insan da bilinç olsa zaten bakamayacağı çocugu yapmaz bu birkürtaj olanlar vicdansızda günah diye doğurup sokağa atanlar,çocuğun eline bi parça ekmek veremeyecek kadar fakir olupta 10 çocuk doğuranlar,geleceğin katilini hırsızını yetiştirenler,çocukta felaket psikoloji yaratıp maddelere yönelmesine sebep olan aileler çok mu vicdanlı?
doğurup kürtaj olmanın vebalinden kurtuldu diyelim,o çocuk kendisinin değilde arkadaşlarının sahip olduklarına iç geçirdiğinde,özendiğinde hiç mi içi yanmayacak o annenin?
hayatında 10lu yaşlara gelipte ilk defa muzun,sütün tadına bakan çocuklar var ya,muhtemelen onların aileleride aman günahtır diyip aldırmamıştır,rızkı gelir diyip rahatça doğurmuştur.
çocuğa İNSANCA yaşayabileceği bir hayat sağlamadıktan sonra onu doğurmanın ne anlamı var?
anlık zevklerden çocuk aldıranlardan söz etmiyorum,bu tabiki felaket birşey,ama anne baba olmaması gereken çiftler (bebeğini döven,doğurup sokağa atanlar) bunu gerçekten denememeli,ve maddi imkanı iyi olmayan aileler de bunu yapmamalı,ha durumu sallantıda olan,az çok geçinebilen ailelerden söz etmiyorum çünkü yemezsin yedirirsin içmezsin içirirsin,ama bazı aileler var ki içler acısı,çocuğu doğuruyorlar ama hastalıktan,açlıktan ölüyor çocuk,böyle olacağını aşağı yukarı bilerek doğuran ailelere karşıyım ben.
ve konu sahibine de değil bu laflarım,sadece körü körüne çocuğun doğması gerektiğine inananlar için yazdım bunları
diyorum ya bilinç, bilinç olmayınca doğurup doğurup sokaklara salıveriyor bu insanlar korunlmayı düşünmemişler kürtajımı mı düşünecekler Allah aşkına zaten kürtaja karşıyım
bunu da söyleyeyim bu iki
kazara cocuk oldu hemen bakamam diye aldırmayı mı düşünmek gerekir can bu ya minicik bir can
velevki bu insanların işi yok sigortaları yok ömürleri boyunca da mı işleri olmayacak aldırın diyorsunuz konu sahibine