- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi begonvillll
- #41
Ne yaparsam yapayım kendimi tam anlamıyla mutlu hissetmiyorum. Hobilerim var, uğraşlarım var, kitap okuyorum, film dizi, gezmek vs. ama hala bir eksiklik var gibi. Yaz ayında da her şey çok yavaş gibi hissediyorum, insanlar dahil. x0.50 hızda gibiyiz. (ya da tatil yapamadığım için böyle düşünüyorum) Sıcaktan doğrulamıyorum ki güzel güzel mutlu olayım.
Sizler nasıl mutlu oluyorsunuz? Hah cidden çok huzurluyum, cidden vallahi çok mutluyum diyebiliyor musunuz? O zaman nasıl, nedir bunun formülü? Bu huzursuzluk nasıl geçer? Akışına bırakıp, hiçbir şey düşünmemek mi.. ikili ilişkilerde de merak ediyorum, sevgililik olsun evlilik olsun..bu his nasıl yakalanır? Sizi mutlu etmekten ziyade huzurlu kılan şeyler nedir?![]()
tatile gittim geldim denizdeyken ya da güneşlenirken bile düşündüğüm şey "ee ben hala sıkılıyorum şimdi napıcam" dı.
bu yıl bana birşey oldu hiçbirşeyden zevk alamamaya başladım.
huzurlu hissettiğim bir yer yok sanki uzun zamandır.
burç mudur gezegen midir ne halttır bilmiyorum, çeksin ellerini üstümüzden.
eski keyifli hallerimi özledim, bin yıl önceki meseleler aklıma geliyor, ah şunu deseydim, ah böyle yapsaydım, ah böyle yapmasaydım diyip duruyorum birkaç aydır.