Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailemle resim çekinmeyeli uzun zaman oluyor
İyiki böyle bir konu açmışsın canım farkında bile değildim..
Bu arada bebeğin çok şirin yaaa yerim onuudelikafadulden
>Resim ekleyenleri hem çok kıskandım hemde çok beğendim . allah sevdiklerinizi esirgesin arkadaşlar. Şuanda oturduğum pc de resimlerimiz olmadığı için ekleyemicem ama en kısa sürede bir mutuluk resimde benden gelecek
>Resim ekleyenleri hem çok kıskandım hemde çok beğendim . allah sevdiklerinizi esirgesin arkadaşlar. Şuanda oturduğum pc de resimlerimiz olmadığı için ekleyemicem ama en kısa sürede bir mutuluk resimde benden gelecek
alisha bebeğine bittim akannehir Allah banada nasip etsin böyle tatlı bi çocuk (ve isteyen herkese) kaydirigubbakcemile3 Ama ben foto kayamayacağım malesef kaydirigubbakcemile3