mutlu ask bulur mu beni ?

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
arkadaslar bisey merak ediyorum benim karsıma hiç dogru düzgün beni seven biri cıkmadı sırf bu kız güzel die kullanmaya kalktılar kötü niyetli erkekler sonuda kötü bitti aska inancım kalmadı acaba mutlu olur muyum bende ..ilk sevglisi nişanlısıyla vs ayrılıp yeniden mutlulugu bulan var mı insan 2.kez sevebilir mi yada güvenilir mi tekrar bi baskasıına ??

arkadaslar bisey merak ediyorum benim karsıma hiç dogru düzgün beni seven biri cıkmadı sırf bu kız güzel die kullanmaya kalktılar kötü niyetli erkekler sonuda kötü bitti aska inancım kalmadı acaba mutlu olur muyum bende ..ilk sevglisi nişanlısıyla vs ayrılıp yeniden mutlulugu bulan var mı insan 2.kez sevebilir mi yada güvenilir mi tekrar bi baskasıına ??

Dünyada milyarlarca erkek var, sizin şans verdikleriniz sizi kullandı diye aklı başında, efendi adamları yok sayamayız... Mesela bu aklı başında adamlar kız kainat güzeli de olsa kullanmaya kalkmazlar, diğer serseri grubu da dünyanın en gudubet kızı da olsanız "nefes alsın yeter!" zihniyetiyle sıkıştırmaya, dokunmaya, kullanmaya kalkar...

Bir kadının ancak şu durumda şikayetine hak verilebilir, adam gayet efendi görünür, ailesi ve çevresiyle tanışmışsınızdır hatta ciddi adımlar atılmıştır ama o bir yandan başka kadınlarla görüşüyordur da ruhunuz duymamıştır, işte mağdur kadın... Bu durum dışında adam niyetini belli ettiği halde, onun dediklerini yapar, ona itaat eder, ve bu durumda sizi sizin sevdiğiniz ve istediğiniz şekilde seveceğine, size saygı duyacağına inanırsanız boşuna beklersiniz, kendi rıza gösterdiğiniz durumlardan şikayet edemezsiniz...

Çocuklar bile kendi kuralları, disiplin sistemi olan ebeveyni, öğretmeni, vs. otorite sayarken sizin kendinize ait ilkeleriniz, prensipleriniz ve duruşunuz olursa hiçbir erkek size zarar veremez, iddialı konuşuyorum çünkü bu mümkün değil, aksi hal taciz veya tecavüze girer ve bunun cezası var zaten...

Hal böyleyken erkeklerde kusur aramak yerine şimdiye kadar yaşadıklarınızda değmeyecek adama fedakarlık, vericilikte bulunduysanız, size doğru gelmeyen şeyleri sırf karşı taraf talep ediyor diye kabullendiyseniz (o kişi hayatınızdan çıktı ve siz yine kendinizle kaldınız) bu sizin hatanız ve aynı hataları tekrar etmeyerek mutluluğu bulabilirsiniz, yapabilecekleriniz ve yapamayacaklarınız keskin kurallarla belliyse, daha çok sevilmek, değer görmek için kurallarınızı gereksiz yere esnetmezseniz ilişki bittiğinde kimse sizi kullanmış olmaz... Erkekler "Şunu bir tenhada sıkıştırsam" diye pusuda beklemiyorlar bizi, o tipler yukarıda da yazdığım gibi hukuki olarak değerlendirilir, bu nedenle "Herkes benden faydalanmaya kalkıyor" diye düşünmeyin, buna baştan izin vermeyin...

Bir problemi çözmek için önce sorunu tespit etmeniz gerekir ve burada sorun sadece karşı tarafta değil... Doğal olarak ideal erkeği bulmak için ideal kadın olmaya çalışın, her erkeğin ulaşabildiği, uzanabildiği bir kadın olarak algılanmamak için seçici olmak, sadece bu değil seçtiğiniz adama da ilişki boyunca fiziksel ve ruhsal tavizler vermemek lazım... Unutmayın, masaya konan nefis görünümlü bir keke herkes uzanmak ister, mesele o keki yememesi gerekenler uzandığında o ele vurmak...
:ssz:

tskr ederimmm Şöyle söyleyim sadece iki ilişkim oldu ciddi anlamda beni sevdiklerini söyleyip ciddi olma yolunda giden insanlarrdı... sen cok güzelsin seni seviyorum seni istiyorum falan diyorlardı biride seni cok begendm asık oldum demişti onıun için böyle söyledim
birde önceki sevgilimde cahildim diğerleride benden bişeyler bekledi cinsellik acısından reddettim ve bu sekildede kavgalı sorunlu bi ilişkimiz oldu
benim tek yanıldıgım sey cok sevip güvenmek oldu gerçek düşüncelerini göremedim ne yazık kı hep üzüldüm üzüldümmm :((
onun için merak ettm sebebini acıklayıcı oldunuz :)

Tabiki sevebilir ve güvenebilirsin.
Şu bir gerçekki,bahsettiğin o türde erkekler inanki sadece senin etrafında çevrende değil.Çünkü malesef erkeklerin genelinin içinde bu yatıyor,işin kolayına kaçıp kısa yoldan sana ulaşmak istiyorlar.
Bu yüzden doğru insanı bulmak istiyorsan,karşına çıkan her erkeğe,ona hiç belli etmeden öncelikle bu bakış açısıyla yaklaş.Bu şekilde yaklaşırsan,insanlara güvenmiyor izlenimi verirsin,böylelikle art niyetliyse ya seni kullanmaktan vazgeçer gider,yada sana değer vermeye başlar senin için değişmek ister.

Back
X