Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler...10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 43.3
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu
Çok teşekkür ederimTebrikler...
Sağlıklı ve keyifli bir gebelik süreci diliyorum
Teşekkürler amin inşallahtebrikler. inşallah sağlıkla dünyaya gelir
Canım hayırlı olsun Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin. Ben de 8 gün önce yumurtladım adetime 6 gün var bugün test Yaptım çıkmadı umutsuzluğa kapıldım dua et bana da10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Teşekkür ederimEderim tabi. Benim 9. gün çıktı umutsuzluğa kapılma 8. gün çıkmamıştı.Canım hayırlı olsun Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin. Ben de 8 gün önce yumurtladım adetime 6 gün var bugün test Yaptım çıkmadı umutsuzluğa kapıldım dua et bana da
10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Çok teşekkürlerAllahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım Dua ediyorum merak etme. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin.Tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah dualarında bizleri de unutma
Teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinTebrik ederim cook sevindim.. Rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin.. Rabbim e cok sukir ki bende hamileyim
Teşekkür ederim canım Dua ediyorum merak etme. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin.
Kesinlikle umutsuzluğa kapılma.
Insallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyuTeşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de öyle düşünüyordum. İnanıyorum miniğin yakında gelecek.Çok yoruldum ama 8 ay oldu olmuyor olmuyor inşallah Rabbim beni de görüyordur.
AminnInsallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin bu mukemmel duyguyu
Ben de öyle düşünüyordum. İnanıyorum miniğin yakında gelecek.
Belki klişe olacak ama inan takmadığın anda geliyor.
Lütfen iyi düşün.
Pazar 10. Gün çıkar inşallah. Umutla bekliyorum umarım umutlarım Yıkılmaz :)Teşekkür ederimEderim tabi. Benim 9. gün çıktı umutsuzluğa kapılma 8. gün çıkmamıştı.
Geç döllenme de olabilir.