Mutluluğum, Huzurum Sonunda Benimle...

10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 43.3:KK36:
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu:KK52:
Canım hayırlı olsun Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin. Ben de 8 gün önce yumurtladım adetime 6 gün var bugün test Yaptım çıkmadı umutsuzluğa kapıldım dua et bana da :KK43:

Canım hayırlı olsun Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin. Ben de 8 gün önce yumurtladım adetime 6 gün var bugün test Yaptım çıkmadı umutsuzluğa kapıldım dua et bana da :KK43:
Teşekkür ederim:KK68:Ederim tabi. Benim 9. gün çıktı umutsuzluğa kapılma 8. gün çıkmamıştı.
Geç döllenme de olabilir.

10 ayın sonunda dün hasretim bitti. Bata 5 gün kala idrar testinde 2. çizgi çok silik çıktı.
Bu gün kan testi yaptırdım beta hcg 43.3:KK36:
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu:KK52:

Tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah dualarında bizleri de unutma :KK37:

Teşekkür ederim:KK68:Ederim tabi. Benim 9. gün çıktı umutsuzluğa kapılma 8. gün çıkmamıştı.
Geç döllenme de olabilir.
Pazar 10. Gün çıkar inşallah. Umutla bekliyorum umarım umutlarım Yıkılmaz :)

Kaç zamandır bdv de falan yazdıkların dikkatimi çekmişti. Yorumların, gerçekleri ortaya çıkartışın.. Bugün imzanı görünce altta çok sevindim hatta "ben de hamileyim" kısmına girerken de acaba akasya da konu açmış mıdır dedim:)) çok sevindim.. Allah analı babalı büyütsün.. Benim de çok oldu.. İnşallah bana ve tüm bekleyenlere de nasip olsun:)

X