mutlu evlilik diye bişey var mı?

''Adam gibi adam''diye tabir edilen o erkeklerden biriyle evli olduğum için Allaha çok şükür ki mutlu,huzurluyum.
ilişkilerin hatta evliliklerin çıkar hesaplarıyla döndüğü bir zamanda gönlüme göre bir evlilik yaşadığım için Allaha şükrediyorum.:nazar:
tabii ki arada sırada ufak tefek kaprisler yaparız birbirimize ama kavgaya dönüştürmeyiz ikimizde.
bir kere huzur kaçtı mı geri getirmek daha zor olduğundan kolayını tercih edip kavga etmeden hallederiz.karşılıklı anlayış,sevgi ve saygı olunca hiç de zor değil mutlu olmak.Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin.

Eşimin burcu yengeç.
Neden bu kadar mutlu olduğumu merak etmen ilginç geldi.
Mutluyum çünkü seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.
Böyle masalsı bir aşkın içinde falan değilim bu arada bunu da belirteyim.
Dediğim gibi 28 günü tatlı geçerken 2 gün höd-zödle geçiyor.
Ama buna bile ihtiyaç var gibime geliyor insan hayatında.
Allah yuvalarımızdan huzur eksik etmesin inşallah

yanlış anlama beni sakın üzülürüm.. ben nişanlıyım çok mutsuzum nede bilmiyorum dicem ama biliyorum da neden olduğunu.. güle oynaya evlenemicem sanırım o yüzde mutu bi evliliiğim olur mu acaba da benim diye düşündüm.. senden belki tüyo alırım diye sordum. değişik ne var diye.. aileler biraz soğuk birbirine ben buna da uzuluyorum senin böyle dertlerin yoktur belki. ondan mutlusun işte...

mutlu evlilik diye birşey var tabiki bu sitede çok gördüm eşini seven mutlu olanları. ben de öyleyim.:16:
sizin için de üzüldüm. Umarım sizin de mutlu evliliğiniz olur. gerçi benim için aşksız hayat sıkıcıdır boştur. aşk da evlilik ile kutsallaştırılmalı ama bazıları için aşk olmasa da mutluluk olabilir o yüzden evliliğinizde olmasa da kendi hayatınızda mutlu olabilirsiniz

Eşimin burcu yengeç.
Neden bu kadar mutlu olduğumu merak etmen ilginç geldi.
Mutluyum çünkü seviyorum ve sevildiğimi hissediyorum.
Böyle masalsı bir aşkın içinde falan değilim bu arada bunu da belirteyim.
Dediğim gibi 28 günü tatlı geçerken 2 gün höd-zödle geçiyor.
Ama buna bile ihtiyaç var gibime geliyor insan hayatında.
Allah yuvalarımızdan huzur eksik etmesin inşallah

benim nişanlımda yengeçççç :DDDD cok sasırdımmm :D eşinin eli sıkı,soğukkanlı yapısı, cekingen,içine kapanık, pasif biri değilmi? ailemle sohbet edemiyor kolay kolay soru sorarlarsa konusur ben cok takıyorum bu konuyu:(

aa benim eşimin burcu da yengeç romantik duygusal kibar aşık şair ruhlu içten anlayışlı kusurları görmeyen biricik sevgilim benim :54:

benim nişanlımda yengeçççç :DDDD cok sasırdımmm :D eşinin eli sıkı,soğukkanlı yapısı, cekingen,içine kapanık, pasif biri değilmi? ailemle sohbet edemiyor kolay kolay soru sorarlarsa konusur ben cok takıyorum bu konuyu:(
cömert, sıcakkanlı içten, içine atıyor üzülürse kendi kendine köşeye çekilip üzülüyor tepki vermiyor bağırmıyor çağırmıyor o şekil içine kapanık mı dersin artık bana haklı ise de kızmaz da başkalarına haklı ise kızabilir ama dozajında. hoş sohbet biri misafirlerinden bana gına geldi bana vakit kalmıyor diye o derece.

cömert, sıcakkanlı içten, içine atıyor üzülürse kendi kendine köşeye çekilip üzülüyor tepki vermiyor bağırmıyor çağırmıyor o şekil içine kapanık mı dersin artık bana haklı ise de kızmaz da başkalarına haklı ise kızabilir ama dozajında. hoş sohbet biri misafirlerinden bana gına geldi bana vakit kalmıyor diye o derece.[/QUO
benimki cömert değil cok düşünerek harcar parayı,hesapcıdır hep,onunla gzerken kasılıyorum bana sormaz bişi beğendiysen alayım die çalısa biri değilim ben. babası cok cimri armut dibine düşerrr dememişler bosuna. annesine göre de cok para yedirior arkadaslarına. telefoda cok dik konusup kırdığı zamanlar oldu beni :( üzülerek nişanımı atmak niyetindeyim ama beni cok seviyo. bide eskileri yüzüme cok vurur

cömert, sıcakkanlı içten, içine atıyor üzülürse kendi kendine köşeye çekilip üzülüyor tepki vermiyor bağırmıyor çağırmıyor o şekil içine kapanık mı dersin artık bana haklı ise de kızmaz da başkalarına haklı ise kızabilir ama dozajında. hoş sohbet biri misafirlerinden bana gına geldi bana vakit kalmıyor diye o derece.

