Mutlu bir haber. Kayseri'den..

Yaptığını doğru bulmuyorum. Evet çok acı verici bir olay ,hepimizi çok etkiledi bu olay ALLAH o çocukların yardımcısı olsun .amaaaaaa çocukların isimlerini bilmiyorduk sen burda afişe ettin haber sitelerinde verilmedi isimleri. Burda aile ile irtibata geçmek isteyenlere link atabilecegini söylüyorsun aileyi de afişe ediyorsun. Bu çocuklar hep bu acıyla yaşamamalı unutmalılar ama bizler aileyi afişe ettikçe bu acı hep taze kalacak o çocuklarda o babada. Yardım etmemeliyiz görmezden gelmeliyiz demiyorum yanlış anlaşılmasın sözlerim yardım edilecekse öncelikle DEVLET , aile ve sosyal politikalar bak. , psikologlar yardımcı olmalı.
Yanlış anlıyorsunuz. Aile ile irtibata benle geçin demiyorum. Üst yazı bir alıntı. Sayfadan alıntı. Bana ait değil. Tırnak içine aldım farkettiyseniz. BANA AİT DEĞİL. Alt paragraf bana ait. Onda da açıklama yapmışım zaten. Vesile olduğum şu durumda bile siz kadınlar canımı acıttınız. Sadece foto paylaştım. İsteyene sayfanın herkese açık olan bu paylaşımını attım. Abarttınız olayı nerelere getirdiniz. Pişman ettiniz. Yardım vs. Ben kimseyi ifşa etmedim. Babanın ismini bile bilmiyordum.

A
Videolar hala her yerde ihbarweb den şikayet edin ne olur :KK43:
Allahım aklıma mukayyet ol; sürekli karşıma çıkıyor o video, konuyla ilgili yazı, paylaşım bir sürü şey. O görüntüleri zevkle izleyen sapıkların bile olduğu düşüncesi canımı yakıyor. Hiç izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Haklısın silinmeli

Bu olayın videosunu kim hangi akla hizmet internete yaydı anlayamıyorum. Yazık yahu, o çocuklar yarın bir gün karsilasmayacaklar mı bu görüntülerle? Nasıl bir travma düşünemiyorum. Bu sadece medyaya sızan bir delil, kim bilir böyle ne davalar vardır ruhumuz bile duymaz.:KK43:
bu görüntüleri yayan gelecekte çocukları mahcup edecek durumlara zemin hazırlayanda suçlu vicdanı rahat edebiliyormu acaba

'''Kayseri de yasanan üvey anne dehşetini bilmeyen kalmamıştır. Ben 2 dk izliyemedim ağladım düşündükçe fena oldum Allah'a havale ediyoruz 46 yıl ceza almış şerefsiz daha beter olsun hem burada hem ahırette..
Kayserideki duyarlı annelerimiz cocugu zıyarete gitmişler içimiz bir nebze rahatladı inş cocukların yasadıkları kalplerinde yara olarak kalmaz,unuturlar..

Merak edenlere....O bir hayat o bir aşk onun 3 değil milyonlarca annesi var artık.o iyi o mutlu onu anlatmaya kelimeler yetmez sarı saçları mavi gözleri mis kokusu ile gel sarilalim dedigim de pipime bakma ama diyen darmadagin etti bizi cigerimizi soktu gülüşün deki masumiyeti safi herşeyden habersiz iki küçük oyuncak için havalara uçan bizimle oyun oynamak isteyen vicdanlarin sesi.. şimdi mi sıra bizde haydi kayseri ismail ve irmagin geleceği için elele...Aile kesinlikle kimseyle gorusmuyor gorusturmuyor arkadaşlar bu konuda bizimle irtibata gecin'''
Eki Görüntüle 1727008

Mutlu bir haber bu. Sizde görün istedim. İrtibata geçilecek kişiler facebook ta bir sayfa. Burda paylaşmak doğru olurmu bilmediğim için yazmadım. İsteyene özelden yazarım. Bizim içinde yakın olanlar Kayseri'ye gidin lütfen. Allah daha da göstermesin kötülük yaklaştırmasın yavrularımıza.

