Mutlu olamıyorum , çok mutsuzum psikolojim fazlasıyla bozuldu lütfen yardım

baharkizii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
13
1
3
Afyon
Sevgilimle 1 ay önce birşeyler yaşadık hamile kalmam olanaksız olduğu halde ki değilim 3 test yaptım üçüde negatif en mutlu olduğum anda acaba hamilemiyim diyip üzülüyorum sanırım bunu takıntı haline getirdim. Üstüne üstlük adette oldum sürekli kendimi gelecek adetim günüm gelsin mutlu olucam diyorum adetim geliyor bu sefer yenisini beklemekle geçiyor bunu tamamıyle takıntı haline getirdim nasıl kurtulucam bundan

sevgilinden ayrılmanın acısı olmasın bu

Bir daha yapma. Yapacaksan da korun ne diyeyim yani. Giysili hamile mi kalınır saçmaladığının farkındasın sende otur tekrar et kendine bunu.

İleride kız çocuğum olsun çok istiyorum ama ben de korkuyorum bir gün buraya gelip, böyle bir konu açar diye.
Kınama veya yargılama değil, Allah şaşırtmasın ama bence bir daha yapmayın.

ben vicdan azabı yaşıyorum sanırım ilk seferimdi kendime uygun bulmadım yakıştırmadım

Uygun bulmadiysaniz bir dahakine daha dikkatli olacagim diye kendinize soz verip hayatiniza devam edeceksiniz.

Gecmisi silemeyiz ders cikartmak yeterli. Bundan sonra daha iyi dusunup karar verirsiniz olur biter.

Bu kadar kendinden gececek, psikoloji bozacak ne var bunda. Kendinizi uzmek icin degil mutlu olmak icin ugrasin

İleride kız çocuğum olsun çok istiyorum ama ben de korkuyorum bir gün buraya gelip, böyle bir konu açar diye.
Kınama veya yargılama değil, Allah şaşırtmasın ama bence bir daha yapmayın.

Asla zaten asla 7 aylık ilişkimiz vardı ama bitti istemiyoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…