benimki cömert değil cok düşünerek harcar parayı,hesapcıdır hep,onunla gzerken kasılıyorum bana sormaz bişi beğendiysen alayım die çalısa biri değilim ben. babası cok cimri armut dibine düşerrr dememişler bosuna. annesine göre de cok para yedirior arkadaslarına. telefoda cok dik konusup kırdığı zamanlar oldu beni :( üzülerek nişanımı atmak niyetindeyim ama beni cok seviyo. bide eskileri yüzüme cok vurur

Eşimin eli sıkı değil fazla cömert hatta :)
Soğukkanlı,çekingen,içine kapanık,efendi bir tip.
Pasif derken göze batmak istemez zekasıyla işiyle yıldızlaşmak ister.
Konuşkan bir tip değil benim aksime,ama dengeliyor işte ben çok konuşuyorum o az :)

yanlış anlama beni sakın üzülürüm.. ben nişanlıyım çok mutsuzum nede bilmiyorum dicem ama biliyorum da neden olduğunu.. güle oynaya evlenemicem sanırım o yüzde mutu bi evliliiğim olur mu acaba da benim diye düşündüm.. senden belki tüyo alırım diye sordum. değişik ne var diye.. aileler biraz soğuk birbirine ben buna da uzuluyorum senin böyle dertlerin yoktur belki. ondan mutlusun işte...

Yok canım lütfen yanlış anlamadım da hani mutlu olmam ilginçmiş gibi geldi.Sen hiçbir zaman mutlu olamacağını düşünüyorsun galiba..Neden bilmiyorum ilişkinizin detaylarını bilmem gerek,mutlu evlilik tek kişinin çabasıyla olmaz.Yengeçler yapı olarak evliliğe uyumlu tipler,ama özgürlüklerine pek müdahele etmemek gerekiyor evin içinde özellikle.
Aileler de öyle muhteşem bir uyum falan yok farklı dünyaların insanları ama birbirlerini sever sayar ara sorarlar.
İstersen ayrı bir konu aç irdeleyelim,hem içini dökersin hem ferahlarsın.
Nişanlılık bence pek hoş bir dönem değil,iki taraf da bomba gibi oluyor çok bal-kaymak sevgililer bile nişanlıyken ayrılabiliyor.
Sen neden ayrılmak istiyorsun dik dik konuşması yüzünden mi cimriliği yüzünden mi?
Bunlar aşılamayacka şeyler değil,düzeltmeyi dene beceremezsen veya karşından ışık almazsan atarsın nişanı..
Sakin ol,mutsuzluğu çağırma canım :34:

ha evet ağzından kerpetenle mi laf alacağım dediğim çok oldu eşime
baya az konuşuyor. az öz de konuşsa hoş sohbet yani konuşması zevkli hoşuma gidiyor.

Sanirim.bu mutlu evliler grubuna giren sansli insanlardan biriside benim
Bu agustosta evliligim 10. Yilini tamamlayacak bunun heyecanini da yasiyorum su an
Bana gore dogru insan olmak ilk once aile terbiyesinden gecer ne mutlu banaki mukemmel evlatlar yetistirmis bir annenin oglu ile evliyim
kayinvalidem tam bir osmanli kadinidir
Bir erkek herseyden once vicdan dan sahibi olmali , olmaliki vicdaniyla basbasa kaldiginda dogru yolu bulmali
Rabbime binlerce kez sukurler olsunki bir kez bile pisman olmadim onunla evlendigime
yeri geldi baba oldu bana yeri geldi koca hic bir zaman sevgisiz ilgisiz birakmadi gururumu kirmadi el kaldirmadi kimselere muhtac etmedi
Yeri geldi kavga ettik yeri geldi gulduk ama yatakta birbirimize sirtimizi donmedik
Dertsiz kul varmiki bizimde cok buyuk dertlerimiz oldu olacakta ama biz hep birbirimize tutunduk daha siki sarildik
Allah hepinizi vicdan merhamet sahibi insanlarla tanistirsin

