- Konu Sahibi baharkizii
-
Boşalma olmadı üstüne üstlük üstümüzde giysi bile vardı yani ciddi bir ilişkide değildi sürtünme yoluyla olduBu kadar takacaksan ne diye bu işlere kalkışırsın.
Ayrıldım zatenCok korktugun seyleri bidaha yapmamaya caliş sevgilindende ayril :)
bilmiyorum inanın bilmiyorum içimde sürekli sıkışıp kalmış birşey bu nasıl mutlu olucam hiç bilmiyorum çok mutlu olduğum bir anda bu oluyor aklıma geliyor off napıcam benEeeeeeee , asik secik , net hamile degilsin dostum, daha neyden korkuyorsun ?
Boşalma olmadı üstüne üstlük üstümüzde giysi bile vardı yani ciddi bir ilişkide değildi sürtünme yoluyla oldu
bilmiyorum inanın bilmiyorum içimde sürekli sıkışıp kalmış birşey bu nasıl mutlu olucam hiç bilmiyorum çok mutlu olduğum bir anda bu oluyor aklıma geliyor off napıcam ben
Mantikli olunn azicik. Kendinize dert mi ariyorsunuz. Hamile degilsiniz iste.
İleride kız çocuğum olsun çok istiyorum ama ben de korkuyorum bir gün buraya gelip, böyle bir konu açar diye.Sevgilimle 1 ay önce birşeyler yaşadık hamile kalmam olanaksız olduğu halde ki değilim 3 test yaptım üçüde negatif en mutlu olduğum anda acaba hamilemiyim diyip üzülüyorum sanırım bunu takıntı haline getirdim. Üstüne üstlük adette oldum sürekli kendimi gelecek adetim günüm gelsin mutlu olucam diyorum adetim geliyor bu sefer yenisini beklemekle geçiyor bunu tamamıyle takıntı haline getirdim nasıl kurtulucam bundan
ben vicdan azabı yaşıyorum sanırım ilk seferimdi kendime uygun bulmadım yakıştırmadım
Uygun bulmadiysaniz bir dahakine daha dikkatli olacagim diye kendinize soz verip hayatiniza devam edeceksiniz.
Gecmisi silemeyiz ders cikartmak yeterli. Bundan sonra daha iyi dusunup karar verirsiniz olur biter.
Bu kadar kendinden gececek, psikoloji bozacak ne var bunda. Kendinizi uzmek icin degil mutlu olmak icin ugrasin
İleride kız çocuğum olsun çok istiyorum ama ben de korkuyorum bir gün buraya gelip, böyle bir konu açar diye.
Kınama veya yargılama değil, Allah şaşırtmasın ama bence bir daha yapmayın.
ben vicdan azabı yaşıyorum sanırım ilk seferimdi kendime uygun bulmadım yakıştırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?