Mutlulugumun Recetesi,hosgeldin hayatima

hepinize ayri ayri tesekkür ederim..

zorgünler yasadim,uzun zamanda yoktum..

melegim benden erken ayrildi..söyleyemiyorumda ama siz anladininiz..

üzgünüm.hemde cok,buraya girmek istemedim cünkü bana her seyi hatirlatacakti..

ama bir kac ay gecmis olsada acisi hala icimde.. mesajlariniza cevap yazmazsam kizmayin bana, sadece yasadigim o günlerin acisini hatirlamak istemiyorum...

sizi seviyorum

:Saruboceq:

ama bir kac ay gecmis olsada acisi hala icimde.. mesajlariniza cevap yazmazsam kizmayin bana, sadece yasadigim o günlerin acisini hatirlamak istemiyorum...

sizi seviyorum
Ne dicegimi bilemiyorum seni en iyi hamileler anlar sanirsam suan bende hamileyim ve sevincimde korkularimda hep benimle...bebeginin gitmesinde de elbet bi hayir vardir diyip avut kendini... hepimiz heran ayni seyleri yasayabiliriz..Allahim yardimcimiz olsun

ayy ayy yazdıklarınız benide duygulandırdı :gitme: bende 1,5aylık hamileyim ve sanırım bu hormanlar beni kötü yaptı gamyoncuiremsu Allah sizede hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..aminn...gözünüz aydınn

sizi seviyorum

ayy ayy yazdıklarınız benide duygulandırdı :gitme: bende 1,5aylık hamileyim ve sanırım bu hormanlar beni kötü yaptı gamyoncuiremsu Allah sizede hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..aminn...gözünüz aydınn

Arkadaş bebeğini kaybetti, sanırım atladınız bu mesajı:delphin:

Back
X