• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu olamiyorum:(:(:(:(:(

Cok kotuyum , bana anlamsiz seyleri anlatan insanlari dinlerken beynim agriyor onlara dogru bana yanlis ama 2kisiye dogru olana bana yanlis geliyor demekki sorun bende yaa cook mutsuzum olum careyse hic bir dk beklemem

ölüm gibi saçma şeyleri lütfen konuşma. senin herşeyden önce bir ailen var, nasıl böyle birşey düşünebilirsin!

tatlım yapman gereken 2 şey var. gerçekten, ikisi de çok basit. birincisi ilaçlar etkisini gösterene kadar (en az yedi gün, normalde 15 günde etkisini hissedersin) kendini ve zihnini meşgul etmek. bulmaca çöz, spor yap, ders çalış, bisiklet sür hani ne seni biraz dağıtır bilmiyorum ama sadece düşünmene fırsat verme.

ikincisi ise sabret. inan şu yaşadığın ağırlık, göğsüne oturan yumruk, boğazında düğümlenen hıçkırık tıpkı bir nefes gibi yüreğinden ve aklından çıkıp gidecek..

sadece bu iki şeyi yap lütfen. birkaç ay sonra gelip buraya çok iyi ve mutlu olduğunu yazacaksın. tamam mı?

bunlar vesvese,
huzurlu yuvanıza huzursuzluk sokmak için kuruntu olmuş, bol bol dua edin
inşirah suresini okuyun ferahlarsınız
her güçlükle beraber kolaylık vardır diyor içinde
bir güçlük yaşanacak imtihangereği
sonra ferahlık gelecek inşallah
bu sıkıntılar unutulacak Allah'ın izniyle
geçmiyor gibi geliyor ama geçecek inşallah
çünkü imtihanların süreci budur
sıkıntı gelir, bir süre sizin tepkiniz ölçülür, sabrınız ya da sabırsızlığınıza göre ahiret azığınız hazırlanır, sonra imtihan biter ferahlık gelir
sabreden iyi ki sabretmişim çok şükür der
sabredemeyen keşke dişimi sıkıp sabratseydim de sıkıntıyı çekmişken imtihanı da kazansaydım der

Bunlar benim kulagima kupe olacak her an aklima getirmeye calisacagim ise yarar insallah

biskremcik saçmalama
ölmek sıkıntıyı çözmez daha kötü yapar
bu sıkıntı bir ay sürer, ama senin dediğin şeyin cezası ebedidir
hem de ne ceza öyle şimdiki sıkıntılarına benzemez
telafisi de olmaz
bir gün ilaç kullandın diye hemen geçmesini mi bekliyordun
iki hafta sonra etkini görürsin, ara sıra sıkıntı olsa da bir aya bir şeyin kalmaz inşallah
ama bu rahatsızlığını düşünme sürekli
düşünürsen geçtiğini anlamazsın hala var sanırsın
çünkü bu düşünce bozukluğu

Son düzenleme:
aynı durumdayım , mutluyken bir anda sinirlenip ateş püskürüyorum .
Kriz geçirmedim ama son zamanlarda o noktoya geliyorum bende çok korkuyorum kriz geçirmekten :(
Birşeylerin birikimi olduğunu düşünüyorum artık.. çok çok zor ..

ölüm gibi saçma şeyleri lütfen konuşma. senin herşeyden önce bir ailen var, nasıl böyle birşey düşünebilirsin!

tatlım yapman gereken 2 şey var. gerçekten, ikisi de çok basit. birincisi ilaçlar etkisini gösterene kadar (en az yedi gün, normalde 15 günde etkisini hissedersin) kendini ve zihnini meşgul etmek. bulmaca çöz, spor yap, ders çalış, bisiklet sür hani ne seni biraz dağıtır bilmiyorum ama sadece düşünmene fırsat verme.

ikincisi ise sabret. inan şu yaşadığın ağırlık, göğsüne oturan yumruk, boğazında düğümlenen hıçkırık tıpkı bir nefes gibi yüreğinden ve aklından çıkıp gidecek..

sadece bu iki şeyi yap lütfen. birkaç ay sonra gelip buraya çok iyi ve mutlu olduğunu yazacaksın. tamam mı?

