• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğum acı veriyor şu an, lütfen yardım edin bana

Eh be güzelim, kızın konusunu parselleyip burdan lüzumsuz tartışmayalım.

Çalışmayan, üretmeyen ve canı sıkılıp habire çocuk doğurayım diye düşünen kadınlarla burdan laf dalaşına mı gireyim.

Neyse konuyu da daha fazla uzatmıyorum.

Konu sahibi arkadaşım, sana Allah yardım etsin, dua et ki rızkını versin.
Yapın, edin, sorumsuzca davranın ondan sonra Yandım Allahım yardım et deyin.
Size Allah yardım etsin canlarım .. :kahve:

Ben senin yorumunu eleştirdim sen kalktın özelden belden alta vurdun. Ben senin kişiliğini bilmem neni eleştirmedim topiğe olan yorumunu eleştirdim. Ama sen özelden tahrik ettin kişiliğime hakaret ettin. Kimin canı çok sıkılıyor acaba kim laf dalaşına giriyor şu durumda

canı sıkıldığı için çocuk doğuranı ilk duyuyorum..
çok sığ bir bakış açısı..

Evet arkadaş tanımadan etmeden etiketlemeyi çok seviyor. Böylesi de varmış demek ki topikten mesaja cevap vermek zor geliyor, özelden vurayım belden alta. Her geçen gün kompleklerinden arınamamış kendinden aşağıda gördüğü insanlara saldırayım stresimi alayım düşüncesinde yeni üyeler türüyo burada Allah akıl fikir versin.

Fikir ayrılıklarına tahammül edemeyen hakareti kendine yol seçen bir üye daha işte :dilcikar:

Eh be güzelim, kızın konusunu parselleyip burdan lüzumsuz tartışmayalım.

Çalışmayan, üretmeyen ve canı sıkılıp habire çocuk doğurayım diye düşünen kadınlarla burdan laf dalaşına mı gireyim.

Neyse konuyu da daha fazla uzatmıyorum.

Konu sahibi arkadaşım, sana Allah yardım etsin, dua et ki rızkını versin.
Yapın, edin, sorumsuzca davranın ondan sonra Yandım Allahım yardım et deyin.
Size Allah yardım etsin canlarım .. :kahve:

yaptığınız yorumları bu kadar sert yapmazsanız, sanırım bu kadar tepki de almazsınız.. burada hiçkimse "işi gücü olmayanlar doğursun" demedi, en azından internete girebilecek bilgi düzeyine sahip kimsenin bunu diyeceğini sanmıyorum...

arkadaşın işleri iyi iken istemişler olmuş ve işi bozulmuş.. şimdi ne yapayım? diye soruyor.. "yapmasaydın" yorumu gayet sığ bir yorum.. elbette ki bu saatten sonra yapılacak en mantıklı yorum "allah rızkını verir"..

siz ne yapmasınız önerirsiniz arkadaşın? ben onu merak ettim..

toplam 9 sayfada "acımasız, içi boş" tek bir yorum.

doğada gerçekten eşsiz bir denge var.

düşünsenize bizden az, ondan çok olsaydı yaşam ne kadar da zorlaşırdı!

keşke mühendis olmak için verdiğin emeği vicdanını da kuvvetlendirmek için verebilseydin...

Sevgili hanımlar, teker teker gelin be yaw :teytey:

Konu sahibinin konusunu kaynatmıyım ayıp olmasın, yazmıyım dedikçe bakıyorum saldırılar çoğalmış.
Depresif polyanna ile özelden tartışıyoruz, isterseniz siz de buyrun.

Zaten sanal bir ortam burası bu kadar kendinizi kaptırmayın. Zaten konu sahibi de bizim dediğimizi değil, gönlünden ne geçiyorsa onu yapıcak.

Sevgili hanımlar, teker teker gelin be yaw :teytey:

Konu sahibinin konusunu kaynatmıyım ayıp olmasın, yazmıyım dedikçe bakıyorum saldırılar çoğalmış.
Depresif polyanna ile özelden tartışıyoruz, isterseniz siz de buyrun.

