• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu sona adım adım ... ✌️

kesinlikle pes etme canim
zaten arada bi dengesiz beslenip vucudu şasirtmak gerekiyo
bu sekilde diywt devam edildiği zaman daha verimli olabiliyor
daha posali şeyler yemeyi dene
olmadi günkurusu kayısi ye üstüne sıcacık bişeyler iç
bence cuma günlerini tartı günü lan edelim varmisin
Olur Can'ım uyar bana cumaya kadar TARTILMAYA niyetli değilim zaten

Bu sabah 60.6 yı gördüm yaaaa offff ne yapayım ben :kızgın:
Ama pes etmek yok haftaya perşembe yeniden tartılacağım ❤️

günaydinlaar
bu hafta hic giremedim internetim yoktu
pazartesinden beri gzl diyetteyim yarın tartılacağım cumartesileri en makul gün tartilmak icin
canim devam pes etme lütfen yavaşta olsa vercez

Günaydin kizlar.Ben de 1.65 boy
şu an icin 62.1 kilodayim.
Bir iki hafta kilo alip 63.5lara cikmistim.Hatta regliden dolayi.64 leri bile görmüstüm.Pazartesiden beri dikkat ediyorum.bu sabah 62.1 idim.Ben de geldim kilolar yakinmis.Yalniz ben yillardir 60in altina inmedim bakalim.Bu yaz istiyorum.Paxartesiden beri saglikli ve dikkatli besleniyorum.Bir de bu programa spor eklesem olacak da hicbir sey tapmak gelmiyor icimden.leslei 3 mil indirdim bakalim yapabilecek miyim.

Günaydin kizlar.Ben de 1.65 boy
şu an icin 62.1 kilodayim.
Bir iki hafta kilo alip 63.5lara cikmistim.Hatta regliden dolayi.64 leri bile görmüstüm.Pazartesiden beri dikkat ediyorum.bu sabah 62.1 idim.Ben de geldim kilolar yakinmis.Yalniz ben yillardir 60in altina inmedim bakalim.Bu yaz istiyorum.Paxartesiden beri saglikli ve dikkatli besleniyorum.Bir de bu programa spor eklesem olacak da hicbir sey tapmak gelmiyor icimden.leslei 3 mil indirdim bakalim yapabilecek miyim.

Canım bu lessie olayı nasıl yapılıyor yani videoyu açıp onunla beraber mi hareket ediyorsun

Canım bu lessie olayı nasıl yapılıyor yani videoyu açıp onunla beraber mi hareket ediyorsun
Canim ben hic yapmadim daha önce.Ingilizce olsrak anlatiyor.O ne yaparsa onu yapacaksin.Yapan cok kisi var.Herkes memnunOnunla birlikte yapiyorsun.evde yüremek gibi bi sey.Ama icimden yapmak hic gelmiyor.

Canim ben hic yapmadim daha önce.Ingilizce olsrak anlatiyor.O ne yaparsa onu yapacaksin.Yapan cok kisi var.Herkes memnunOnunla birlikte yapiyorsun.evde yüremek gibi bi sey.Ama icimden yapmak hic gelmiyor.

Anladım Canım. Bilgisayardan bakıp yapmak lazım o zaman. Benim kızla biraz zor o iş. Spor kilo vermeye çok yardımcı ama genelde fırsat olmuyor ya da üşeniyorum.

hoşgeldiniz kızlar
kilolarimiz yakın birbirine zaten şu son 2 3 kilo birtürlü verilmiyor inat etmediğimiz sürece
bence beslenmemizide buraya yazsak daha eğlenceli olabilir ve hep beraber her hafta birgün tartı gününe karar versek iyi olur
cumartesi diyorum ben
siz?