Forumu temel alıyorsan yanılırsın.
Çünkü buradaki hanımların anladığım kadarıyla çıtası yüksek oysa evlilik müşterek beklentilerde buluşmayı gerektiriyor.
Kocam bana 5 liralık parfüm aldı,boşayacağım onu diyebilen bir bakış açısıyla,kocam bana bir baktı bir sarıldı nefesimi kesti diyebilen iki evli kadının evliliğe bkaışı farklı.
Biri 5 liralık parfümden mutsuz diğeri kocasının gülüşünden ona bkaışındna mutlu?
Bence evlilik zor veya mutsuz değil.
Evlilik için kişi,yer,zaman üçlüsüne karar vermek zor.
Yani sizde 5 liralık parfüm için koca boşayacaksınız o halde maddi olanakları tavan yapmış bir adamla evlenip gece gündüz parfüm koklayarak mutlu olacaksınız.
Yok en aşk istiyorum derseniz ona göre bir tercih yapıp belki gariban belki pek yakışıklı olmayan ama sadık bir adamla evleneceksiniz.
Tercih kısmı çok zor ,buna katılıyorum.Ama evlilik bence gerçekten çok güzel,ayın 28 günü şükür ederim eşimle evlendiğim için :nazar:
İki günü de ona çemkirmekle geçer :27:

Çok güzel özetlemişsin, söylediklerine katılıyorum...
:nazar:

cnm nişan atmak kolay bişey değil bunun sonrasıda var ..tecrübe konuşuo http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html...

ama şu gerçeklerde var beni çok sevio demişin çok seven insan yanındayken seni kasmamalı , gezerken beğendiğin bişey varmı sana bişey amak istyrm der.. benim kide hiç sormazda mağazaya girerdik direk bay kısmına yönelirdi.. ha bide evlenmeyi düşündüğü insanı telefondada olsa kırmak istemez kırdıysada insanlık hali sonrasında durumunu izah etmeli... ama bişeyleri düzelmye çalış düzelmiosa ve emin olduysan öyle at yüzüğü yoksa içinden gelen sesler rahat bırakmaz insanı
:34:

Forumu temel alıyorsan yanılırsın.
Çünkü buradaki hanımların anladığım kadarıyla çıtası yüksek oysa evlilik müşterek beklentilerde buluşmayı gerektiriyor.
Kocam bana 5 liralık parfüm aldı,boşayacağım onu diyebilen bir bakış açısıyla,kocam bana bir baktı bir sarıldı nefesimi kesti diyebilen iki evli kadının evliliğe bkaışı farklı.
Biri 5 liralık parfümden mutsuz diğeri kocasının gülüşünden ona bkaışındna mutlu?
Bence evlilik zor veya mutsuz değil.
Evlilik için kişi,yer,zaman üçlüsüne karar vermek zor.
Yani sizde 5 liralık parfüm için koca boşayacaksınız o halde maddi olanakları tavan yapmış bir adamla evlenip gece gündüz parfüm koklayarak mutlu olacaksınız.
Yok en aşk istiyorum derseniz ona göre bir tercih yapıp belki gariban belki pek yakışıklı olmayan ama sadık bir adamla evleneceksiniz.
Tercih kısmı çok zor ,buna katılıyorum.Ama evlilik bence gerçekten çok güzel,ayın 28 günü şükür ederim eşimle evlendiğim için :nazar:
İki günü de ona çemkirmekle geçer :27:

bu süperdi:))

dün evlenme arefesinde bir arkadaşım aradı...hepimizde olan beklentiler, hayaller...

" beklentilerle yola çıkma, gelenle mutlu olmaya çalış" dedim.

karşındakinden ne kadar fazla şey beklersen o oranda mutsuz oluyorsun.

bizde şu durum oldu: artık eşim hiç bir tartışmayı uzatmıyor. haklı da olsa...hemen gelip barışmaya çalışıyor, şakaya vuruyor ben gülünce de olay bitmiş oluyor. e ben zaten saf aşık...gözümün içine dikkatlice baksa eriyorum, kızmak ne mümkün...

ama ciddi bir mesele olur, gerçek sorun o ayrı...

onun dışında çemkirmeler, nazlar, niyazlar...