Insallah ,mesela efekt makyaj kursuna gidiyorum ozaman kafam dagiliyor ilk bu kursa basladigimda ruh halin nasil seninde boyle seylere hevesleniyorsun diyende oldu benim ruh sagligim bozuk hissetirdiler olabilir ama sen benim drmgibi konusuyorsun rahatlattin beni;)

aynı durumdayım , mutluyken bir anda sinirlenip ateş püskürüyorum .
Kriz geçirmedim ama son zamanlarda o noktoya geliyorum bende çok korkuyorum kriz geçirmekten :(
Birşeylerin birikimi olduğunu düşünüyorum artık.. çok çok zor ..

Aynen yasantim cok guzel,maddi manevi olarak ailem fazlasiyla arkamda ozgurlugum elimde ozenilesi bir yasantim var ama ben cok huzursuz ve mutsuz hissediyorum kendimi cevremin benden sogumasindan ve kacmasindan cok korkuyorum

bu arada içim sıkıldığı zaman aklıma şu ayet gelmişti
"Ama kim Benim zikrimden yüz çevirirse kitabımı dinlemez ve Beni anmaktan gaflet ederse, ona sıkıntılı bir hayat vardır ve Biz onu kıyamet günü kör olarak diriltir, duruşmaya getiririz." Ta Ha Suresi 124. ayet

Aynen yasantim cok guzel,maddi manevi olarak ailem fazlasiyla arkamda ozgurlugum elimde ozenilesi bir yasantim var ama ben cok huzursuz ve mutsuz hissediyorum kendimi cevremin benden sogumasindan ve kacmasindan cok korkuyorum

ben yıllar öncesinde uzunca bir süre tedavi gördüm , en sevdiğim insanlardan nefret etmeye başlamıştım çünkü..Bağırıp hakaret edip sonrasında ağlıyodum.. İlaçlada sürekli uyuyunca birden kestim herşeyin kendi elimde olduğunu düşündüm. İnsanlara yaklaşımım değişmişti o zamanlar. Ama ben tekrar böyle olacağımı bilsem o ilaçları bırakmazdım devam ederdim. Şimdi çok daha büyük acılar çekiyorum , benim bir nedenim var uzun bir ilişkim hayallerim bitti birgünde..
Ama bunun bedelini sevdiklerime ödettiğim için kendimden hayattan soğuyorum.. Eğer imanım olmasa ölümün herşeyi çözeceğini düşünürdüm ..

Uzun zamandir hicbirseyden tat alamiyorum,onceden en ufak seylerde bile mutlu olabilen ben benlikten ciktim herseye sinirleniyorum,cok ince dusunuyorum karsimdakilerinde oyle dusunmesini istiyorum dinlemiyorum kimseyi,hep bugazimda bir dugum var dokunsalar agliyacagim oyle krizlere falan girmiyorum ama sonumun oyle olmasindan korkuyorum ,kendimi frenlemeyi biliyorum karsilikli diyaloglarda kirici olmadan konusabiliyorum ama yinede hep kendi bildigime gidiyorum cok kotuyum psikolaga gittim bana bir ilac verdi bugun basladim ama hicbir etkisi olmadi sinir hastasi olmaktan korkuyorum ,isteklerim hep yerine gelsin istiyorum geliyor ama yine mutsuzum yine mutsuz:(:(

ilaç asla onaylamıyorum, doktorlar ilaç yazıp gönderiyorlar, hep klasik aynı beyin uyuşturma süreci, ilaç kullanmak yerine birebir terapi-konuşma seansları-grup terapisi en iyisi.

böylece çözümü kendinde bulursun ilaçlarda değil, zaten çözüm de sende, sorunun kaynağına inip kökten çözmeli, bunun için doktorun sana yönelttiği sorularla asla seni keyfi yönlendirmeden sorunun kaynağına doğru ilerletmeli. ve sorunu bulunca da üzerine gidip sen kendin yenmelisin. yoksa sorunu önemsemeyerek çevremdeki çoğu kişi gibi onlarca sene ilaç kullanmayı mı tercih edersin ?

ilaç asla onaylamıyorum, doktorlar ilaç yazıp gönderiyorlar, hep klasik aynı beyin uyuşturma süreci, ilaç kullanmak yerine birebir terapi-konuşma seansları-grup terapisi en iyisi.

böylece çözümü kendinde bulursun ilaçlarda değil, zaten çözüm de sende, sorunun kaynağına inip kökten çözmeli, bunun için doktorun sana yönelttiği sorularla asla seni keyfi yönlendirmeden sorunun kaynağına doğru ilerletmeli. ve sorunu bulunca da üzerine gidip sen kendin yenmelisin. yoksa sorunu önemsemeyerek çevremdeki çoğu kişi gibi onlarca sene ilaç kullanmayı mı tercih edersin ?

