• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu evlilik

Saygı ve sevgi şart.
Geri kalan iki kişi arasındaki karaktere bağlı.
Kimi durgundur,kimi hareketli.
Birlikte aynı yöne bakabilmek bence mutluluk

Mutlu evliliğin sirri güven..
Saygi sevgi hersey olur
Kocandan birşey saklamadi mi iliskide birbirinize siki tuttu mu sadik kaldi mi onun dediklerine bi dediği iki etmedi mi anlayis gösterdi mi mutlusun. Bu başlangıç ilişkide basliyor o olmadi mi evlilikte başlarsa olmuyor. Esinizle aranizda üçüncü kişi sokmuycaktin asla... Ailenizi karistirmiycaksin evlilikte. Böle olur:)

Iletisim.

En önemlisi konuşabilmek ve birbirine saygı duymak. Arada aşk ve sevgi de varsa mutsuz olmak için bi neden yok.

Iki tarafin da evliligi onemseyip emek vermesi. Sevgi saygi, esin senden ne.bekliyir, ne.yaparim da onu mutlu ederim, nasil daha.guzel iletisim kurabiliriz, iki tarafya.bunlar icin gercekten cabaliyorsa, ve ne.olursa.olsun birbirleriyle konusmaktan vazgecmiyorlarsa.

Biraz şans işi en başta karakterli insanla yollarınızın kesişmesi şart adam değil asla düzeleceğini sanmıyorum.En en en başta saygı ve merhamet diyorum ben bunlar varsa hiç sevmediğin bir adama aşık olup sonra delice bağlanabilirsin.Ve iyi iletişim kurmak 2 kişinin birbirini anlaması...

Back
X