Sanirim.bu mutlu evliler grubuna giren sansli insanlardan biriside benim
Bu agustosta evliligim 10. Yilini tamamlayacak bunun heyecanini da yasiyorum su an
Bana gore dogru insan olmak ilk once aile terbiyesinden gecer ne mutlu banaki mukemmel evlatlar yetistirmis bir annenin oglu ile evliyim
kayinvalidem tam bir osmanli kadinidir
Bir erkek herseyden once vicdan dan sahibi olmali , olmaliki vicdaniyla basbasa kaldiginda dogru yolu bulmali
Rabbime binlerce kez sukurler olsunki bir kez bile pisman olmadim onunla evlendigime
yeri geldi baba oldu bana yeri geldi koca hic bir zaman sevgisiz ilgisiz birakmadi gururumu kirmadi el kaldirmadi kimselere muhtac etmedi
Yeri geldi kavga ettik yeri geldi gulduk ama yatakta birbirimize sirtimizi donmedik
Dertsiz kul varmiki bizimde cok buyuk dertlerimiz oldu olacakta ama biz hep birbirimize tutunduk daha siki sarildik
Allah hepinizi vicdan merhamet sahibi insanlarla tanistirsin

bu çok önemli biliyor musunuz... en şiddetli dediğim geçimsizliklerimde bile ben küsüp dönsem de eşim sarıldı bana. belki o yüzden 2. güne pek taşmadı meseleler...

cnm nişan atmak kolay bişey değil bunun sonrasıda var ..tecrübe konuşuo http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...ik-2-ay-oldu-hala-icim-acio-duzelirmiydi.html...

ama şu gerçeklerde var beni çok sevio demişin çok seven insan yanındayken seni kasmamalı , gezerken beğendiğin bişey varmı sana bişey amak istyrm der.. benim kide hiç sormazda mağazaya girerdik direk bay kısmına yönelirdi.. ha bide evlenmeyi düşündüğü insanı telefondada olsa kırmak istemez kırdıysada insanlık hali sonrasında durumunu izah etmeli... ama bişeyleri düzelmye çalış düzelmiosa ve emin olduysan öyle at yüzüğü yoksa içinden gelen sesler rahat bırakmaz insanı
:34:

çok kararsızım beklentilerim dısında bi erkek sadık olması dısında zekası da beni cekiyor onun dısında etkilenemiyorum ondan artık :( beni üzücek korkuyorum

Bugün arkadaşlarla biz de bu konuyu konuştuk.. en mutlu sandığım bile neler yaşadım dedi..:ssz:
Ben çok mutluyum iyiki evlendim diyen pek duymuyorum.
Düğünüme kalmış 10 gün davetiyelerimi dağıtırken bile kalbimde bir hüzün, aklımda bir acaba var..
Niçin? çünkü iki gündür kavgalıyız konuşmuyoruz. Ayaklarıma kapanıp yalvararak hayatıma zorla giren adam
bugün umursamaz tavırlarıyla beni çıldırtıyor..Nerde gönül almalar eskisi gibi.. İşin kötü tarafı yanımdayken
böyle değil diye bu acabalarla devam ediyorum..
Evliliğimde sorunlar yaşarsam bunu biliyordum niye bile bile evlendim demekten çok korkuyorum..:50:
ama evlenmesem de yakınımdayken belki düzelecektik diye üzüleceğim.. Sabrımın sonlarındayım..
Hayırlısı olsun..
Allah hepimize mutlu evlilikler nasip etsin..:31:

Bugün arkadaşlarla biz de bu konuyu konuştuk.. en mutlu sandığım bile neler yaşadım dedi..:ssz:
Ben çok mutluyum iyiki evlendim diyen pek duymuyorum.
Düğünüme kalmış 10 gün davetiyelerimi dağıtırken bile kalbimde bir hüzün, aklımda bir acaba var..
Niçin? çünkü iki gündür kavgalıyız konuşmuyoruz. Ayaklarıma kapanıp yalvararak hayatıma zorla giren adam
bugün umursamaz tavırlarıyla beni çıldırtıyor..Nerde gönül almalar eskisi gibi.. İşin kötü tarafı yanımdayken
böyle değil diye bu acabalarla devam ediyorum..
Evliliğimde sorunlar yaşarsam bunu biliyordum niye bile bile evlendim demekten çok korkuyorum..:50:
ama evlenmesem de yakınımdayken belki düzelecektik diye üzüleceğim.. Sabrımın sonlarındayım..
Hayırlısı olsun..
Allah hepimize mutlu evlilikler nasip etsin..:31:

http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=7939900

bak senden bitane daha var acabalarla 20 günüm kaldı :( oku benziyoruz birbirimmizee

ben şimdiye kadar çevremde evliliğimde çok mutluyum iyi ki evlendim diyeni hiç görmedim:50:sadece forumda yazan birkaç kişi dışında cidden görmedim.zaten en ideal çift olarak gördüğüm olgun erkek dediğim kişilerin bile eşlerini aldattıklarını duydukça ağzım açık kaldı:53:bende erkeklere dair güven tamamen bitti.belki çok acımasızım ama gördüklerimi yazıyorum.yinede herkesin yuvasına Allah huzur versin mutluluk versin erkeklere de akl fikir vicdan dileğim budur:31:

Back
X