MUTLU SON

Ee peki sen kendi kendini mi doldurmuşsun yani eltine karşı? Yapma bunu bir daha. Bak, olmadık yere kalp kırıp insan kaybetmiş olursun. Ne gerek var değil mi? ☺️
Evet gercekten öyle , mantikli dusununce bana karsk yaptiği bir saygisizlik, dengesiz davranis yoktu art niyet aramisim acikcasi .Hayir asla yapmam birde biri gozune batinca kendi kafandan kurmaya basliyosun bu daha kotu .Artik guzel bakip guzel gorecegim oyle kafam rahat vicdanim huzurlu

Yalnız buradaki mutlu sonun sebebi siz değilsiniz de sanki küçük elti.. Yani o hakkınızda iyi şeyler demeseydi ve siz bunu duymasaydınız hala kendisi hafızanızda şeytan elti olarak ikamet etmeye devam edecekti ki zaten çok sürmez, bundan bir bilemedin iki hafta sonra ' size söylemiştim, eltim bir şeytan ' adlı konuyu açarsınız, açmasanız da açmaya yeltenir de belki bizi haklı çıkarmamak için vazgeçersiniz gibime geliyor..

Söz verdi sıradaki konu kayınvalide ile ilgili olacak. Şimdiden konu başlığı için heyecanlanıyorum.

iyikide bir kisi beni destekleyen yorum yapmamis cunku hatamin farkina varamicaktim.Diğeri anlamadi ama bu beni anladi der hakliymis gibi davranirdim

Zaten böyle davranmıştınız ama neyyse... :KK14:
Kıskançlığın azı size, fazlası karşıdakine zarar. Her türlü zarar yani. Hikaye doğruysa doğru yolu bulmanıza sevindim.
Umarım sonraki başlık "aslında ben haklıymışım, görümcemin de maskesi düştü" falan olmaz.

Söz verdi sıradaki konu kayınvalide ile ilgili olacak. Şimdiden konu başlığı için heyecanlanıyorum.
Esimin annesi kimseyi umursamaz ki , şuan 60 yaşinda halen arkadaslari ile bulasir ,gezer.Avm gitmeyi elbise felan almayi cok sever pek bizi takmiyo yani rahatiz😂

Merhaba Kk bugun sizinle mutluluğumu paylaşacağim .Eltime karşi negatiftim ve 2 kez konusunu acmistim .Burada arkadaslar hepsi ayni yorumlari yapmisti art niyetlisin ,kiskancsin,kizin yaptiği bir yanlis yok vs ve gercekten hakliymissiniz iyikide bir kisi beni destekleyen yorum yapmamis cunku hatamin farkina varamicaktim.Diğeri anlamadi ama bu beni anladi der hakliymis gibi davranirdim iyiki fikirlerimi sizinle paylasmisim.Dun aksam gorumcem bize gelmisti oyle konusuyorduk özel olan bir konu hakkinda benim ile ilgili gorumceme olumlu şeyler soylemis ilk evlendiği zamanlar bense onu neler nelerle sucladim aman Allahim simdi dusununce .Esime onlarin evine gidelim mi dedim aslinda iyikide gorumcem benimle konusmus inanir misiniz bir kere bile ben eltiyim diye beni kotulememis birde ben kiziyordum esim kayinvalidem gorumceler kaynim onu tutuyor diye

Bugun gittik cat kapi önce kediler hakkinda ozur diledim oda sorun değil aliskinim dedi ondan sonra baba konusu hakkinda ozur diledim ve oda bana aslinda ağlamazmis ama o gun ev kalabalikti ve ben herkesin icinde sorunca kendini tutamamis o konudada ozur diledim ama gorumcemin bana anlattiğini soylemedim .Guzel zaman gecirdik bizim icin cat kapi geldiģimiz halde asik suratli karsilamadi direk pasta borek vs aldi sonra bana abla aslinda ben senin hic bana olan bakislarini beğenmemistim simdi bende pisman oldum dedi guzelce konustuk esimle kaynim terhasta sigara icerken neden erken evlendiklerinide ögrendim.buda ozel bir konu neyse arkadaslar sizinle paylasmak istedim hakliymissiniz gercekten numara vs yapmiyormus umarim hep boyle devam eder simdi o kiz hakkinda dusunduklerimi dusununce kendime cok kiziyorum iyi ki gorumcem anlatmis ve sizde benim yanlis yaptiğimi soylemissiniz
Senin yüzünden bam yedim😂😂iyi hatanın neresinden dönsek kardır

Anlattiklarin gercekse zaten basindan beri sen eltine sinir olmuyordun aslinda, eltinle derdin yoktu. Kizdigin kişiler eşin ve eşinin ailesiydi ama onlara karşı birsey yapamadigindan ofkeni eltine yonelitmiş, kendi hayatini duzeltmek yerine O'nunda senin gibi olmasini istemiştin ☺
Bu nefretin nasil hemen gecti sasirtici hayirlisi

Back
X