mutlu değilim

zehir79

Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
193
31
37
kızmayın kızlar beni anlayın lütfen...gecikmelerimin sonunda öğrendimki gebeymişim..ama hiç mutlu değilim..eşimle çok kötü kavgalıydık.tam ayrılma kararı vermiştim ciddi ciddi..çok süpriz bir oldu bu şimdi.ne düşüneceğimi napcağımı bilmiyorum..eşim çok mutlu...ama ben buruk ve kırgınım...napayım bişeyler deyin çok ihtiyacım var...

belki bu herşeyin düzeleceğine dair bir işarettir...inşallah öyledir...
hamile kalmak isteyen okadar insan varki ki bunlardan birtanesi benim
mucize olmuş hayatında eşinle çok sıkı konuş içindekilerini anlat..
herşey yoluna girsin inşallah...

dilerim ki bu bebek evinize huzur getirir .
Vardır Rabbimin bi bildiği siz daha iyi bilemezsiniz. bunda da bi hayır vardır. olumlu düşünün

kızmayın kızlar beni anlayın lütfen...gecikmelerimin sonunda öğrendimki gebeymişim..ama hiç mutlu değilim..eşimle çok kötü kavgalıydık.tam ayrılma kararı vermiştim ciddi ciddi..çok süpriz bir oldu bu şimdi.ne düşüneceğimi napcağımı bilmiyorum..eşim çok mutlu...ama ben buruk ve kırgınım...napayım bişeyler deyin çok ihtiyacım var...

gebe kelimesini burada kadinlardan pek duymuyoruz, duyduklarımız da erkek çıkıyor.kulağımı tırmalıyor bu yüzden bu kelime

vardır hayır canım
bizde çok istiyoruz ama olmuyor
ve çok fenada didişiyoruz
herşeyi akışına bırak gitsin
anın tadını çıkar yarın meçhul

Bence sorunlarınız aşılamayacak derecede değilse ( şiddet, aldatma vs.) bir şans verin.. Eşiniz için de sizin için de güzel bir haber bu. Yeni bir başlangıç yaparsınız.. Hayırlı olsun..

Konuya gelince; ayrılmaya kadar varan şiddetli kavgalarınız olduğuna göre evliliğiniz biraz sallantıda.
Umarım psikolojik ve fiziksel şiddet yoktur.
Umarım maddi gücünüz yerindedir.
Şu bebenizin hatrına adama bir şans daha verin.
Baktınız olmuyor,boşanırsınız.
Artık şu saatten sonra yapacak pek bir şey kalmamış.

neden ayrılacak duruma geldiniz...sebep bilmeden pekde yorumlayamayız ki

benim yakın arkadaşım 3 yıl çocukları olmadı tedavi gördü yine olmadı.bu durum ailevi huzurlarını da kaçırmıştı.bir gün beni aradı ve annemleri akşam çağırdık ve boşanacağımızı açıkladık dedi.ben çok üzülmüştüm acele etmeyin halledersiniz aranızdaki sorunları diye ama kararlıydı ve 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrendi.sonuç;çocukları şu an 1,5 yaşında boşanmadılar ve hep oğlu için mucize gibi bi şey bütün huzurumuz geri geldi der.inşallah sizin için de hayırlısı olur.

sorunlarınız nedir?
o kadar büyük değil ki 3-4 hafta önce sevişmişsiniz :KK66:
hah işte bende bunu anlayamıyorum. benim etrafımda da bir dolu akrabam, arkadaşım hatta kendi ablam boyle. boşanacam diye bizle konuşurken bebeği olacağını öğreniyor... arkadaş bunu nasıl beceriyorlar? insan nasıl yollarını ayırmaya karar verecek kadar rahatsız olduğu birinden hamile kalır? cidden merak ediyorum. tabi evlilik içi ve ya dışı tecavüz, cinsel saldırıları bunun dışında tutuyorum.

X