Mutlulugumun Recetesi,hosgeldin hayatima

MutlulukRecetem

EvlendmEkonomiyeCanVerdim
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
4.065
3
116
37
Antalya

Nasil diyecegimi... Ne diyecegimi bilmiyorum..

Benimlesin bebegim... Ansizin, ummadigim anda girdin hayatima.. Tut ellerimi, sakin birakayim deme..

Mutluluguma mutluluk kattin, yüzümdeki gülümseme, yüregimdeki umut oldun melegim..

Ne cok bekledim seni.. Ama hep gizlice.. Hep icimde.. Soranlara " daha erken " dedim..

Ama icimin burkuldugunu kimse görmedi melegim..

istiyordum seni,istiyorum seni... duydun icimdeki sesi, duydun icimdeki özlemi, geldin bana..

Bir saat önce annenin dünyasina girdigine haberi oldu..

Bir saatdir annene yasattigin mutlulugu allahim sana bir ömür boyu yasatsin melegim..

Saskinim, inanamiyorum.. tiroid hastasisin, zor hamile kalirsin dediler.. "Zaten erken" dedim.. dinlemedim, bebegim istedigimde bana gelecek dedim icimden..

ve geldin.. Baban cok sevinecek.. bir ay önce almanyadan döndügümde babana "ya bana bir köpek alirsin,yada cocuk yapariz dedim".. Baban seni istiyordu.. "sen gel,sana cocuk yapacagim" dedi..

Zaten duygusaldim, sanirim artik daha da duygusallasacagim..

Aksam'a babana söylesem mi.. yoksa doktor'dan sonra mi söyleyim..

Dayanamam ben,söylerim.. bu mutluluk ikimizin mutlulugu, SEN BiZiM MUTLULUGUMSUN..

Annenle kal melegim, sana söz veriyorum dünyam sen olacaksin, senin icin kendime bakacagim artik..

Hosgeldin hayatimiza, Hosgeldin Mutlulugumun Recetesi...

tebrik ederim allah kucağına almayı nasib etsin ve isteyen herkeze versin.
anne olmak dünyadaki en güzel şey çok zor fakat herşeye değiyor.sağlıklı mutlu bol nazlı bir hamilelik diliyorum
bu arda maşallah diyelim nazar değmesin :))

Nasil diyecegimi... Ne diyecegimi bilmiyorum..

Benimlesin bebegim... Ansizin, ummadigim anda girdin hayatima.. Tut ellerimi, sakin birakayim deme..

Mutluluguma mutluluk kattin, yüzümdeki gülümseme, yüregimdeki umut oldun melegim..

Ne cok bekledim seni.. Ama hep gizlice.. Hep icimde.. Soranlara " daha erken " dedim..

Ama icimin burkuldugunu kimse görmedi melegim..

istiyordum seni,istiyorum seni... duydun icimdeki sesi, duydun icimdeki özlemi, geldin bana..

Bir saat önce annenin dünyasina girdigine haberi oldu..

Bir saatdir annene yasattigin mutlulugu allahim sana bir ömür boyu yasatsin melegim..

Saskinim, inanamiyorum.. tiroid hastasisin, zor hamile kalirsin dediler.. "Zaten erken" dedim.. dinlemedim, bebegim istedigimde bana gelecek dedim icimden..

ve geldin.. Baban cok sevinecek.. bir ay önce almanyadan döndügümde babana "ya bana bir köpek alirsin,yada cocuk yapariz dedim".. Baban seni istiyordu.. "sen gel,sana cocuk yapacagim" dedi..

Zaten duygusaldim, sanirim artik daha da duygusallasacagim..

Aksam'a babana söylesem mi.. yoksa doktor'dan sonra mi söyleyim..

Dayanamam ben,söylerim.. bu mutluluk ikimizin mutlulugu, SEN BiZiM MUTLULUGUMSUN..

Annenle kal melegim, sana söz veriyorum dünyam sen olacaksin, senin icin kendime bakacagim artik..

Hosgeldin hayatimiza, Hosgeldin Mutlulugumun Recetesi...

Ayyy inanmıyorum cok sevindimmmmm...
Seni tanımasam da forumlarda cok rastlıyordum, ozellikle "evlendim ekonomiye can verdim" sozun cok hosuma gitmisti.. Cok ama cok sevindim tatlimm.. Allah kucaginda gormeyi nasip etsin...

bizler icin de dua et olur mu??

bebişine iyi baakkk:nazar:

ayyyyy cnm hamilesinnnnnnnnnnnn köpek olayından hatırlıyorum seni ayyyy valla senin kadar sevindim desem yeridir

Hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim..

Sayfa acik yazdiklarinizi en az iki kere okumusumdur..

Beni cok mutlu ettiniz, allahim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu yasatsin

seviyorum sizi yaa

canım arkadaşım ya oyle sevindim ki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim ya çokkkkkk darısı isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah

Back
X