• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmayacam...

Evli degil demiyorumki..evli olmasi benimde aklima geldi
Pardon yanlis okumusum olabilir demissin muhtemelen oyledir ben bekarken biriyle tanismistim :)) nişanliymiş bilmiyordum benimle hayal kuruyordu kendi kendine benim face adresim yoktu ama iş ya biarastirayim dedim face adresinde ne iliski durumu ne nisanli fotolari yoktu ama sans merak edip bi kiza tikladim ordan ordan derken nisanlisini buldum birlikte isteme nisan fotolari iliski durumu vs vardi aninda bitirdigimi yazdim gorunce cocugada aninda toz olmustu ortaliktan yani ben erken fark etmesem belki oda sonradan bu sekilde toz olcakti bende neden diyecektim :(

Pardon yanlis okumusum olabilir demissin muhtemelen oyledir ben bekarken biriyle tanismistim :)) nişanliymiş bilmiyordum benimle hayal kuruyordu kendi kendine benim face adresim yoktu ama iş ya biarastirayim dedim face adresinde ne iliski durumu ne nisanli fotolari yoktu ama sans merak edip bi kiza tikladim ordan ordan derken nisanlisini buldum birlikte isteme nisan fotolari iliski durumu vs vardi aninda bitirdigimi yazdim gorunce cocugada aninda toz olmustu ortaliktan yani ben erken fark etmesem belki oda sonradan bu sekilde toz olcakti bende neden diyecektim :KK43:

Keske biraz korkutsaydin, tehdit etseydin pisligi.

Keske biraz korkutsaydin, tehdit etseydin pisligi.
Neyle tehtit edebilirim ki kiz zaten beni birakmasinda naparsa yapsin modunda cocugun faceinde gayet rahat pozlari vardi kizlarla filanda ve tek bir nisan fotografi ve nisanlisiyla fotosu filan yoktu akli basinda olsa kizin coktan ayrilirdi habire kandirilmaya meyil vermezdi degil mi anlatip baştan cikaran arabozan 2. Kisi gibi gorunurdum ve degmezdi hicbir sekilde bulasmadim uzulmedimde cunku baya yeniydi cabuk kaptiran biride degilim coook sevseydim bile silmesini bilirdim :)

normal hattı diyelim inan ayrıldığı birinin hergün aramasından bir yerde rahatszlık duymaz mı nereye kadar yani engeller bişi yapar demekki bu hatla bağlantısı yok yada sadece işte kullanıyo bilemedim

Ben de bir şey anlamadım bu işten.

insan bir açıklama yapar ya eğer ayrılmak istiyorsa ..
saçma sapan bir sebepte olsa atar ortaya çeker gider.
benim bile aklıma şu anda bin tane soru geliyorsa, sizin aklınıza neler geliyordur kim bilir ?
Allah yardımcınız olsun ..

Neyle tehtit edebilirim ki kiz zaten beni birakmasinda naparsa yapsin modunda cocugun faceinde gayet rahat pozlari vardi kizlarla filanda ve tek bir nisan fotografi ve nisanlisiyla fotosu filan yoktu akli basinda olsa kizin coktan ayrilirdi habire kandirilmaya meyil vermezdi degil mi anlatip baştan cikaran arabozan 2. Kisi gibi gorunurdum ve degmezdi hicbir sekilde bulasmadim uzulmedimde cunku baya yeniydi cabuk kaptiran biride degilim coook sevseydim bile silmesini bilirdim :)

Yok kizla gorusmeni degil, sadece cocugu biraz korkutmani soylemistim ama o cocuk zaten korkacak cinsten degilmis. Umutsamazdi herhalde.

hayir gercekten hic yok. Kuzenini tanimiyorum zaten uzaktan gelmislerdi dedigim gibi damadin taa eskilerden cocukluk arkadasiymis

ne tuhaf durum . kuzeninin damadın ismini bilmiyor musun araştır . illaki bulursun oturdukları semtten şehirden .

başka numaradan falan aradığınızda açtı mı hiç peki

Allaha havale et yoluna devam et. Hiçkimseye de rezil oldum diye düşünme belki evli bir adamdan kurtuldun.

Haline şükret bu arda başlık neden Mutlu olmıycam ? Niye mutlu olmıyasın canım? Mesela kilolarım var diyorsun güzel bir spora başla diyet yap, alışveriş yap.

El oğlunun ardından oturup ağlarsan sadece kendine edersin. Gelse bile kabul etme sana büyük oynamış terbiyesiz herif.

