MUTLU SON

Bu forumda okuduğum en saçma konu olabilir :KK70: gerçekse hayırlı olsun diyelim, yine de sen bu kadar uçlarda yaşama eltine olan duygularını. Madem güzel gidiyo mesafeli olarak her iki tarafın da akıl sağlığını uzun süre koruyabilirsin :KK66:
Yok kiz ustumden bir yuk kalkti evet akil sağliğimi korumam gerek 😂😂

Hahaha alemsin abi yhaa .ss ismin bile troll genelde yorumlarini okuyorum gicik bir insansin iyi basariyosun bunu 😂😂

Ahahjsjs senden gıcık olmayayım iyiyim o konuda çok şükür. Ama hasetlik yapmam kimseye bak. Hele günah çıkarmak için tekrar konu açıp insanlara kendimi iyi göstermek gibi dertlerim hiç yok. Gıcıklık nispeten iyi bir haslet bu kıyasla :)

Ahahjsjs senden gıcık olmayayım iyiyim o konuda çok şükür. Ama hasetlik yapmam kimseye bak. Hele günah çıkarmak için tekrar konu açıp insanlara kendimi iyi göstermek gibi dertlerim hiç yok. Gıcıklık nispeten iyi bir haslet bu kıyasla :)
Inceden gondermede yapiyorsun sen nasil banlanmadan duruyorsun ? 😂sasiriyorum

Inceden gondermede yapiyorsun sen nasil banlanmadan duruyorsun ? 😂sasiriyorum

İnce değildi aslında çat diye söyledim. Benim yazdığımda banlanacak bir durum yok lakin üyeye çok gıcıksın diyenler hakkında bir yaptırım var mı bilmem :) yanlış anlama karşim ben şikayet etmem hiç tarzım değil asjks. Aman iyice mahalle arası atışmaya döndü mevzu çizgimden kaydım çok mutsuzum. Bir yastıkta kocayın eltinizle deyip çekiliyorum efem :)

İnce değildi aslında çat diye söyledim. Benim yazdığımda banlanacak bir durum yok lakin üyeye çok gıcıksın diyenler hakkında bir yaptırım var mı bilmem :) yanlış anlama karşim ben şikayet etmem hiç tarzım değil asjks. Aman iyice mahalle arası atışmaya döndü mevzu çizgimden kaydım çok mutsuzum. Bir yastıkta kocayın eltinizle deyip çekiliyorum efem :)
ben sizin yorumlari cok begeniyorum:KK5:

Doğru yolu bulan büyük elti sevmiyormuş ama bana gıcık dedi ahsjsjs. Teşekkür ederim. Gıcık dedi bana.
Bandan bu sabah ciktim, oyuzden bir sey yazamiyorum bu konuda))) Ama ben sizin yorumlarinizi okurken ne kadar da guzel yorumlar yapiyor diyorum. Gicik filan da degilsiniz, cok tatli birisiniz.

2019-09-25 22.08.32.webp

Back
X