Mutlu bir yuva kurmak istiyorum

Aynen biz evlilik budalalariyiz sizin seviye arş ta

ben kimse evlenmesin istediğiyle takılsın demedim. evlenmeyi takıntı haline getirmek insanı hataya sürükler, akışta kalmak iyidir dedim.
siz bundan free takılıp, istediğini yapmayı anladıysanız bu sizin bilinçaltınızın dışa vurumudur. bekar olup önüme gelenle hayatımı yaşamıyorum mesela ben. kısaca bu yazdığınız cevap aslında hakaret. ama sizin mantalitenizdeki birinin lafına elbette alınacak değilim.
bir de ekleyeyim, evliliği takıntı etmeyen kalkıp da buraya bunun için konu açmaz :)
son kez size iyi forumlar dileyerek buradan çekiliyorum.

ben kimse evlenmesin istediğiyle takılsın demedim. evlenmeyi takıntı haline getirmek insanı hataya sürükler, akışta kalmak iyidir dedim.
siz bundan free takılıp, istediğini yapmayı anladıysanız bu sizin bilinçaltınızın dışa vurumudur. bekar olup önüme gelenle hayatımı yaşamıyorum mesela ben. kısaca bu yazdığınız cevap aslında hakaret. ama sizin mantalitenizdeki birinin lafına elbette alınacak değilim.
bir de ekleyeyim, evliliği takıntı etmeyen kalkıp da buraya bunun için konu açmaz :)
son kez size iyi forumlar dileyerek buradan çekiliyorum.
İyiki yetiştin engin bilgilerine bizi aydınlatın canım
Bilincaltimi da benden daha iyi biliyorsun
Hey maşallah başka iş yok galiba deste deste paragraf dizmissjn
Bu platformu nasıl algıladığını bağlı tutup senin şu yasa kadar oluşmuş zihniyetine müdahale edemicem hem benim senin gibi insanların hayatlarına bu kadar müdahil olacaak ne vaktim var ne de bu kadar müdahil olacak haddim var
Evet canım öyleyim haydi şimdi kendi hayatinin akışını izle ve benim hiçbir konuma yorum yapma ve benlik hicbiseyi dert edip destanlar düzme
Kimin ne durumda olduğunu bilmeden patır patır dizmissjn umarım Dalga geçmeye calistigin herşeyin bin katını yaşarsın

Yaşım 26 Haziran'da 27 ne gireceğim henüz bu Eylül'de işimi elime alabildim atandım öğretmen oldum bunuboncesinde maddi sıkıntıların vardı hastalıklar falan derken yoluma bakamadım , sosyallesemedim geçmişte imkan olmayınca sonrasında bu yaşta çevre edinmek gerçekten zor geliyor yani toplu ortamda olduklarına iyi aram ama çok aktif bı insan değilim geziler klüpler falan.
Allah bazı insanlara öyle denk getiriyor ki ağzım açık izliyorum isyan etmek istemiyorum ama Allah neden sevilecegim seveceğim birini gönlümün atacağı insanı benim karşıma çıkarmıyor elimden bişey gelmiyor ben yalnızlıktan korkuyorum anne olmak istiyorum ben sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor ne yapmalıyım sizce çok dua ediyorum çok
Sosyalleseceksin ve arkadas aile cevrene bu niyetinden bahsedeceksin belki uygun birilerini sunarlar ya da bu dusunceniz birinin kulagina gider vesile olur.Sonra tanisilir ve nasipse olur

Yaşım 26 Haziran'da 27 ne gireceğim henüz bu Eylül'de işimi elime alabildim atandım öğretmen oldum bunuboncesinde maddi sıkıntıların vardı hastalıklar falan derken yoluma bakamadım , sosyallesemedim geçmişte imkan olmayınca sonrasında bu yaşta çevre edinmek gerçekten zor geliyor yani toplu ortamda olduklarına iyi aram ama çok aktif bı insan değilim geziler klüpler falan.
Allah bazı insanlara öyle denk getiriyor ki ağzım açık izliyorum isyan etmek istemiyorum ama Allah neden sevilecegim seveceğim birini gönlümün atacağı insanı benim karşıma çıkarmıyor elimden bişey gelmiyor ben yalnızlıktan korkuyorum anne olmak istiyorum ben sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor ne yapmalıyım sizce çok dua ediyorum çok
Bende 27 yaşındayım isim yok özel sektörde çalıştım çıktım hep geneldede evde oturan bir insanın yani nasip gelecekse seni oturduğun yerden de bulur nasipse nişanlımla evleneceğim ve hiç aklımda yokken oldu çok ta düşünme

Back
X