• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmak istiyorum, cesaretim yok

Umef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
100
12
98
Ya kızlar eşimi artık sevdiğimi düşünmüyorum zira saygım ve sevgim yok gibi. . Neden olsun zaten çalışmıyor evine bakmıyor arkadaşlarıyla alem de bana saygısı yok karısıymışım gibi değil zaten ayrı yatıyoruz bakmayın böyle normal gibi yazdığıma alışmak zorunda kaldım yoksa boğazım düğüm düğüm kayınpederim bakıyor bize alışveriş bebek ihtiyaçları felan ama çok sıkıldım bu durumdan artık boşanmak istiyorum ama cesaretim yok o süreç beni çok korkutuyor birde garip sekilde kopamıyorum evden eşten gezmeye gitmiyoruz beni hiç dışarı çıkarmaz ailece gezenleri görünce ağlıyorum param yok der ee o zaman işe gir benim mesleğim yok bebegimide kayınvalideme birakamam yoksa çalışmak istiyorum iki senedir böyle düzelmiyor hayatım gençlğim gidiyor ailesi bu şartlara rağmen kalmami istiyor her ihtiyacimi görüyorlar ama bana ekmek peynir değil koca lazım eş lazım bunu anlamıyorlar ben nasıl cesaret edicem hep birşey durduruyor beni

Aileniz arkanizda mi ? İsiniz var mi? Adamin duzelme ihtimali yoksa cesaret etmek zorundasiniz. Bir kere geldik

Simdiye kadar durdugunuz kabahat.Neden kendinize bunu reva goruyorsun esim her gun alemde.Sen hayatinin neresinde varsin.Kv Kp olmazsa ne olucak ac mi kalicaksiniz cocuklarizla.Bir ise gir cocuklarina kv baksin.Para biriktirirsin ailen arkandaysa gidersin sonra.hAkkimzda hayirlisi olsun.

Eşinle konuştunmu bunları? Ben bu şekilde yaşayamam dediğinde ne diyor?

Ailem arkamda olur lakin babam çok sert tepkiler verir boşandığım için değil bu durumun başıma gelmesine üzülür, işim yok adam da düzelecek gibi değil kaç kere konuştum şu kötü arkadaşlarını bırak diye ya bide zoruma gidiyo evde birsey bitince kaynanama demek çocuguma birsey almak istiyorum kendime aynı sekil yapamıyorum karı koca gibi değilizki kolunu atsan karnım agriyor başım ağrıyor hayatında biri yok eminim bebek uyandiriyor diye 1 senedir salonda yatıyor kac kere dedim gel ama yok bana yapıln bu saygısızlık ve hakaretleri kabullenmek istemiyorum yapıma ters çünkü iki senedir hep geriliyoruz bir ilerleme yok

Kaynanama bırakamam ya cocuga istedigim gibi bakmiyorlar annem yakin olsaydı annem gel diyor ben bakayim sen de calismak istersen caliş onun bana soyledigi hayat benim istedigim hayat buralardan gittmeknis ve arkadas ortamı saygımı güvenimi kazanıcam daha ne olsun bir cocugum var kaynanamnzorla ikinciyi yaptiracak dualar ediyor ben bagli kalıcam kafasina gore ikinci cocuk olursa

Sen acaba gitsem mi etsem mi derken hayat akıp gidiyor.
Mutlu bi evliliğin yok, kocan sorumluluklarının bilincinde değil...
Eee daha ne?
Yerinde olsam o evden çıkar, çocuğu anneme bırakır, çalışır gül gibi paramı kazanırdım.

Eee annende arkanda çocugada bakarım diyor.git kurtar kendini canm.bir işe girer çalısırsın evine ekmek getiremeyen senin gururunu düşünmeyen adamdan bi halt olmaz

Ben zaten hep bırakamadım neden kopamaz insan bunca olumsuz seye ragmen anlamam bekarken çok kınardım neden katlanır insan diye

Back
X