Mutlu olmak istiyorum

29 yaşında evlenip 31 yaşında boşanmış biri olarak konuşuyorum . en güzel zamanların gez toz, bekarlığının keyfini çıkar. daha 25 yaşındasın bu ne acele. ben sen yaşındayken iş konusunu halletmeye çalışıyordum. önce bir işini kur düzenini oluştur bi maaşını ye. ondan sonra gelir sıra evliliğe. evlilikte öyle şahane bişey değil yani. bir sürü sorunlar.
ayrıca cinsellik yaşadım beni böyle kabul edecek mi ne ya. biz erkekler cinsellik yaşayınca kabul ediyoruz. o niye kabul etmesin. kendini bu kadar alçaltma. önce kendini sev. sen biriciksin. kabul etmeyende b*kunu yesin :)

Az önce Twitter’da bir erkek: erkeğin geleceği, kadının geçmişi önemlidir. Geçmişte ilişkisi olmuş her kadın bacımdır, erkek yapabilir erkekle kadın bir değil demiş ve 5 bin kişi beğenmiş bu yorumları.. Bunları görünce çok üzülüyorum. Ayette bile temiz kızlar temiz erkeklere.. diyor. Bunlar bu cesareti nerden buluyorlar? Ve en kötüsü bazı kızlar bu tiplerle evlenebiliyor
Böyle on erkek sıraya girse "erkek yapar kadın yapamaz" diyen ataerkil salakları senin elemen lazim. Onlar sana boynuzu da takar, erkeğim elimin kiri der. Yemek yapmaz, sıçar bokunu temizlenmez, erkeğim der.
Şükret ki bakire değilsin, bu salaklarla sen evlenmek istesen onlar senle evlenmez. Yat kalk dua et. Böyle kocan olacağına kocasız kal düz duvara tırman daha iyi

E evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.
Ülkedeki evliliklerin çok büyük kısmı bu yani, çok da ozenecek bir şey degil.
Nickin gibi mutlu olmaya çalış, erkek bulmaya değil. Çünkü insan kendi ile mutlu değilse ne ailesi ile mutlu olabilir ne kocası ile
Bu anlattığınız evliliğe de mutlu, sorunsuz evlilik deniyor. Çünkü fiziksel şiddet, aldatma, içki, uyuşturucu vb. bağımlılığı yok ya, “Mutsuzum” dersen “Bak şiddet yok, aldatma yok, içki, kumar yok; Allahtan belanı mı istiyorsun?” der etraftakiler. Türkiye standartlarında gönderinizde yazdığınız evlilik “mutlu evlilik” olarak adlandırılıyor yani. Ne korkunç hâllerdeyiz yaaa😔

Söylersem bir dert söylemezsem bi dert.. Söyleme diyorsun ama ne yapıcam peki ilk gece kanama olmazsa bana soracak? Belki boşanmaya kadar gidicek olay. Dürüst olup söylersem bunu çevreme yayar korkusu.. İki ucu boklu değnek. :KK43: Bu düşüncelerden kurtulamıyorum. Başa sarıyorum hep neden yaptın bunu diyorum, kendimi suçlayıp duruyorum. Ne yapıcam ben ..
ilk gece kanama olmadı diye,bana ne ayak tarzı soru soracak dağ ayısı ile değil evlenmek kahve içmeye bile çıkmam.
ne kadar normalleştirmişsiniz bu tavrı inanamadım.

Son düzenleme:
O zaman hayatiniza girecek erkegi ona gore sececeksiniz. Benim cevremde bekarete onem veren erkek arkadasim yok mesela.

Hayatima alacağım kisi de buna takamaz. Hattabenim sevgililik anlayisimda aktif cinsel hayat da oldugu icin sevismedigim adamla zaten evlenmeyecegim icin takma gibi bir imkanı olamaz.

Kendinizi niye bu kadar ezik, bekareti onemsemeyen erkekleri niye bu kadar ulaşılmaz goruyorsunuz?
ten uyumu diye bir gerçek varken gerçekten seks yapılmadan evlenilmesi bana çok büyük bir kumar gibi geliyor

Evlendim 29 yaşındayım kpss çalışıyorum. Keşke evlenmeden önce atanabilseydim. Önce işini eline al, evlenince başın göğe ermiyor inan

ten uyumu diye bir gerçek varken gerçekten seks yapılmadan evlenilmesi bana çok büyük bir kumar gibi geliyor
Seks benim icin onemli ve seviyorum. Dediginiz gibi omur boyu sursun diye bir adamla hayatimi birlestirirken seks gibi temel bir seyi şansa birakmak bana cok riskli geliyor. Ama bu tamamen dini ve/veya kulturel bir tercih, o yuzden denemeden evlenmeyi tercih edenlere bir sey diyemiyorum. Ama ayni zamanda evlenmeden sevismek isteyen birinin yadirganmasi da sacma. Burada onemli olan iki tarafin dusuncesinin denk olmasi.

