• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olamıyorum :(

Bende konuşmak istemedim neden biliyomusun benim hiç düzgün aile ortamım olmadı belki dedim esimin ailesiyle olur diye kimseyi kırmak iste,edim ben konuşursam ağzını burnunu dağıtırım diye korkuyorum.babsiyla aram cok iyi cok severim .bole bişeyler yaparsam onunla da aramız bozulur diye korkuyorum

zaten
aılesı bu tarz bır konuda kızlarından yana olurlarsa
o aıleyı boşver cnm sen..kendı yuvana bak derim..

ağzını açmayıp hiç bir şey söylemezsen
nişanlının basının etını yersın

Son düzenleme:
zaten
aılesı bu tarz bır konu için kızlarından yana olurlarsa
o aıleyı boşver cnm sen..kendı yuvana bak derim..

ağzını açmayıp hiç bir şey söylemezsen
nişanlının basının etını yersın

Öle yapıyorum zaten ay şimdi babası aradı beni dayanmadım söyledim.bak ya bu arife nasil insan anlamıyorum dedi biliyo senin hassas olduğunu neden bole yapmış şimdi dedi

Öle yapıyorum zaten ay şimdi babası aradı beni dayanmadım söyledim.bak ya bu arife nasil insan anlamıyorum dedi biliyo senin hassas olduğunu neden bole yapmış şimdi dedi

sevindim desem inanır mısın?? :34:
sevindim
en azından tek başına değilsin

hallolur cnm merak etme sen

ablasının yaptığı,hadsizliğin acısını kendinizden ve nişanlınızdan çıkarmayın..3.kişiler yüzünden yorup,yıpratmayın ilişkinizi...sen nişanlını biliyorsan,tanıyorsan,güveniyorsan diğerleri ne yaparsa yapsın sen onlara nanik yap..

Sizz sevgilnizi uyarmışsınız onun dışında ablasıyla konuşmak gibi bi hataya düşme
yarın öteki gün siz haklıda olsanız bu başınıza kakılır.
seviyosan bu konu dıışnda mutluysan göz yum bunlara ablasylada arana mesafe koy
belliki kıskanyo kardeşini
nefret ederim bu tiplerden

ablasının yaptığı,hadsizliğin acısını kendinizden ve nişanlınızdan çıkarmayın..3.kişiler yüzünden yorup,yıpratmayın ilişkinizi...sen nişanlını biliyorsan,tanıyorsan,güveniyorsan diğerleri ne yaparsa yapsın sen onlara nanik yap..

İste ben yapamiyorumicim icimi yiyor cok güvendiğim sevdiğim bı insan di ablası cok yakındık.birden böyle olunca ben kime güvencem diye düşünmeden edemiyorum .sonra da huzursuz oluyorum

Sizz sevgilnizi uyarmışsınız onun dışında ablasıyla konuşmak gibi bi hataya düşme
yarın öteki gün siz haklıda olsanız bu başınıza kakılır.
seviyosan bu konu dıışnda mutluysan göz yum bunlara ablasylada arana mesafe koy
belliki kıskanyo kardeşini
nefret ederim bu tiplerden

3 senedir benimle cok iyi olan kızın huyu değişti birden.inanin bizim aramız bozulsa o duzeltirdi.bende ailesiyle kötü olmak hiç istemiyorum.

Ailenle aranız kötü de olsa daha şimdiden herşeyi nişanlına bildirme :20:

Nasıl olsa arkasında kimse yok diye de bu kadar rahat davranıyor olabilir :34:

evet var böyle kötü insanlar ya.. düşüncesizlik falan değil bu bildiğin kötü.. mhayır ötesi yok niye yani sebep ne ne anlıyorsun o resimlerden falan.. amannn sallamayın ya siz niye sinirleniyorsunuz ki.. ben olsan hiçç nişanlıma söylemez direk kızı arar abla hayırdır derdim.. muhakak bir açıklama yapardı.. salağa yattığında da cık cık koskaca insanın uğraştığı şeylere bak ya der kapatırdım.. sonra da hiççç sallamaz bende üstüne nişanlımla olan fotolarımı patlatırdım valla..

Ailenle aranız kötü de olsa daha şimdiden herşeyi nişanlına bildirme :20:

Nasıl olsa arkasında kimse yok diye de bu kadar rahat davranıyor olabilir :34:

Suan cok moralim bozuk gene kavga ettik.bana aylardır ne güzelsin diyo ne seni seviyorum demedin dedim.baska erkekler mı söylesin onu mü istiyorsun dedim.bana cok meraklisin baska erkeklere yazmis.cok bunaldım ya eve gidip gene saatlerce agliycam

canım,görümceye,kaynanaya güven olmaz,nekadarda seni sevselerde anlaşsanda,hep kıskanırlar,sen iyi görün anşaıo gibi görün ama hiç bişeyinden taviz verme,anlatmada,özellikle nişanlınla ilgili sorunlarından bahsetme,aranızada sokma,belliki huzurunu kaçırmak istemiş,ama sen nişanlınla aranı bunlar için bozma,belki amacıda buydu...

Suan cok moralim bozuk gene kavga ettik.bana aylardır ne güzelsin diyo ne seni seviyorum demedin dedim.baska erkekler mı söylesin onu mü istiyorsun dedim.bana cok meraklisin baska erkeklere yazmis.cok bunaldım ya eve gidip gene saatlerce agliycam

siz birbirinize,ilgisiz davranmışınız bu sorunlardan dolayı,seviosan yapma,yuvayı dişi kuş yapar,zaten ikinizde çalışıosunuz,kimseye muhtaç değilsizinz,kimseyi arana sokup ilişkini yıpratma.nişanlını ara yada yüzyüze geldiğinde konuş,tatlı dille,tatlıya bağla...

Back
X