mutlu olayım diye boşandım ama çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha hersey cok taze.
Yaralanmissin ve yaralarini birisi sarsin istiyorsun. Ancak boyle iyilesirim saniyosum. Hic saglikli bulmuyorum ama bu durumu.
Simdi seni ayaga kaldirmak icin birisi gelse, o senin dunyan, hayatinin merkezi olacak.
Ama ya geri giderse? O zmn hayatin bi sefer daha basina yikilacak.
Oysa boyle zor iliskilerden sonra insan kendi kendine merhem olmali.
Kendi kendini dustugun yerden kaldir ve sonra hayatina tuz biber niyetli birileriyle tanismayi dusunebilirsin. Ama simdi degil.

Ayrica zaten simdi gelse o kisi, farkindamisin bilmem. Su hassas, narin doneminde oldgundan saglam bi durus gosteremezsin. Buda bariz yeni yeni yanlis kararlar yanlis secimler demek. Zaman lazim.

Esasen evlilik vs değil derdim, sadece hayatımı paylaşabileceğim biriydi. Ama artık ondan da vazgeçtim. Herkes gidici hayatta sadece kendimiz kalıcıyız zaten.

Boşanma psikolojisini okuduğumda bunların olacağı yazıyordu. Yaşadıklarınız normal. İnsanın her şeye sıfırdan bile değil eksiden başlıyor :KK43:

Keşke daha önce boşansaydım diyorum. 32 yaşına gireceğim neredeyse ve sıfırdan bir şeylere başlamak çok zor geliyor.

Gayet mutluyum esasen ama ben evliyken de böyleydim kendi kendime mutluydum ama bazı şeyler tek kişiyle olmuyor :)

Öyle işte , esasen konu hortlamış bayağ önce açmıştım ama yazmak iyi geldi.

Evet bir ara düşünmüştüm ama şu an düşünmüyorum.

Boşanma sonrası psikolojisi insana her şeyi yaptırabiliyor, umarım siz de yaşamazsınız.

Neyse.
Insanlarin akliyla alay mi ediyosunuz? Konunun ana fikri zaten 'hayatım da erkek olmadığı için mutsuzum' sonra kalkmis bir de erkek olmadığı için değil diyorsunuz.
Ayrica ben sizin boşanmanıza falan laf etmesin yok neymiş umarım siz de yaşamazsınız...
Gerçekten psikoloji gitmiş sizin.bir doktora görünün gerçekten.

Insanlarin akliyla alay mi ediyosunuz? Konunun ana fikri zaten 'hayatım da erkek olmadığı için mutsuzum' sonra kalkmis bir de erkek olmadığı için değil diyorsunuz.
Ayrica ben sizin boşanmanıza falan laf etmesin yok neymiş umarım siz de yaşamazsınız...
Gerçekten psikoloji gitmiş sizin.bir doktora görünün gerçekten.

Konunun ana fikrini böyle anladıysanız başka diyecek bir şeyim yok.

Psikoloji uzmanlığınızı hangi okuldan aldınız hanımefendi de bana karşı böyle kesin teşhis koyabiliyorsunuz :)

Ya neyse cidden tartışmak istemiyorum sizinle, iyi günler.

Keşke daha önce boşansaydım diyorum. 32 yaşına gireceğim neredeyse ve sıfırdan bir şeylere başlamak çok zor geliyor.

Gayet mutluyum esasen ama ben evliyken de böyleydim kendi kendime mutluydum ama bazı şeyler tek kişiyle olmuyor :)

Yapmayın yaşınız öyle genç ki, siz böyle derseniz 50’sinde boşanan kadınlar ne desin? :) Ben de kendimle daha mutluyum ama kendime kalamadım bir türlü. Dönüp baktığımda hep öfkemi görüyorum evliliğimde. Beni hep suçlayan eş kişisi şu anda yine birşey olmamış gibi davranmamı bekliyor.

daha mutluyum ama kendime kalamadım bir türlü. Dönüp baktığımda hep öfkemi görüyorum evliliğimde. Beni hep suçlayan eş kişisi şu anda yine

O suçlamalar kendi içlerini rahatlatmak için aslında, gayet de kendilerinin suçlu olduğunu bildiklerinden. İletişimde misiniz ? Ben mahkemeden sonra tek bir kelime bile iletişim kurmadım ve bu bana çok iyi geldi.

Ben de 6 ay”lık evliliğiim eş kişisi ve ailesi yüzünden bititor .27 yaşındayım benım burada içim yanarken o hiç biley olmamış gibi gezip tozuyor.Davayı açan da o bir gün içi yanar mı acep 😪

Kadınlarımız boşanabilmek için canlarından oluyor siz boşandığınız için mutsuzsunuz enteresan neden boşandı ız bilmiyorum ama sanırım rahatlık batıyor

evet yalnizlik zor ama kurtulmussunuz en zoru basarmissiniz.eski ese kesinlikle msj atmayin barissaniz burnunuzdan getirir

Evet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.

Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....
Arkadaş ve hobi edinin. Bunlar hep boşluktan.

Evet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.

Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....

Eski eşe mesaj atmak İnan iyi bir fikir değil. Karşı tarafın burnu sürttü geri döndü, tabiki bulamaz benim gibisini gibi düşünmesi kaçınılmaz üstelik onun hayatında biri de olabilir ve bunu öğrenmek sizi daha da yıkar

zaten bu kadar duygusal açlık yaşarken kimse çıkmasın karşıniza.
yanlış biri ile tekrar mahvolursunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X