mutlu mu hüzünlü mü???

citlenbikcik

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
21
0
286
38
Çanakkale
kızlar 15 günü geçti regl olamıodum. şimdi test yaptım çift çizgi çıktı. felaket durumdayım, gözlerim dolu ne yapacağım hiç bilemiyorum. hiç böyle hissedeceğimi düşünmemiştim....:44:

kızlar 15 günü geçti regl olamıodum. şimdi test yaptım çift çizgi çıktı. felaket durumdayım, gözlerim dolu ne yapacağım hiç bilemiyorum. hiç böyle hissedeceğimi düşünmemiştim....:44:

canım ılk zamanlar böyle olabilir hele de planlamıyorken olmuşsa....

ben de ılk gebelıgımde bi hafta bildiğin matem havasında gecmıstı nası yaparım nası ederım ne olucak vs vs

diye ama kısa zamanda alışıcaksın canım inşallah hayırlı olsun :)

hayatım hislerin normal ben de evliliğimin 3.ayında hamile olduğumu öğrenince çok üzülmüş ağlamıştım salak gibi.şimdi 11 yaşında bir fıstığım var ..bu güzel duyguya zamanla alışacaksın..inşallah sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın..:nazar:

2 Nisan günü çift çizgiyi gördüğümde sanırım aynı duyguları bende yaşadım.
Kafamda binlerce soru dönüp duruyordu.Aslında hala bunların bir kısmı devam ediyor.
Bir yanda senelerce çalıştığım ve savaştığım 1 ay önce hayallerime kavuştuğum kariyerim,bir yanda süpriz bebek!!!
Duyan herkes inanılmaz mutlu oldu (ki başta eşim çok sevindi)
İnsanlar ne zorluklarla çocuk sahibi olurken ağlamayı nankörlük gibi gördüm,gülsem mutlumuyum bundan emin değildim.
Hatta bu kadar sevinenlere bile bozulduğum olmadı değil.
Şu an 5.hafta+5.gündeyim.
Bu haftasonu eşimle kafamızdaki sorular biraz daha devam ederse profesyonel destek alma kararına vardık.
Biraz sabır ve profesyonel destek ile bugünleri rahatlıkla atlatabileceğimizi düşünüyorum.

ah canım benim senin yerinde olmak için neler vermezdim ben biliyomusun?
eminim benim gibi düşünende birçok insan vardır.
belki beklemediğin bir anda geldi ondan bu şekilde düşünüyor olabilirsin ama eminim zamanla çok mutlu olacaksın
ALLAH hayırlı evlat versin

Back
X