Mutlu sonla biten masaj salonları

Şimdi burada görünce ben de merak ettim neymiş bu salonlar diye.. Açıp baksam gitmek istiyorum diye mi bakacağım Allah aşkına? Erkekler arasında böyle şeylerin konusu geçiyor, arkadaşlarından duyup merak etmiş olabilir.

Forumdaki ikinci kusma smilimi bu konuya kullanacağım kusura bakmayın.

Tek kelime ile iğrenç.
Bu tip masaj salonlarında genellikle yurtdışından gelen ve doğru düzgün çalışma izni olmayan kadınları kullanıyorlar Allah kahretsin ki. Bir tatil bedesinde yaşıyorum, bu tarz hizmet(!) veren yerlerle dolu burası, Kırgızistan, Kazakistan, Özbekistan vb. yerlerden gelen kadınları bilhassa çeşit gibi sunuyorlar. Ek ücret ile odaya iki kadın alınıyor ve daha neler...

Hayrınıza ilişkinizi sonlandırın, hastalık filan kaparsınız. Midesiz herif ya.

Ben öyle salonları sadece filmlerde var zannediyordum yaw

Sadece meraktan bakıp bakmadığını artık aranızdaki samimiyet ve güven ilişkisinden anlamalısınız zira gerçekten merak edilip bakılabilir yani gerçi haritadan da bakmak abartı olmuş biraz sanki gitmeye niyeti var gibi

Bence acilen test yaptır böyle bi alışkanlığı varsa sana da hastalık bulaştırmış olabilir...

Fazla merak kediyi öldürür!! Hadi meraktan baktı adresini niye öğreniyor veya arkadaşıyla watsapp da paylaşıyor.demek ki niyetine girmişler..sinek küçüktür ama mide bulandırır bence yol yakınken vazgeç

Kendini bi gram düşünüyorsan ayrılmayı filan bi kenara bırakta sağlığını düşün. Test yaptır. Ondan da uzak dur. Ordan kapacağım hastalık ayrılsan Bile bi ömür eski sevgilinin yadigarı olur Allah korusun

cinsel ilişkiyi kes, erkek arkadaşından temiz raporu almadan da bir daha birlikte olma. güven yıkan bir durum. fantazi dünyası belli ki geniş. hatta bence de mantıklı karardasın ayrıl gitsin.

Degisiklikmi ariyomus oyle derler ya aman hepsinde ayni hikaye guven bitmisse iliskide bitmistir.

beyninin ve gözlerinin yönünü kendine çevirt. erkek dediğin şey insan. insanı boşlukta bırakırsan saçmalar. ilgiyi kendine çek. orada ne aradığını biliyorsun. arayacak bir şeyi kalmazsa etrafından ayrılmaz..

Böyle bir şeyin çeyreğini merak etseniz ne namussuzluğunuz kalır ne kadınlığınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…