Mutlu olmak bu kadar mı zor?

beybisi35

❣Canıma can oğul👼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
4.692
1.587
373
İzmir
mutluluk nedir?
mutluluk sevdiğinin yanında olması değilmidir?
sevdiklerinin yanında olması neden seni mutlu etmiyor?
açmısın yoksa açıktamı yiyeyecek ekmekmi bulamıyorsun?yoksa giyecek elbisemi?
alacaklıların kapıdamı bekliyor seni?
peki karın senden altın inci kürklermi istiyor seni mutlu etmiyormu?
peki yaa çok ciddi dermansız bi hastalığın varda elden ayaktanmı düştün?
bunların hangisini yaşıyon be adammmm....
çok şükür hiç birini yaşamıyosunnn
peki neden mutsuzsun neden hayattan umudun kesik....
daha kaç yaşındasın ki sen 28 mi? yosa 78 mi? kaç yaşındasın? 28 yaşında genç yolun daha çok başında bir adam değilmisin sen peki bu ümitsizlik bu mutsuzluk niye???
biraz küçük şeylerde seni mutlu etse hayattan eğlenmekten evliliğinden biraz zevk alsan nolurrr?
bu hayat sadece senin değil ki benimde hayatımı zindana çeviriyorsunnn bilmem farkındamısın... bu kadar bencillik yapma hakkını sana kim veriyo.... mutlu olmak benim de hakkım değilmiydi?
ben daha 22 yaşındayım yaa evlenmeden önce çektiğim acılar üzüntüler çokmu az geldi mutlu olmak içinevlendim güzel bir yuva kurdumda o yuvayı hergün bana zindan ediyosunn buna ne hakkın var... senden beni mutlu etmen için ne istiyorum ben paramı ?mücevher mi? sadece bebek istedim oda olmadı zaten artık onuda istemiyorum... ben ondanda geçtim... tek istediğim senin mutlu olup ufacık seylere bile gülümseyebilmen.. bu bile sana zor geliyor... ama inan bana benim mutlu olmama yetecek tek sey senin mutlu olman.. bana sadece bu bile yeter ben huzur istiyorumm yaa huzurr çokmu şey istiyorumm ya rabbimm huzur ver bize huzurrr allahım herkesin ailesine yuvasına huzur versin evlerini şenlendirsinn :5:

Ne kadar icten olmuş. Çok duygulandum gerçekten :(

keşke bunları söylediğimde birazcık duygulansaa anlasa benii ama nerdeee:97:

mutluluk nedir?
mutluluk sevdiğinin yanında olması değilmidir?
sevdiklerinin yanında olması neden seni mutlu etmiyor?
açmısın yoksa açıktamı yiyeyecek ekmekmi bulamıyorsun?yoksa giyecek elbisemi?
alacaklıların kapıdamı bekliyor seni?
peki karın senden altın inci kürklermi istiyor seni mutlu etmiyormu?
peki yaa çok ciddi dermansız bi hastalığın varda elden ayaktanmı düştün?
bunların hangisini yaşıyon be adammmm....
çok şükür hiç birini yaşamıyosunnn
peki neden mutsuzsun neden hayattan umudun kesik....
daha kaç yaşındasın ki sen 28 mi? yosa 78 mi? kaç yaşındasın? 28 yaşında genç yolun daha çok başında bir adam değilmisin sen peki bu ümitsizlik bu mutsuzluk niye???
biraz küçük şeylerde seni mutlu etse hayattan eğlenmekten evliliğinden biraz zevk alsan nolurrr?
bu hayat sadece senin değil ki benimde hayatımı zindana çeviriyorsunnn bilmem farkındamısın... bu kadar bencillik yapma hakkını sana kim veriyo.... mutlu olmak benim de hakkım değilmiydi?
ben daha 22 yaşındayım yaa evlenmeden önce çektiğim acılar üzüntüler çokmu az geldi mutlu olmak içinevlendim güzel bir yuva kurdumda o yuvayı hergün bana zindan ediyosunn buna ne hakkın var... senden beni mutlu etmen için ne istiyorum ben paramı ?mücevher mi? sadece bebek istedim oda olmadı zaten artık onuda istemiyorum... ben ondanda geçtim... tek istediğim senin mutlu olup ufacık seylere bile gülümseyebilmen.. bu bile sana zor geliyor... ama inan bana benim mutlu olmama yetecek tek sey senin mutlu olman.. bana sadece bu bile yeter ben huzur istiyorumm yaa huzurr çokmu şey istiyorumm ya rabbimm huzur ver bize huzurrr allahım herkesin ailesine yuvasına huzur versin evlerini şenlendirsinn :5:

eşin mutsuz olmasını neye bağlıyor?
belki karakteri böyledir ne yapsan yetinmeyi bilmeyip
mutsuz olmak için birşeyler bulur böyle tipler

eşin mutsuz olmasını neye bağlıyor?
belki karakteri böyledir ne yapsan yetinmeyi bilmeyip
mutsuz olmak için birşeyler bulur böyle tipler

iş sitresine bağlıyo cnm başkada bişey sölemiyo:78:

hee tek çalışan o galiba
ozaman herkes mutsuz olsunn
pardon şirketi mi var onlarca çaılşanı falan nasıl iş stresiymiş böyle
karısını bu kadar üzecek kadar

