Merhaba hanımlar.Ben geçen sene kasım ayında buraya üye oldum gebelik düşündüğüm için fikir alışverişi vs için.Eşiyle problemi olan insanların yazdıklarını okurken hiç tanımadığım insanlar için gözyaşlarımı tutamadım .Eşiyle mutluluğunu paylaşanların yazdıklarını okurken de gözlerim ışıldıyordu.Hep de öyle olacak.Dün DONYA nın eşiyle ilgili yazdıkları içimi eritti.Eşime kurban olurum diyor.İçimden maşallah dedim hem de defalarca.Maşallah imojisini de eksik etmedim zaten
Ben de herkes gibi yorumlarda eşimle ilgili yorumlar yapıyorum.Çoğu üye yapıyor bunu.Allah içimi biliyor kendimi övme için demiyorum.Yeni evliyim (2 yıllık)belki onun verdiği heyecanla paylaşmak istiyorum mutluluğumu.Çünkü bizim eşimle 25 yıl sonra tekrar karşılaştık.Ama bu paylaşımlarım yanlış anlaşılmış.Kimseye en mutlu benim ispatı içinde değilim.Evet mutluyum ama herkes mutlu olsun.Rabbim herkesin yuvasına huzur sevgi mutluluk versin.Sanki paylaştıkça tanımadığım insanların nefretini kazanmışım gibi hissettim.Bu nerden çıktı diyeceksiniz.Az önce yazılan bir yorumdan bu düşünce oluştu.İçimi dökmek istedim.Artık paylaşmayı da düşünmüyorum.Herkese sevgiler