Zaten sanal bir ortam burası bu kadar kendinizi kaptırmayın. Zaten konu sahibi de bizim dediğimizi değil, gönlünden ne geçiyorsa onu yapıcak.

saldırı?? yo yo bunlar saldırı değil. size öyle gelmiş yerimseniben

ayrıca insanları profillerine göre değerlendiren birinin bize, "buranın sanal ortam olduğunu" hatırlatması da bir hayli ilginç..
neyse dediğiniz gibi olsun, tartışarak aman ha kaptırmayın kendinizi yerimseniben nihayetinde sanal ortam burası yerimseniben

Ah mirim boşuna dememişler kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır diye. kaydirigubbakcemile4

Size yapılabilecek en mantıklı ve zeka ürünü yorumlarınızla "Allah rızkını verir" esenlikler diliyorum sevgili hanımlar.

Ve lütfen saldırılarınızı özel mesaj olarak atın, kızın konusu epey kaynadı. Çok ayıp :olmaz:

kendinizi fazla mı önemsiyorsunuz ne laelaelaelaelae
adı üstünde özel mesaj.
ucundan kıyısından da olsa bi özelliği olan insanlara atılan mesaj. kaydirigubbakcemile2

konu sahibi arkadaşım.
sen de nerelerdesin yahu merakta bıraktın beni 2 gündür???

ee hala devam ediyorsunuz hanımlar :olmaz:
ne zaman sona erecek merak ediyorum.

algılama sorunu çekenler için diyorum : özel olduğum için özel mesaj atın demiyorum, konu sahibinin topiğini bana laf söylemek için doldurup durmayın diyorum.
ucundan kıyısından özelliği olma esprisi de güzeldi efsun kaydirigubbakcemile3

bakıyorum durmuyorsunuz ne yapayım kendimi çok önemli hissetmeye başladım sengözlerimebaksanab

Ben engelledim gitti. Canı sıkılan ekşın isteyen üyelerden biri beni özelden taciz ettiği yetmedi gelip burada sizinle de kapışmaya çalışıyor

Çok güldüm ya komiksiniz valla, bazı arkadaşlara bazı kelimeler ne kadar dokunmuş kaydirigubbakcemile3
Konu sahibi arkadaşım madem bu kadar istiyosun zaten aldır demek kimseye düşmez ama o zaman elinden geleni yap ve çocuğunu eğitimli, topluma faydalı bir birey olarak yetiştirmeye bak. Önemli olan çocuk doğurmak değil , insanlığa ve ülkesine yararlı kaliteli bir birey yetiştirmek a.s

Elbette Allah rızkını verir diye düzinelerce çocuk yapalım düşüncesi bana da ters.
Hepimiz bakabileceğimiz kadar çocuk yapalım, sonradan başa gelenler kaderdir, herkes kaderiyle doğar.
Doğan çocuğun kaderinde fakirlik varsa zaten mal mülk içinde doğsa bile o kaderi yaşayacak.
Ama göz göre göre kötü koşullarımıza bir canlıyı daha ortak etmeyelim.
Koşullar iyileşene kadar korunalım, ola ki bu kadar korunmaya böyle bir durum oldu bu bebek koşulları zorlayıp illa da dünyaya gelmek istemiştir bence.
Annesinin o kadar kararsızlıkları arasında ne kadar inatla tutunuyor hayata farkında değil misiniz ?
Bence çok güçlü bir kız çocuğu dünyaya getireceksiniz ve belki insanlığa çok hayrı dokunacak.

Aranızdaki atışmalara gelince lütfen şu dakikadan itibaren buna son verin.
Biliyorsunuz karşılıklı atışma, konuyu saptırma, ikili tartışmalara çevirme yasak ve cezası var...

