yazın bile çok özgüvensiz.

Bak ne güzel üniversite mezunu olacaksın, ben çirkin falan olduğunu da sanmıyorum. Ne kadar içi fesat, aşağılık insanlar var öyle özgüvenliler ki inanamazsın.

Bir kere kendini değersiz görmeyi bırak, zina aşağı zina yukarı düşünme. Tamam hata yapmışsın, bir daha yapma, kimseden sevgi dilenme.

Çirkinlk işi hikaye vücuduna göre giysler al, renk renk takılar al, bohem uzun etekler giy. Gül , konuş,eğlen, sosyalleş, güzel bir üniversite deneyimi yaşamaya çalış, değişik öğrenci kluplerine git mesela, üniversite yılları bir daha geri gelmiyor. Değişik kitaplar oku, kendini hayata aç.

Son düzenleme:
ben ne yapıyorsam kendime yapıyorum farkındayım geçmişe takılmam gerektiğinden bahsetmişsiniz peki o etkileri atmam için ne yapmalıyım?

canim herkes hata yapabilir, sen de böyle olsun istemezdin ama olan olmus, gecmise takilmamak icin bol bol
dua et Allahim beni bu sıkıntıdan kurtar icimi ferahlat diye, eminim gayette hos bir kizsindir, zamani gelir birisi
sana öyle bir bakarki düyanin en güzeli insani olursun onun gözünde, boyum kisa diye kafana takma eminim cok
citi pitisindir, hem her erkek uzun boyludan mi hoslaniyor saniyorsun :) bazilari özellikle minyon tiplerden hoslaniyor

önemli olan senin karakterin, insanligin, dis görünüsün degil, kendine güven,
dua et Allahim evliligim senin yolunda, Senin rizan oldugu gibi nasip olsun diye :)
hayirli zamanda hayirli kisiyle Senin rizan ile de...
O' na birak ve bekle.

hakkinda herseyin hayirlisi olsun.

Back
X