öyle açım öyle susadım ki mutluluğa....
gezip eğlenmek istiyorum mesela ondan bile korkuyorum ara ara.bu kadar gezip eğlensem aca yanlış bi imaj mı weririm die.
ewe kapanıyorum bu seferde bunalımdayım kimse beni sevmiyo nie yalnızım die.
aşık olıyım diyorum o da yok.hem düzgün biri yok hemde nası isticek benle evlenmeyi.sev sev sora ayrıl....
içiyim diyorum eeee sabah yine aynıı..
öliyim diyorum cesaretim yok inançlı biriyim.
biri beni sevsin istiorum ama şöyle düzgün işi gücü olan öngörüsü geniş biri.kalıplara sığmamış bütün fikirlere açık biri.nerdeeee o da yok.
insanlarla konuşurken bile korkuyorum herkes herşeyi biyere çeker die ama konuşmak istiyorum.
gezmek istiyorum korkuyorum yanlış anlaşılırım die.
çünkü herkes yanlış anladı bilmiyorum.
ben hata yapmış olabilirim.yaptımda.herkes hata yapabilir.ama öyle dönülmez şeyler deildi.
ben ölene kadar bu hatalarla mı yaşamak zorundayım.yeni bi sayfa herşeye sıfırdan başlayamazmıyım.
her adımımda hatalar hatalar hatalar.... mı olmak zorunda
korkmadan sevmek yaşamak istiyorum.tbi herşeyin dozunda.
sadece mutlu olup korkmadan yaşamak istiyorum..
gezip eğlenmek istiyorum mesela ondan bile korkuyorum ara ara.bu kadar gezip eğlensem aca yanlış bi imaj mı weririm die.
ewe kapanıyorum bu seferde bunalımdayım kimse beni sevmiyo nie yalnızım die.
aşık olıyım diyorum o da yok.hem düzgün biri yok hemde nası isticek benle evlenmeyi.sev sev sora ayrıl....
içiyim diyorum eeee sabah yine aynıı..
öliyim diyorum cesaretim yok inançlı biriyim.
biri beni sevsin istiorum ama şöyle düzgün işi gücü olan öngörüsü geniş biri.kalıplara sığmamış bütün fikirlere açık biri.nerdeeee o da yok.
insanlarla konuşurken bile korkuyorum herkes herşeyi biyere çeker die ama konuşmak istiyorum.
gezmek istiyorum korkuyorum yanlış anlaşılırım die.
çünkü herkes yanlış anladı bilmiyorum.
ben hata yapmış olabilirim.yaptımda.herkes hata yapabilir.ama öyle dönülmez şeyler deildi.
ben ölene kadar bu hatalarla mı yaşamak zorundayım.yeni bi sayfa herşeye sıfırdan başlayamazmıyım.
her adımımda hatalar hatalar hatalar.... mı olmak zorunda
korkmadan sevmek yaşamak istiyorum.tbi herşeyin dozunda.
sadece mutlu olup korkmadan yaşamak istiyorum..