Kendi kararınız ile, çok isteyerek , bu hamileliğe karar vermişsiniz, bu durumda üzelecek birşey yok ki. Hazır değilseniz keşke hiç düşünmeseydiniz. Ayrıca oğlunuza neden ihanet etmiş olucaksınız, tabi ki bir kardeşi olacak, bundan normal ne olabilir. Maddiatta önemlidir mutlaka ama bana göre en önemlisi, mutlu ve huzurlu bir yuvaya çocuk yapmak. Allah yardımcınız olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.

ayy ama bunu yapmadan önce düşünecektiniz kürtac sebebsiz yere yapıldıgı zaman saglık bakımından yani cinayet sayılır siz allahın verdigine kıyarsanız allahta en çok deger verdiginize kıyar allah korusun bebek rızkıyla gelir

cehalet, cehalet, cehalet...
bir de üstüne yapılan bu muazzam dini çerikli, lüzumsuz geri çağ lafları...
sizin yaptığınız moral mi vermek yoksa gözleri kör edip ülkemizin nereye gittiğini anlamadan, bu saçmalıklarla daha nice eğiitimsiz beyinlerin yetişmesini mi sağlamak?
konu sahibi arkadaş hamilelilğin verdiği hormonal değişimlerle neler düşündüğünü karıştırmış olabilir, ama sert de olsa sadece 1 kişi (january79) doğru yolu tokat gibi tüm gerçekliğiyle ortaya koyabilmiş, bazı arkadaşlar gibi bazı gerçeklere boyun eğip "eh allah verdi rızkını da verir ne de olsa başımızdakiler de en az 3 tane istemedi miydi zaten " demek yerine karşı çıkabilmeyi başarabilmiş, ülkemizin nereye gittiğini ve başımıza gelebilecekleri çok da güzel özetlemiş tek üye...
artık birazcık kafaları internetten kaldırıp, gözler gibi beyinlerini de kör eden aptal kadın programlarının ve dizilerin tuşuna bi basıp, nereye gidiyo bu millet, diye düşünmenin zamanı sizce de gelmedi mi?!
ama doğru, size göre en büyük günah kürtaj, 10 da olsa 20 de olsa çok günah, doğur hepsini, at sokağa aç açına yaşasınlar, ne de olsa allah bir gün elbet rızkını verir! dini inançlarınız gerçekten kuvvetli olsaydı her şeyden önce çocuğuna doğru düzgün bakamamanın en büyük günah olduğunu zaten kavrardınız ama işte nerdee!!
boşver canım, büyük jüri onlar ya, allah kime rızkını verir, kime vermez onlar tahlil edip kararı verirler zaten... bizim gibi doğru söyleyenler de hep böyle dokuz köyden kovulurlar...

Son düzenleme:
Olan olmus gercekten ama cocugunuza ihanet anlamında düsünmeniz gercekten yersiz bir durum .. Kardes inanın cok hos bir duygu ben erkek kardesimi cocugum gibi görüyorum 15 yasına geldi sıpa uyurken hala yanaklarından öperimm .. Dısarda okuyorum vee öyle cok özlüyorum ki .. ılk defa 2 ay ayrı kaldım ikisi de abla gel deyip durdular ..Maddi durumunuzun kötü olması gecici bir sebep mi??

Yani simdi isteyerekte hamile kalmıssınız .. Allah rızkını verir cümlesine bende karsıyım acıkcası .. Ama bilincli bir sekilde olunca da birsey diyemiyorum .. Benim teyzem 3 kızı varken ille de oglum olsun diyordu .. Maddi durumları idare ederdi iste .. Baska bir teyzemin '' Olsun Allah rızkını verir.'' Dene sansını demesiyle cesaretlenip hamile kaldı .. Ve sansı varmıs istedigi oldu oglu oldu .. Ama doktoru sen bunu bilerek yapmıssın ,herseye hazırlıklı ol masada kalabilirsin demis .. Zaten dogumdan sonra baya kan verildi .. Yani resmen kendi hayatıyla da oynadı .. Neyse suan durumları cook kötü asgari ücretle calısıyor enistem bazen pazar parasını annem veriyor o derece yanii..

17 yasındakş kızı yol parasından baska para alamıyor yanına ve sürekli isyan ediyor bu duruma teyzem de napayım yok deyip cıkıyor isin icinden pazar parası bile olmuyor cogu zaman .. Yok ama o cocukların sucu neydi ?Ve cocukların hepsi okuyor kücügü bu sene basladı okula .. ınsan bazı seyleri planlamalı .. 4 cocugu bu devirde istanbul gibi bir sehir de bakmak kolay mı ?? Ben bazen o zaman durumları nasıldı diye soruyorum aynıydı yanıtını alıyorum .. Cocuklar daha kücük oldugundan masrafın azlıgından ilerisini düsünmediler demekki ..

