'''Kayseri de yasanan üvey anne dehşetini bilmeyen kalmamıştır. Ben 2 dk izliyemedim ağladım düşündükçe fena oldum Allah'a havale ediyoruz 46 yıl ceza almış şerefsiz daha beter olsun hem burada hem ahırette..
Kayserideki duyarlı annelerimiz cocugu zıyarete gitmişler içimiz bir nebze rahatladı inş cocukların yasadıkları kalplerinde yara olarak kalmaz,unuturlar..
Merak edenlere....O bir hayat o bir aşk onun 3 değil milyonlarca annesi var artık.o iyi o mutlu onu anlatmaya kelimeler yetmez sarı saçları mavi gözleri mis kokusu ile gel sarilalim dedigim de pipime bakma ama diyen darmadagin etti bizi cigerimizi soktu gülüşün deki masumiyeti safi herşeyden habersiz iki küçük oyuncak için havalara uçan bizimle oyun oynamak isteyen vicdanlarin sesi.. şimdi mi sıra bizde haydi kayseri ismail ve irmagin geleceği için elele...Aile kesinlikle kimseyle gorusmuyor gorusturmuyor arkadaşlar bu konuda bizimle irtibata gecin'''
Eki Görüntüle 1727008
Mutlu bir haber bu. Sizde görün istedim. İrtibata geçilecek kişiler facebook ta bir sayfa. Burda paylaşmak doğru olurmu bilmediğim için yazmadım. İsteyene özelden yazarım. Bizim içinde yakın olanlar Kayseri'ye gidin lütfen. Allah daha da göstermesin kötülük yaklaştırmasın yavrularımıza.