Mutlu olmayı nasıl başarırım?

Ben artık dertlerimi takmıyorum daha önce burda birssürü konu açtım ama dedim hiçbir derdi büyükte olsa takmaya gerek yok acı da verse başka tarafa bakacağız olumlu düşünmeye çalışıyorum ben sosyal medyalarımı kapattım telefonumu değiştirdim sevmediğim insanların hepsiyle irtibatı kestim bana verene bende veriyorum vermeyene vermiyorum kötünün kötüsü vardır öyle düşünün şu anki şikayet ettiğiniz şeyi ileride mum gibi aramakta vardır Allah korusun. Şükredin kısaca derdinizin ne olduğunu bilmiyorum belki ayrıldınız aldatıldı iz iftiraya ugradiniz birini kaybettiniz bilmiyorum ama gerçekten zamanla geçer her şey biter insanları merkezinize koymayın ve daima sizi mutlu eden insanları hayatınıza koyun diğerlerini salın gitsin
👏👏

Haklısınız ama anlatamam :110: sizden isteğim çözümden ziyade derdimi unutabilmek hayatı yaşayabilmek yeniden gülenilmek
Derdin ne bilmiyrm soylemekde istemuyosun belli. Tek diyecegim
ALLAH BUYUK , DERDINe don ve Allahim sendenbuyuk de. Sus ve bekle. Elbet gececek sikıntilarin.
Hangi aksami gordun sabah olmamis...!

Burada anlatamayacağım bir derdim var. Ve bu derdin çözümü benim elimde değil. Sizden istediğim yardım bu sorunu kafama takmadan nasıl hayatımı yaşayabilirim? Akşam uyurken, Sabah kalkınca ilk aklıma derdim geliyor. İşe gidiyorum aklıma geliyor. Bir hobiyle ilgilensem aklımda. Düşünmekten hayatı yaşamayı unutuyorum. Mutlu olmak aklıma getirmemek için tavsiyeniz var mı? (Boş ver umursama denecek kadar küçük bir dert değil)
Burdaki isimlerimiz neden hep rumuz isimler?İnsanlar kendini belli etmeden rahatça dertlerini anlatıp içlerini dökebilsinler diye önce derdinizi söyleyin sonra derman olmaya çalışalım

Back
X