Son düzenleme:
sizin yaptığınız moral mi vermek yoksa gözleri kör edip ülkemizin nereye gittiğini anlamadan, bu saçmalıklarla daha nice eğiitimsiz beyinlerin yetişmesini mi sağlamak?
konu sahibi arkadaş hamilelilğin verdiği hormonal değişimlerle neler düşündüğünü karıştırmış olabilir, ama sert de olsa sadece 1 kişi (january79) doğru yolu tokat gibi tüm gerçekliğiyle ortaya koyabilmiş, bazı arkadaşlar gibi bazı gerçeklere boyun eğip "eh allah verdi rızkını da verir ne de olsa başımızdakiler de en az 3 tane istemedi miydi zaten " demek yerine karşı çıkabilmeyi başarabilmiş, ülkemizin nereye gittiğini ve başımıza gelebilecekleri çok da güzel özetlemiş tek üye...
artık birazcık kafaları internetten kaldırıp, gözler gibi beyinlerini de kör eden aptal kadın programlarının ve dizilerin tuşuna bi basıp, nereye gidiyo bu millet, diye düşünmenin zamanı sizce de gelmedi mi?!
ama doğru, size göre en büyük günah kürtaj, 10 da olsa 20 de olsa çok günah, doğur hepsini, at sokağa aç açına yaşasınlar, ne de olsa allah bir gün elbet rızkını verir! dini inançlarınız gerçekten kuvvetli olsaydı her şeyden önce çocuğuna doğru düzgün bakamamanın en büyük günah olduğunu zaten kavrardınız ama işte nerdee!!
boşver canım, büyük jüri onlar ya, allah kime rızkını verir, kime vermez onlar tahlil edip kararı verirler zaten... bizim gibi doğru söyleyenler de hep böyle dokuz köyden kovulurlar...

ne kadar basit ve sığ düşünüyorsunuz.. "başımızdakiler 3 tane istedi, e hadi yapalım" diyen bir ülke de yaşıyorsanız çok üzüldüm size şimdi.. geri çağ lafları diyerek laf çarpmaya çalışsanız da komik olmuş biraz.. zira kürtaj denen cinayeti kabullenmek aydın olmaksa ben geri kafalı bir eski çağ hayranıyım :lepi:

e oldu, durumu kötü olan anneler kaç yaşında olursa olsun öldürsünler bebeklerini. ee allah korusun ilerde tinerci falan olur da neme lazım, risk almamk gerek değil mi sayın ileri görüşlü !!!! sonuçta ikisi arasında herhangi bir fark yok.. öldürmekse öldürmek.... yerimseniben

kendi saçma fikrinizi savunmak adına çamur atmayın insanlara, kimse 10-20 tane doğursun demiyor.. nasıl okuyorsunuz yazılanları, bu ne hırs..

size göre dini inanç; durumun iyiken hamile kal, bozuldu mu hemen aldır mı der?? ilginç CADIARZU

valla juri olan sizsiniz.. baksanıza "doğru!!" söylediğinize karar vermişsiniz, eh madem öyle 10. köyü aramaya başlayın şimdiden... yerimseniben

Son düzenleme:

kendinin doğru söylediğini falan sanma yalan yanlış saçma sapan konuşupta insanların aklını karıştırma.bu kişiler bi şekilde isteyerek yada istemeyerek hamile kalmışlarsa iş bitmiştir.o dakkadan itibaren sorumlusun o çocuğa karşı.yok bakamıycam yok maddi durumum el vermiyo bebeği aldırıcam ne demek ya.allah aşkına saçmalamayın.lütfen kendinize gelin.o kadar insanlar var bütün malvarlıklarını ortaya koysalar da yine bebek sahibi olamıyorlar.madem paran pulun yok çocuğu yetiştiremiycem diye sızlanacaksan baştan tedbirini alacaksın.hangi çağda yaşıyorsunuz.

Son düzenleme:
Back
X