97liyim nişanlıyım ama bazen yaaa acaba çocuk gelin mi oluyorum diye düşünmeden edemiyorum hala kendimi çok genç çocuk görüyorum çünkü. ben de işsiz olduğum için üzülüyorum yüksek lisans yapıyorum. önemli olan evlenmek değil uygun insanı bulmak. sevgiliyken mükemmel dediğim adam nişanlıyken çok değişti her şeyi batmaya başladı. o kadar farklı dertler oluyor ki. ben mesela yaşıtlarımdan iyi kariyer sahibi olanlara özenerek bakıyorum. yaşıtlarımdan evli çocuklu olanı da var lise terk olup evde oturanı da say say bitmez en çok kariyer yapmış insanlara özeniyorum. ya da yurtdışına gitmiş orda eğitimine devam ediyor. yeni şeyler öğreniyor. bense indirimlerden çeyiz alıyorum korkunç geliyor bana asla olmak istediğim noktada değil.
cinsellik konusuna gelince bunu dert edinme. cidden o kadar çok bakire olmayan arkadaşım var ki. evlendiler mutlular. bir arkadaşım tesettürlü bakire değildi. çok pişmandı malum sebeplerden. sonra biri çıktı karşına muhafazakar aileden gelme ekonomik durumu çok iyi nişanlıyken kıza araba alacak kadar. söyledi ona evlenmeden önce adam umursamadı biz hepimiz umursar diyorduk ama umursamadı. 5 senedir sürüyor evlilikleri. her erkek umursamıyor. benim nişanlımla ilk ilişkim yani seks yaptığım ilk kişi ama kanamam olmadı. bir kere bile konusu geçmedi aramızda.

sadece işine ve parana odaklan. artık bekaret değil evlenip ayrılmak bile önemini yitirdi. paranı kazan istediğin gibi harca evlilik için 35 e kadar yolun var rahat

Söylersem bir dert söylemezsem bi dert.. Söyleme diyorsun ama ne yapıcam peki ilk gece kanama olmazsa bana soracak? Belki boşanmaya kadar gidicek olay. Dürüst olup söylersem bunu çevreme yayar korkusu.. İki ucu boklu değnek. :KK43: Bu düşüncelerden kurtulamıyorum. Başa sarıyorum hep neden yaptın bunu diyorum, kendimi suçlayıp duruyorum. Ne yapıcam ben ..
Arkadaşa katılıyorum, zar esnek olunca kanama olmuyor zaten, herkeste kanama diye bişey yok. Arkadaşımda olmadı ,daha önce beraberlik yaşamadığı halde olmayan çok insan var. İlla kanama olacak demekte cahillik.

25 yaşına giricem çok az kaldı ne işim var ne eşim .. Aşık olmak istiyorum , sevmek sevilmek istiyorum. Bazı kızları görüyorum ne güzel değer görüyorlar. Kıskanmıyorum ama imrenmemekte elde olmuyor. Bunca zaman hep sırtlanlara denk geldim ciddi bir ilişki istiyorum evlenmek yuva kurmak. Ama bu devirde zor sanırım. Bekar bir hayata alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Kpss de çalışamıyorum bu ruh halinden çıkıp dışarı bile çıkmıyorum hayattan tat alamıyorum evde oturarak geçiyor günlerim . Yaşım geçiyor kaygısı beynimi esir aldı resmen hayatı kaçırıyorum diyorum sürekli .. Zaten daha öncede bir cnsellik yaşadım. Karşı taraf bunu kabul edecekte beni sevecekte ben de onu sevicem de çok zor geliyor bana artık. Bazı kızlar 5 ay içinde konuyu evliliğe getirebiliyor bunun bir sırrı mı var da bizim haberimiz yok . Neden hayat benim yüzüme gülmüyor.
Nasıl yani bakire değilsin diye bunu kabul edecektee ler falan?. Hangi çağda yaşıyoruz. Bunu kabul etmeyecek adamla zaten evlenmeyin. Aşağıda bir yerde söylesem mi filan yazmışsınız. Bu açıklanmaya değer bir konu değil önce burada bir kafanız netleşsin. Bir ilişkiniz olursa hersey doğalinda ve dozunda yaşanabilir. Hiç cinsellik yaşanmadan evlenilmesini ben kendj adima doğru bulmuyorum. Erkekler de bulmuyor. Evlenmeden bunu yasamam diyen kızlarla sevgili olmuyorlar. iyice tanımak çok önemli. Gercekten buna artık takılan kimse kalmadı.

E evleniyorlar da ne oluyor? Krediler çekiliyor, kiraya çıkılıyor , maaşlar bölüşülüyor, hayatına "kayın aile" diye sorunlu insanlar giriyor, aynı anda isten geliyorsun sen mutfağa koşarken adam TV karşısında kuruluyor, bir de onu cayliyorsun, adamın canı istediği müddetce üstünde iki dk debeleniyor, bir şey desen sen kötü oluyorsun. Sonra çoluk cocuk, daha fazla endişe, daha fazla geçim kaygısı, bir de çocuğun yemeğinden tuvaletine, aşısına bokuna püsürüne her şeyiyle sen ilgileniyorsun yine de kimseye yaranamiyorsun.
Ülkedeki evliliklerin çok büyük kısmı bu yani, çok da ozenecek bir şey degil.
Nickin gibi mutlu olmaya çalış, erkek bulmaya değil. Çünkü insan kendi ile mutlu değilse ne ailesi ile mutlu olabilir ne kocası ile
sizin evliliğiniz böyle mi. kaç yıldır çekiyorsunuz. yazık boşanın

bu nasıl bir önyargıdır yaaa herkesin eşi bahsettiğiniz odunlardan değil.

Back
X