Allah sizden razı olsun.. dün duyduğum da okuduğumda bu haberi dağıldım. sürekli aklıma geldi. oğlumun muzipliklerine gülerken bile aklıma geldi.. çok sevindim bu habere. yemin ederim günün en güzel haberi bu olsa gerek..

A

Allahım aklıma mukayyet ol; sürekli karşıma çıkıyor o video, konuyla ilgili yazı, paylaşım bir sürü şey. O görüntüleri zevkle izleyen sapıkların bile olduğu düşüncesi canımı yakıyor. Hiç izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Haklısın silinmeli

Hayır bunları paylaşan nasıl paylaşıyor ne diye paylaşılıyor onu da aklım almıyor.. Üstüne videoyu ne akla kulluk beğeniyor insanlar çok şaşkınım bu yavrular büyünce karşısına çıkmayacak mı? O yüzden biran önce kadrılımalı

Hayır bunları paylaşan nasıl paylaşıyor ne diye paylaşılıyor onu da aklım almıyor.. Üstüne videoyu ne akla kulluk beğeniyor insanlar çok şaşkınım bu yavrular büyünce karşısına çıkmayacak mı? O yüzden biran önce kadrılımalı
ben video kaldırılmış diye okudum,çok sevinmiştim.kesinlikle kaldırılsın artık.

meraba hanimlar bu olay herkes gibi benide derinden yaraladi
şunu söylemek istiyorum ki çocuklarin annesi ölmüş babada evlatlarima annelik etsin diye tekrar evlenmiş
baba işi nedeniyle bazen eve 10 gun boyunca bile gelmiyormus morluklarida akrabalar fatk edip kamerayı eve onlar yerlestirmis ve baba o görüntuleri hiç izlememis kaseti aip cd ye aktarmis avukata götürmüş hemen snrada işe gidiyorum diyip eve polisle geri dönmus
ne kadar aci değil mi baxen bu forumda çok saçma sapan konu açanlar oluyor eften puften kavga cikaranlar silgiden baslayip bilmem ne saçmaliktan devam edenler
kısacasi hayatta insanin başına neler gelebiliyor biz büyük bedenlerimizle küçücuk şeylere katlanamazken o yavrum nelere katlanmış
3 gündür hep bunu düşünüyorum:KK43::KK42:

Anneleri ölmemiş. gayette saçma sapan açıklamalar yapmış ben farketmedim tokat atsa olurdu bu kadarı fazla tarzı öz anneleri bunu diyen !! onuda evire çevire dövüceksin ki görücek nasıl oluyomus. erken yasta evlendiği için böyle olmusmus söylenicek yazılacak çok sey varda o çocuklara faydası yok..

Allahım bu nasıl bir şiddet dün izlemedigimi yazmistir Bugün izledim bogazim dugumlendi kalbim sıkıştı ne biçim bir varlık yavrucak kiyamam birde anneciğim diyooo..Ellerin kirilsin kalbin kurusun be yaratik o gunahsizlara kiydigin için.Daha çok şey söylenir de......Neyseee....

Okadının oklavayı ağzından sokup başka yerinden çıkartıcaksın halka vericeklerki linç edilsin,bak bakalım böyle şeyleri yapabilicek hayvanlar cesaret edebiliyormu? Hüngür hüngür sabahtan beri ağlıyorum izlemeye içim dayanmadı,videoyu bugün gördüm ve keşke izlemeseydim!
Allah o kadını KAHHAR ismiyle kahretsin , hapishanedede burnundan getirsinler inşallah! Yavrum ya nasıl nelere katlanmış kimbilir neler oluyo başka evlerde ... dünyanın en masum şeyleri çoçuklar ve hayvanlar ...Nasıl kıyabiliyorlar almıyor aklım assslaaa almıyo!

Dünden beri ne yapacağını şaşırmış haldeyım 6 aylik oğluma bakıp içimin yandigini ağzımdan ateş çıkacağını zannediyorum dayanamıyorum duramıyorum atlayıp gidip içime sokarcasina sarılmak istiyorum boguluyorum yanıyorum oluyorum . Kafamı dagitamiuorum kayıtsız kalmış ve kendimi suçlu hissediyorum . Ulaşmanın bi yolu olmalı uzaktan dahi olsa onların yüzünde tebessüm yaratacak bişi yapmam gerek zorunlu hissediyorum kendimi içimde dolaşan ateşi bastırmak istiyorum . Hiç mi çaresi yok onların yüzünde bi tebessüm yaratacak bişi yapamazmiyim . Gitmek istiyorum yanlarına onlara ulasabilirmiuim ufacik dahi olsa bişiler götürüp mutlu etmek istiyorum . Nolur bana da iletişim kurabilecegim birseyler biliyorsanız yazın . 2 gündür yeryüzünde değilim . Yalvaririm özelden olur bi şekilde sizde bana yardım edin .