Anladım Canım. Bilgisayardan bakıp yapmak lazım o zaman. Benim kızla biraz zor o iş. Spor kilo vermeye çok yardımcı ama genelde fırsat olmuyor ya da üşeniyorum.
Selam
Leslie çok kolay benim de kızım var 17 aylık. Gündüz uyuyunca yapıyorum çünkü 47 dakika sürüyor. Senin kızın biraz daha büyükse belki hoşuna bile gider evde birlikte yaparsınız hatta. Ben telefondan bakıyorum laptopa gerek yok youtubeta var indirmeye de gerek yok yani. Uzun sürmüyor.

hoşgeldiniz kızlar
kilolarimiz yakın birbirine zaten şu son 2 3 kilo birtürlü verilmiyor inat etmediğimiz sürece
bence beslenmemizide buraya yazsak daha eğlenceli olabilir ve hep beraber her hafta birgün tartı gününe karar versek iyi olur
cumartesi diyorum ben
siz?
Benim kilom sizden çok ama bu aralar motivasyonum çok azaldı. Kaç gündür dikkat etmeme rağmen vermiyorum. Sizi takip edeyim motive olurum belki :)

Günaydin kizlar.cumartesi sabah tari günümüz bence de uygundur.icinizde tabl yapabilen varsa tablo da etkili oluyor.Ben de 9 gibi uyandim ama karnim deli gibi sis.Tüm organlarimi kaplayan bir şişlik.Biraz rahatsizim.Daha kahvalti yapmadim.Ama kilo bildirimimi yapayim

62.1

hoşgeldiniz kızlar
cumartesi diyorum ben
siz?
Can'ım tartı günü cumartesi olsun bence Pazar'da güzel olur aslında kaçamak yapmayız en azından bugün tartılacaktın ne yaptın güncel kilon kaç ben korkudan tartılamıyorum

Günaydin kizlar.cumartesi sabah tari günümüz bence de uygundur.icinizde tabl yapabilen varsa tablo da etkili oluyor.Ben de 9 gibi uyandim ama karnim deli gibi sis.Tüm organlarimi kaplayan bir şişlik.Biraz rahatsizim.Daha kahvalti yapmadim.Ama kilo bildirimimi yapayim

62.1
Can'ım ya ben tablo yapmayı bilmiyorum ama ilk sayfaya adınızı ekleyebilirim

Selam
Leslie çok kolay benim de kızım var 17 aylık. Gündüz uyuyunca yapıyorum çünkü 47 dakika sürüyor. Senin kızın biraz daha büyükse belki hoşuna bile gider evde birlikte yaparsınız hatta. Ben telefondan bakıyorum laptopa gerek yok youtubeta var indirmeye de gerek yok yani. Uzun sürmüyor.

Benim kızım da ayın 11 gün sonra 17 aylık olacak☺️☺️ Deneyeyim bakalım Canım telefondan yapmayı düşünmedim teşekkürler ☺️

Kızlar ben farklı bir grupta kilo paylaşımı yapıyorum normalde ama burda da paylaşırım ☺️ Orda çarşamba tartı günü.
Bu sabahki kilom 63.5

Kizz nerdesiniz?
Kışlık hazirligi vardi bende.Eee bi de pazar kahvaltisi uzun sürünce.
Kahvaltim
Sucuklu yumurta
Domates
Salatslik
2-3 dilim eksi maysli ekmek
1 cay k.tereyag
1 cay k.bal

Ohhh sefam olsun yedim.Ama şu saat acim.

Can'ım tartı günü cumartesi olsun bence Pazar'da güzel olur aslında kaçamak yapmayız en azından bugün tartılacaktın ne yaptın güncel kilon kaç ben korkudan tartılamıyorum
evet tartıldım canım unutmuşum eklemeyi
58.1kg cok şkr maşallah ama cok yavaß ilerliyorum bu arada cok halsiz düştüm diye dün normal yedim sabah aksam eşimleydim biraz enweji depoladim.bugun devam
cumartesi güzel tartilalim yazalim
sende çık bak bakalim kac kilosun

Back
X