Olurmu hc boyle birsey tabikide kendim duzelmek isterim beni cok yoruyor bu durumlarim ama kulladigim ilacda belki bana biraz destek verir anlatmam lazim korkuyorum;);)

ben yıllar öncesinde uzunca bir süre tedavi gördüm , en sevdiğim insanlardan nefret etmeye başlamıştım çünkü..Bağırıp hakaret edip sonrasında ağlıyodum.. İlaçlada sürekli uyuyunca birden kestim herşeyin kendi elimde olduğunu düşündüm. İnsanlara yaklaşımım değişmişti o zamanlar. Ama ben tekrar böyle olacağımı bilsem o ilaçları bırakmazdım devam ederdim. Şimdi çok daha büyük acılar çekiyorum , benim bir nedenim var uzun bir ilişkim hayallerim bitti birgünde..
Ama bunun bedelini sevdiklerime ödettiğim için kendimden hayattan soğuyorum.. Eğer imanım olmasa ölümün herşeyi çözeceğini düşünürdüm ..

Ben nedensizim hicbir sorunum yok ve ben cok mutsuzum,,cevremde kimsekalmayacak kendi kendime insanlari kendimden uzaklastiracagim ve yanliz kaacagim cok korkuyorum duzelmek istiyorum ama elimde degil:(

Okuyorum ben 24 yasindayim,ailemden uzaktayim ama senelerdir onunla bir alakasi yokturda , erkek arkadaimlada aram cok iyi ,kurslara gidiyorum ailemin durumu cok iyi hicbir eksigim yok,arkadas cevremde cok iyi beni altdan aldiklarinida anliyorum ama bu nereye kadar cevremde kimsenin kalmayacagindan korkuyorum,hala her ortama giriyorum ama tat almiyorum alamiyorum elimde degil:(

canım bu bi geçiş dönemi merak etme geçiyor. Ben çok sinirliyim hep öyleydim kimseyi hala alttan almam sinirlenince gözüm hiç bişey görmez ama bi ara bu sinirim 2 katına çıkmıştı psikopat gibi geziyodum kavga falan ettim hatta herşeyi abartıp:) o dönem arkdaşlarımla aram da çok açıldı yine alttan almadım sonra barıştık falan beni tanıyolar çünkü hep sinirliydim herşeyi abartmam da bi geçiş dönemiydi geçti. ailem de bir dediğimi iki etmez herşeyin en iyisine sahip olmuşumdur hep ama öyle bi dönem geldi ki aileme bile cephe aldım saçma sapan bi psikolojiydi gerçekten. kafana takıp iyice sorun etme kendine bu durumu geçiyor inan bana

Uzun zamandir hicbirseyden tat alamiyorum,onceden en ufak seylerde bile mutlu olabilen ben benlikten ciktim herseye sinirleniyorum,cok ince dusunuyorum karsimdakilerinde oyle dusunmesini istiyorum dinlemiyorum kimseyi,hep bugazimda bir dugum var dokunsalar agliyacagim oyle krizlere falan girmiyorum ama sonumun oyle olmasindan korkuyorum ,kendimi frenlemeyi biliyorum karsilikli diyaloglarda kirici olmadan konusabiliyorum ama yinede hep kendi bildigime gidiyorum cok kotuyum psikolaga gittim bana bir ilac verdi bugun basladim ama hicbir etkisi olmadi sinir hastasi olmaktan korkuyorum ,isteklerim hep yerine gelsin istiyorum geliyor ama yine mutsuzum yine mutsuz:(:(

bence önce tiroid hormonlarınıza baktırın..sadece psikolojik hastalıklar yapmaz bu belirtileri..tiroid dengesizlikleri de insanı bu hale sokuyo..mutlaka yaptırın tiroid testleriniz..

Back
X