'''Kayseri de yasanan üvey anne dehşetini bilmeyen kalmamıştır. Ben 2 dk izliyemedim ağladım düşündükçe fena oldum Allah'a havale ediyoruz 46 yıl ceza almış şerefsiz daha beter olsun hem burada hem ahırette..
Kayserideki duyarlı annelerimiz cocugu zıyarete gitmişler içimiz bir nebze rahatladı inş cocukların yasadıkları kalplerinde yara olarak kalmaz,unuturlar..

Merak edenlere....O bir hayat o bir aşk onun 3 değil milyonlarca annesi var artık.o iyi o mutlu onu anlatmaya kelimeler yetmez sarı saçları mavi gözleri mis kokusu ile gel sarilalim dedigim de pipime bakma ama diyen darmadagin etti bizi cigerimizi soktu gülüşün deki masumiyeti safi herşeyden habersiz iki küçük oyuncak için havalara uçan bizimle oyun oynamak isteyen vicdanlarin sesi.. şimdi mi sıra bizde haydi kayseri ismail ve irmagin geleceği için elele...Aile kesinlikle kimseyle gorusmuyor gorusturmuyor arkadaşlar bu konuda bizimle irtibata gecin'''
Eki Görüntüle 1727008

Mutlu bir haber bu. Sizde görün istedim. İrtibata geçilecek kişiler facebook ta bir sayfa. Burda paylaşmak doğru olurmu bilmediğim için yazmadım. İsteyene özelden yazarım. Bizim içinde yakın olanlar Kayseri'ye gidin lütfen. Allah daha da göstermesin kötülük yaklaştırmasın yavrularımıza.
Sayfanın adını yazarmısımız banada

Dünden beri ne yapacağını şaşırmış haldeyım 6 aylik oğluma bakıp içimin yandigini ağzımdan ateş çıkacağını zannediyorum dayanamıyorum duramıyorum atlayıp gidip içime sokarcasina sarılmak istiyorum boguluyorum yanıyorum oluyorum . Kafamı dagitamiuorum kayıtsız kalmış ve kendimi suçlu hissediyorum . Ulaşmanın bi yolu olmalı uzaktan dahi olsa onların yüzünde tebessüm yaratacak bişi yapmam gerek zorunlu hissediyorum kendimi içimde dolaşan ateşi bastırmak istiyorum . Hiç mi çaresi yok onların yüzünde bi tebessüm yaratacak bişi yapamazmiyim . Gitmek istiyorum yanlarına onlara ulasabilirmiuim ufacik dahi olsa bişiler götürüp mutlu etmek istiyorum . Nolur bana da iletişim kurabilecegim birseyler biliyorsanız yazın . 2 gündür yeryüzünde değilim . Yalvaririm özelden olur bi şekilde sizde bana yardım edin .
tatlım olay eski o görüntüler yeni servis edilmiş.. çocuklar şu an çok mutlular kadın hapiste ve 46 yıl ceza almış. öz annesi saçmalamış burada hem anne hem baba suçlu .

tatlım olay eski o görüntüler yeni servis edilmiş.. çocuklar şu an çok mutlular kadın hapiste ve 46 yıl ceza almış. öz annesi saçmalamış burada hem anne hem baba suçlu .

Adreslerine dahi olsa yada ne bilim bi şekilde ufak dahi olsa bişiler gonderemezmiyim peki . Olay eski olsa dahi onlar olayı unutacak mi . 5 yaşında yaptiklarimizi az dahi olsa hatırlıyorum onlar unutur mu ki . Konusamiuoru m yazamıyorum içim ateş yanıyor beni yaktı .

Eki Görüntüle 1727008

Çok şükür :KK42:

Back
X