şirket değil ama babasının yanında abileriyle çalışıyo işleri bu dönem sarpa sarıyo anladımda ilk evlendiğimiz zamnlarda aynıydıı o zamn gayet iyiydi işleri bende bunu anlamıyomya dediğin gibi benimki galiba mutsuz olmak için kendine neden arıyo hep mutsuz hep isyankarr hepppp:57:

ah emosum ah ne güzel yazmissin düsüncelerini böyle:14:

bunu aynen bi güzel kagida yaz zarfa koy esine ver:31:

şirket değil ama babasının yanında abileriyle çalışıyo işleri bu dönem sarpa sarıyo anladımda ilk evlendiğimiz zamnlarda aynıydıı o zamn gayet iyiydi işleri bende bunu anlamıyomya dediğin gibi benimki galiba mutsuz olmak için kendine neden arıyo hep mutsuz hep isyankarr hepppp:57:

genelde bunu ergenlik çağındaki erkekler yapar
sürekli isyan modundadırlar
çivi çiviyi sökermiş sende mutsuz olduğunu belli et belki bu durumdan rahatsız olur
yaptığı hatayı anlar

eşin sürekli hoşnutsuz asık suratlı biri mi

hayır cnm dışardan görünüşü çok hareketli güler yüzlü yerinde duramayan biri yani görsen bu adamdanmı şikayetcisin dersin ama gelde evdeki haline bak ayarsız benimki yaaa evdeki en neşeli anında bile canımı sıkcak bişey buluyoo eşşek şakaları gibi el ayarsızz el şakaları yada temaslar gibii ayy ne diyimm ama genelde evde hiç konuşmaz sohbet etmez yemek yer tv izler yatar öle yaniii:40:

ah emosum ah ne güzel yazmissin düsüncelerini böyle:14:

bunu aynen bi güzel kagida yaz zarfa koy esine ver:31:
yazdım cnm öle yapmayı düşünüyorum bakalım artık anlarsaaa tabii:47:

genelde bunu ergenlik çağındaki erkekler yapar
sürekli isyan modundadırlar
çivi çiviyi sökermiş sende mutsuz olduğunu belli et belki bu durumdan rahatsız olur
yaptığı hatayı anlar
ettim cnm 5 seneyi bitirdik başından beri böle 1 ay susuyorum sabır diyorum sonra bi isyan ediyorummm 1 hafta kadar ama değişen bişe yok böle gidiyoz şimdilk büyük isyan çıkarmazsaam iyidir:95:

hayır cnm dışardan görünüşü çok hareketli güler yüzlü yerinde duramayan biri yani görsen bu adamdanmı şikayetcisin dersin ama gelde evdeki haline bak ayarsız benimki yaaa evdeki en neşeli anında bile canımı sıkcak bişey buluyoo eşşek şakaları gibi el ayarsızz el şakaları yada temaslar gibii ayy ne diyimm ama genelde evde hiç konuşmaz sohbet etmez yemek yer tv izler yatar öle yaniii:40:

valla 5 yıl iyi dayanmışsın canım
peki evliliğiniz nasıl bundan başka sorununuz yoktur inşallah

şu kısa hayatta bu öfke isyan niye? niye mutsuzmuş ,çokmu vahim bir durum bu?keşke her insanın işi olsada çalışsa.eşin kusura bakmasında dert sıkıntı görmemiş.Allaha isyan etmenin zararlarını açsın okusun kitaptan. dahamı iyi oluyor dahamı kötü?her insanı mutlumu sanıyor Allah saglık huzur zenginligi versin amansız dert vermesin.eşinin yaptıgı bencillikten başka bişey degil.iş sana düşüyor canımcım sabırla iyi niyetle eşine yaptıgının yanlış oldugunu isyan etmenin günah oldunu haline şükretmesi gerektini anlat.hemen pes etme Allah yardımcın olsun, inşllh huyu düzelir.:70::71:

