• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu olmak istiyorum

Mamurez

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
342
-5
318
öyle açım öyle susadım ki mutluluğa....
gezip eğlenmek istiyorum mesela ondan bile korkuyorum ara ara.bu kadar gezip eğlensem aca yanlış bi imaj mı weririm die.
ewe kapanıyorum bu seferde bunalımdayım kimse beni sevmiyo nie yalnızım die.
aşık olıyım diyorum o da yok.hem düzgün biri yok hemde nası isticek benle evlenmeyi.sev sev sora ayrıl....
içiyim diyorum eeee sabah yine aynıı..
öliyim diyorum cesaretim yok inançlı biriyim.
biri beni sevsin istiorum ama şöyle düzgün işi gücü olan öngörüsü geniş biri.kalıplara sığmamış bütün fikirlere açık biri.nerdeeee o da yok.
insanlarla konuşurken bile korkuyorum herkes herşeyi biyere çeker die ama konuşmak istiyorum.
gezmek istiyorum korkuyorum yanlış anlaşılırım die.
çünkü herkes yanlış anladı bilmiyorum.
ben hata yapmış olabilirim.yaptımda.herkes hata yapabilir.ama öyle dönülmez şeyler deildi.
ben ölene kadar bu hatalarla mı yaşamak zorundayım.yeni bi sayfa herşeye sıfırdan başlayamazmıyım.
her adımımda hatalar hatalar hatalar.... mı olmak zorunda
korkmadan sevmek yaşamak istiyorum.tbi herşeyin dozunda.
sadece mutlu olup korkmadan yaşamak istiyorum..

öyle açım öyle susadım ki mutluluğa....
gezip eğlenmek istiyorum mesela ondan bile korkuyorum ara ara.bu kadar gezip eğlensem aca yanlış bi imaj mı weririm die.
ewe kapanıyorum bu seferde bunalımdayım kimse beni sevmiyo nie yalnızım die.
aşık olıyım diyorum o da yok.hem düzgün biri yok hemde nası isticek benle evlenmeyi.sev sev sora ayrıl....
içiyim diyorum eeee sabah yine aynıı..
öliyim diyorum cesaretim yok inançlı biriyim.
biri beni sevsin istiorum ama şöyle düzgün işi gücü olan öngörüsü geniş biri.kalıplara sığmamış bütün fikirlere açık biri.nerdeeee o da yok.
insanlarla konuşurken bile korkuyorum herkes herşeyi biyere çeker die ama konuşmak istiyorum.
gezmek istiyorum korkuyorum yanlış anlaşılırım die.
çünkü herkes yanlış anladı bilmiyorum.
ben hata yapmış olabilirim.yaptımda.herkes hata yapabilir.ama öyle dönülmez şeyler deildi.
ben ölene kadar bu hatalarla mı yaşamak zorundayım.yeni bi sayfa herşeye sıfırdan başlayamazmıyım.
her adımımda hatalar hatalar hatalar.... mı olmak zorunda
korkmadan sevmek yaşamak istiyorum.tbi herşeyin dozunda.
sadece mutlu olup korkmadan yaşamak istiyorum..

Emin ol hemen herkes aynılarını istiyor...
Dua etmekten başka çare yok.

"Elalem ne der" sözünü çıkar lügattan.
Artık doğru yoldaysan ve o yolda ilerliyorsan kimin ne dediği umrunda olmasın.
Bir kez geldin dünyaya. Herkes kendi hayatından sorumludur.
Tam olarak neler yaşadığını bilmiyorum ama bırak kim ne derse desin.
Sen kendini bildikten sonra kimin ne dediğine kulak asma.
Öyle ölmek, eve kapanmak, yaşamaktan bıkmak gibi düşünceleri at kafandan.
Olumlu düşün, dua et..

bi de şöyle bişey var.şimdi bakıyosun herşey iyi hoş güzel.
ne bilim geziyosun eğleniyosun arkadaşlarınla.
sonradan bişey oluyo yada hayatına birini almaya kara veriyosun
veeee ya olan bişeyden yada hayatına aldığın kişi seni herşeyden yaptığın gezdiğin vs pişman ettiriyo.
galiba hala onun etksindeyim

oyun parkında köşede durup oynayan çocukları izleyen kız çocuğu gibisiniz şu an, eğlencesi köşede durmakla çıkmaz girip toprağa çamura bulaşıp kaydıraktan kaymakla falan çıkar parkın. kaydıraktan düşebilirsiniz, düşmeyebilirsiniz de. çamurdan üstünüz kirlenebilir, olsun? silersiniz geçer. yani aman bana bi şey olur, zaten insanlar şöyle böyle diye diye parkın köşesinde oturan çocuğa benzemişsiniz. olmaz böyle izleyerek olmaz. bir şeyler oturduğunuz yerden size gelmez. dahil olacaksınız. hayata dahil olmak zorundasınız, aksi halde süs bitkisi gibi kalırsınız köşede.

saçma gelcek size biliyorum.belki uzun ve çalkantılı bi ilişkiden çıktım hala onun yükü olabilir.
kıskanç biriydi ya derdi benim her dediğimi yapıcaksın oraya gitme onla konuşma gözünün içine bakma.
ona göre yaşadığım için belki o yüzden korkuyorum şu anda.
ne mi oldu :D gitti işte o da
yanlış bişeylerden ters bişeylerden korkuyrm.
ewet herşey düzeltilebilir dediğim gibi düzeltilmicek şeyler olmadı ama
yaptığım herşeyden beni pişman edicek insanlar oldu.
3 ay gezmemin bedelini ben 4 yıldır ağlaya ağlaya çıkardım :D komik değil mi
wayy bee 4 yıl olmuşşş
nerde o zamanki beeeeen nerde şimdiki ben

Back
X