Tek anladığım toksik bir adamdan diğerine bir haftada geçiş yaptığın.. bir haftadır sevgili oldugun hem de uzak mesafede olan kişinin çok nazik ve ilgili olduğunu söylemen senin de çok sağlıklı kararlar verebilen biri olmadığını gösteriyor. Ne anladın Yurdagül ne anladın!Şuan bir ilişkim var yaklaşık 1 aydır tanıyorum 1 haftadır da sevgiliyix gerçekten çok ilgili çok nazik kibar bir o kadar da düzgün bir insan bundan önceki iliskimde bir o kadar hastalıklı toksik ayrıl barış olan ve bu iliskimden 1 hafta önce tamamen bitmiş bir ilişkiydi buluştu ve bacım yok benim bilmem ne falan dedi yüzüstü bıraktı yıprattı gitti simfi bunla mutluyum değerli de hissediyorum OKB gibi bişey var sürekli o aklımda gibi hissediyorum diğer konularda OKB var zaten yapmadığım şeyleri yapmış gibi hissediyorum mesela mutlu uyurken hala ezki sevgilin aklında boşa mutlu olmaya calidma falan diye düşünüyorum daha bir çok örneği var bırakmak istemiyorum kendisi uzak mesafe ama bana çok iyi geldi ilişki yeni diyemi kaynakli 3-4 ay geçsin öyle mi değerlendirmeliyim bir fikir verirmisinizAklıma onu getirmek yerine ilişkimi tanımaya çalıştıkça rahatsız edici düşünce gitmiyor eski sevgiline yazdın aldattın o aklında falan halbuki gerçekten mutlu ve heyacanli hissediyorum mesajlarda falan dini yönden de bu oldu markete gidiyorum mesele fişe bakıyorum tekrar hepsini odedimmi diye son kez eski sevgilimle buluştuğumuzda asla eskisi gibi sevmediğimi fark edip heyecanın gittiğini de anlamıştım ben anlamıyorum bu düşünce neden iliskime zarar vermesinden deDestek almıyorum aldirmiyorlar son bulusmamizda o kişiye eski heyacan duymadığımi falan fark ettim aslında sevgi yok ama mutlu olunca boşa mutlu olma diyo içimden bir ses sürekli yakışıklı gelen çocuk beni mutlu eden gece yada boş kalınca o kadar yakışıklı değil ilgini çekmiyor kandırma falan diye içimden bir ses geliyor ama mutluda olmak istiyorum of ne zaman normal bir insan olcam ben ya
1 aylık sevgilisiyle diini markete gitmiş herhalde fişe bakınca orada heyecanlanmış ben öyle anladımMarket fişi diyor ben ne alaka
Yazım şeklinizden belli hem aklınız karışık hem ruhunuz herşey karman çorman.Eski ilişkinizin yarası kapanmadan yeni ilişkiye başlamak doğru değil .Zaten takıntılı dengesiz ruh haliniz varken kendinizi tedavi etmeniz kendinize odaklanmanız gerekirken yangından mal kaçırır gibi sevgili yapmanızın sonuçları ağır olacak ve en büyük zararı yine siz göreceksiniz....Şuan bir ilişkim var yaklaşık 1 aydır tanıyorum 1 haftadır da sevgiliyix gerçekten çok ilgili çok nazik kibar bir o kadar da düzgün bir insan bundan önceki iliskimde bir o kadar hastalıklı toksik ayrıl barış olan ve bu iliskimden 1 hafta önce tamamen bitmiş bir ilişkiydi buluştu ve bacım yok benim bilmem ne falan dedi yüzüstü bıraktı yıprattı gitti simfi bunla mutluyum değerli de hissediyorum OKB gibi bişey var sürekli o aklımda gibi hissediyorum diğer konularda OKB var zaten yapmadığım şeyleri yapmış gibi hissediyorum mesela mutlu uyurken hala ezki sevgilin aklında boşa mutlu olmaya calidma falan diye düşünüyorum daha bir çok örneği var bırakmak istemiyorum kendisi uzak mesafe ama bana çok iyi geldi ilişki yeni diyemi kaynakli 3-4 ay geçsin öyle mi değerlendirmeliyim bir fikir verirmisinizAklıma onu getirmek yerine ilişkimi tanımaya çalıştıkça rahatsız edici düşünce gitmiyor eski sevgiline yazdın aldattın o aklında falan halbuki gerçekten mutlu ve heyacanli hissediyorum mesajlarda falan dini yönden de bu oldu markete gidiyorum mesele fişe bakıyorum tekrar hepsini odedimmi diye son kez eski sevgilimle buluştuğumuzda asla eskisi gibi sevmediğimi fark edip heyecanın gittiğini de anlamıştım ben anlamıyorum bu düşünce neden iliskime zarar vermesinden deDestek almıyorum aldirmiyorlar son bulusmamizda o kişiye eski heyacan duymadığımi falan fark ettim aslında sevgi yok ama mutlu olunca boşa mutlu olma diyo içimden bir ses sürekli yakışıklı gelen çocuk beni mutlu eden gece yada boş kalınca o kadar yakışıklı değil ilgini çekmiyor kandırma falan diye içimden bir ses geliyor ama mutluda olmak istiyorum of ne zaman normal bir insan olcam ben ya
Önce profesyonel destek alın. Yazdıklarınız kafanızın karışıklığını gösteriyor.Şuan bir ilişkim var yaklaşık 1 aydır tanıyorum 1 haftadır da sevgiliyix gerçekten çok ilgili çok nazik kibar bir o kadar da düzgün bir insan bundan önceki iliskimde bir o kadar hastalıklı toksik ayrıl barış olan ve bu iliskimden 1 hafta önce tamamen bitmiş bir ilişkiydi buluştu ve bacım yok benim bilmem ne falan dedi yüzüstü bıraktı yıprattı gitti simfi bunla mutluyum değerli de hissediyorum OKB gibi bişey var sürekli o aklımda gibi hissediyorum diğer konularda OKB var zaten yapmadığım şeyleri yapmış gibi hissediyorum mesela mutlu uyurken hala ezki sevgilin aklında boşa mutlu olmaya calidma falan diye düşünüyorum daha bir çok örneği var bırakmak istemiyorum kendisi uzak mesafe ama bana çok iyi geldi ilişki yeni diyemi kaynakli 3-4 ay geçsin öyle mi değerlendirmeliyim bir fikir verirmisinizAklıma onu getirmek yerine ilişkimi tanımaya çalıştıkça rahatsız edici düşünce gitmiyor eski sevgiline yazdın aldattın o aklında falan halbuki gerçekten mutlu ve heyacanli hissediyorum mesajlarda falan dini yönden de bu oldu markete gidiyorum mesele fişe bakıyorum tekrar hepsini odedimmi diye son kez eski sevgilimle buluştuğumuzda asla eskisi gibi sevmediğimi fark edip heyecanın gittiğini de anlamıştım ben anlamıyorum bu düşünce neden iliskime zarar vermesinden deDestek almıyorum aldirmiyorlar son bulusmamizda o kişiye eski heyacan duymadığımi falan fark ettim aslında sevgi yok ama mutlu olunca boşa mutlu olma diyo içimden bir ses sürekli yakışıklı gelen çocuk beni mutlu eden gece yada boş kalınca o kadar yakışıklı değil ilgini çekmiyor kandırma falan diye içimden bir ses geliyor ama mutluda olmak istiyorum of ne zaman normal bir insan olcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?