bakın size bir tatilimi anlatayımmı ?
5 günlük bir tatildi iki gün paso yattı yorgunluk attı
sonra gündüz 1 saat deniz sonra duş ,yemek hoppa yatak tv karşısında birazda uyku gece sahil cıvıl cıvıl benim kociş tv karşısında ben balkonda elimde kitap gözümün biri kitapta biride dışardakieğlenen gezen çiftlerde sonra ben bi patladım zorla tuttum bunu dışarı çıkarttım gitti şezlonglardan birine oturduk bunu zorla çıkarttım yaa bunda surat tabiii ne sarılıyo ne elimi tutuyo:57: dedimki bak şurdaki çifte ne kadar samimiler gördünmü bu ne dese beğenirsinizz ne yapıyım bende seni kucağımamı oturtuyumm bizim evimiz yokmu diyoo ulan evindede aynısın manyak adam benim dedimden anladığı şeye bak yaaaaa:88:

şu kısa hayatta bu öfke isyan niye? niye mutsuzmuş ,çokmu vahim bir durum bu?keşke her insanın işi olsada çalışsa.eşin kusura bakmasında dert sıkıntı görmemiş.Allaha isyan etmenin zararlarını açsın okusun kitaptan. dahamı iyi oluyor dahamı kötü?her insanı mutlumu sanıyor Allah saglık huzur zenginligi versin amansız dert vermesin.eşinin yaptıgı bencillikten başka bişey degil.iş sana düşüyor canımcım sabırla iyi niyetle eşine yaptıgının yanlış oldugunu isyan etmenin günah oldunu haline şükretmesi gerektini anlat.hemen pes etme Allah yardımcın olsun, inşllh huyu düzelir.:70::71:
sabır cnm sabırr diyorum ama çok zor oluyo hayır onu ben mutsuz ediyosam ayrılalım diyorumbazen büyük tartışmalarımızda onuda istemiyoo keske bıraksada oda mutlu olsa bende ama onu böle mutsuz umutsuz bırakmakta istemiyorum ben zaten ona çok alıştım ayrılsam bende çok zor toparlanırımm offf öle yanii

valla 5 yıl iyi dayanmışsın canım
peki evliliğiniz nasıl bundan başka sorununuz yoktur inşallah

cnm bu mutsuzluğunun dışında bidde bizim bebemiz olmuyoo sorun bende çıktı ama ayda 3 kerelik şapmayla bebekmi olur yawww :17:haa filmlerde oluyo o ayrıı film oo ama biliyosunki sorunu olmayan bir çiftin bile 1 ayda gebe kalma şansı %25

bakın size bir tatilimi anlatayımmı ?
5 günlük bir tatildi iki gün paso yattı yorgunluk attı
sonra gündüz 1 saat deniz sonra duş ,yemek hoppa yatak tv karşısında birazda uyku gece sahil cıvıl cıvıl benim kociş tv karşısında ben balkonda elimde kitap gözümün biri kitapta biride dışardakieğlenen gezen çiftlerde sonra ben bi patladım zorla tuttum bunu dışarı çıkarttım gitti şezlonglardan birine oturduk bunu zorla çıkarttım yaa bunda surat tabiii ne sarılıyo ne elimi tutuyo dedimki bak şurdaki çifte ne kadar samimiler gördünmü bu ne dese beğenirsinizz ne yapıyım bende seni kucağımamı oturtuyumm bizim evimiz yokmu diyoo ulan evindede aynısın manyak adam benim dedimden anladığı şeye bak yaaaaa

alla alla, gerçekten depresyonda olamsın bi doktora gitse, tatilde de yat, tv izle, ee niye gittiniz ki o zaman evinizin salonuna iki şezlong atsaydı
:27:

Son düzenleme:

alla alla, gerçekten depresyonda olamsın bi doktora gitse, tatilde de yat, tv izle, ee niye gittiniz ki o zaman evinizin salonuna iki şezlong atsaydı
ayy sanmam yaa bi depresyon 5 yıl sürermiiiiiii:9: hakkaten doğru diyonn bak söleyim bidaha tatile gitmeyelim 2 şezlong alalım bide küveti doldururuzz arada girer çıkarızz hem masrafsızdaaa:9:

ilahi chess güldürdün beni:60::60::60::60:
konu sahibi arkadaş bazen benim eşimde bu modda olur:31: ya iş stresi ya kardeşlerinin yaşadığı maddi manevi sıkıntılar bazende belli bir sebep yokken böyle bunalım takıldığı olur.
allahtan her zaman öyle değildir yoksa bende kafayı yerdim kesin :27:seni çok iyi anlıyorum yani
burda yazdıklarını güzelce eşine de anlat bakalım umarım bir faydası olur

konuştum ama dinliyomu bilmiyom dinlese biraz olsun düzeltirdi kendini ama:26:

Back
X