Bu tarz ayrılıklar çok gaddarca , vicdansızca geliyor bana .
İnsan gibi dürüstçe ayrılmak istediğini söylese şuan ki kadar acı çekmezdiniz .
Bi insana en çok beklemek ve umut acı verir .
Bence artık bu durumu kabullenin ve yolunuza bakın .
Bir gün arar diye beklemeyin mümkünse size ulaşabileceği bütün yolları kapatın emin olun çok daha huzurlu olacaksınız.

Allaha havale et yoluna devam et. Hiçkimseye de rezil oldum diye düşünme belki evli bir adamdan kurtuldun.

Haline şükret bu arda başlık neden Mutlu olmıycam ? Niye mutlu olmıyasın canım? Mesela kilolarım var diyorsun güzel bir spora başla diyet yap, alışveriş yap.

El oğlunun ardından oturup ağlarsan sadece kendine edersin. Gelse bile kabul etme sana büyük oynamış terbiyesiz herif.

Bence artık bu durumu kabullenin ve yolunuza bakın .
Bir gün arar diye beklemeyin mümkünse size ulaşabileceği bütün yolları kapatın emin olun çok daha huzurlu olacaksınız.

ikinizde ne güzel dediniz.. aynen öyle keske yüzüme söyleseydi istemedigini daha cabuk unuturdum ama böyle icimde ufakta olsa bir umut var sonucta birgün gelir belki diye düsünüyor insan ister istemez
herneyse onunla ilgili herseyi silecem resimler numarasini
kendime bakmaya calisacamm
cok tesekkür ederim rahatladim gercekten buraya anlatarak

ilerdeki senaryo şöyle devam eder genellikle; arar da özür diler, başına bişey geldiğinden bahseder... sana haber vermek istememiştir seni üzmemek adına vs..

cevaplariniz icin cok tesekkür ederim.. eger birgün ararsa hatta arayacagindan eminim kesinlikle sans vermiyecem..
Beddua etmiyorum sonucta hayatimda ilk defa okadar mutluydum sadece mutlu günler yasatti bana
ama allaha havale ediyorum.. eminim herkes ettigini bir sekil bulur

yapilan yanlis, vicdansizca.
evt acaba evlimiydi sorusu geliyor insanin aklina.
gecirdiginiz zaman icinde muhakkak seni supheye dusuren, dugum yapip arkaya attigin, konduramadigin bir seyler olmustur. dusun bulursun. aradiginda her defasinda ulasabiliyormuydun? aksamlari, geceleri rahatlikla saatlerce gorusebiliyormuydun? internetten gorusuyorsaniz kamera her zaman acikmiydi? ona dair calistigi yer, adresi vs konularini hep gecistirirmiydi? vs vs.

Cok uzuldum...
Ama yasin daha cok genc inàn neler neler geliyor basimiza. ..

Dusun ki senin icin hayirlisi buymus. ..

Hayata sitem etmek yerine ona ayak uydurmayi dene inàn mutlu olucaksin. ..

Burda hepimiz neler neler paylasiyoruz
Hayal kirikligina ugruyoruz. .
Ve burdaki insanlar muhtesem birbirimize destek oluyoruz. ..duygulandim :(

Kendinle yogunlas lutfen ...zamani geldiginde hic ummadigin bi an hayatini paylasicagin kisi cikicak karsina...

Cok uzuldum...
Ama yasin daha cok genc inàn neler neler geliyor basimiza. ..

Dusun ki senin icin hayirlisi buymus. ..

Hayata sitem etmek yerine ona ayak uydurmayi dene inàn mutlu olucaksin. ..

Burda hepimiz neler neler paylasiyoruz
Hayal kirikligina ugruyoruz. .
Ve burdaki insanlar muhtesem birbirimize destek oluyoruz. ..duygulandim :KK43:

Kendinle yogunlas lutfen ...zamani geldiginde hic ummadigin bi an hayatini paylasicagin kisi cikicak karsina...

cokk tesekkür ederim cevabin icin insallah hersey dedigin gibi olacak..
burda okadar güzel destek varki insanlar düsüncelerini yazsa bile icimiz rahatliyor yanliz olmadigimi hissediyorum
bundan sonra kendime zaman ayiracam kendimle ilgilenecem..

Adam evli ve karisina yakalanmis olabilir. Istediginiz her saat ulasip konusabiliyor muydunuz normalde? Hic supheli davranislari yok muydu?

"olmayacam" ne yahu, apaçi gibi?
Neyse konuya yoruma gelince; çocuk ya öldü ya evli ya da mafya bağlantılı.
ya da.. doğaüstü bir varlık idi,kayboldu gitti.

Back
X