Mutlulugun ömru bukadar mi

Herşeyin yeri ayrı inan. Tamam aşk zamanla azalıp tükeniyor ama yerini daha sağlam duygulara bırakıyor,sevgi gibi güven gibi sadakat gibi... Bi çatı altında iki yürek ısınıyoruz... Evlilikte Ömür boyu sevgiliyken hissedilen duygular hissedilmezki,evlilik rahatlık demek kasmıyosun hiçbişey için..

Ben 6 aylik evliyim, mukemmel bir ask hayatim oldu uzun suren iliskimize ragmen su an esim olan ozamanki sevgilim ve sonrasinda nisanlim hep ilk zamanki heyecanlari yasatti ..
Su an evliyim, ama hayaller hayatlar farkli oldu. Evlendigime pismanim, cunku gercekten evlilik aski oldurdu. Ve sadece bizim degil cevremdeki herkes boyle ... mutluluk evleninceye kadarmiydi.... sonrasi monotonluk ve asksiz bir hayat mi ... afedersiniz bekarken cinsellik yoktu ama duygular vardi, simdi cinsellik duygulari alip goturdu sadece ihtiras kaldi.... ben o masum duygularimi yogun ask hayatimi geri istiyorum ...

Dahasi bekarken evlenince hemen cocuk istiyorum derdim simdi istemiyorum, cocuk olunca isler dahada kotu olacakmis gibi hissediyorum... zaten az % kalan ask tamamen bitecekmis gibi... cocuk fikrinden cok uzaklastim esim istiyor ben istemiyorum

Eski mutlulugumu hayat nesemi geri istiyorum, hayat bitti mi simdi, mutluluk bitti mi, bekarkenki duygularin tekrari yok mu

bence evlenmeden önce cinsellik de yaşanmalı
her konuda uyum, sevgi, tutku vs devam ettiği zaman evlenilmeli.
evliliği gözünüzde çok mu büyüttünüz acaba?
sevgililiğin bi kalem üstü.
hatta daha yoğun duygular içeriyor bence.

Evlilikten diziler de filmler de izlediğiniz gibi bi hayat bekliyormuşsunuz. Hiç alakası yok halbuki. Çok romantik buldum ben sizi, biraz daha realist düşünmeye çalışın. Anne, babanızla sürekli heyecan dolu bi ilişki mi yaşıyordunuz ? Aynı evin içinde yaşayan iki insansınız. O kadar heyecanı, ihtirası nereden bulacaksınız. Evlilik aşkı öldürmüyor, evliliğe yüklenen bu aşırı romantizim yerini gerçeklere bırakıyor. Ayrıca tüm hayatını evliliğe, kocasına göre indeksleyen kadınlara çok kızıyorum. Sizin bu hayatta başka derdiniz yok mu canım. Sadece kocalarımızla mutlu olmak için mi yaratıldık. Kendi idealleriniz yok mu ? Hayalleriniz, başarmak istediğiniz şeyler... Öyle bi yazıyorsunuz ki sanki hayat anlamını yitirmiş, dünya başınıza çökmüş gibi.. :işsiz::işsiz:

Bütün problem ve boğuşmacalarım arasında, 4 senelik evliyim 2. çocuğumu bekliyorum ve hala kocam için "ona aşığım" diyebiliyorum.
Yoksa ne için katlanılır hayat? Sevdiğin olmadıktan sonra?
Evlat ayrı bir mesele, dünyanın en tatlı, en vazgeçilmez, en yaşanılası duygusu
Fakat senin bu hissiyatınla, kesinlikle çocuk sahibi olma zaten.

Ya çok fazla hayal kurdun şimdi onun hayal kırıklığını yaşıyorsun, ya da karşındaki insanı yeterince sevmiyordun...

evlilik sayılır mı bilmem ama nerdeyse 6 yıldır aynı evde yaşıyoruz son 1.5 yılı da gerçekten evliyiz.

aşkı öldürmüyor bence. biz hala aynı devam ediyoruz sadece evlilikte aileler işin içine giriyor ve arada bi sorunlar çıkıyor o kadar.

evlenince daha rahatladık maddi anlamda eskisinden daha fazla gerçekleştiriyoruz isteklerimizi. evet bi monotonluk oluyor ama yinede bunu sevmek sizin elinizde artık çiçek almıyor mesela onun yerine marketten erik alıyor bende aaa kocam beni düşünüp erik almış diye seviniyorum :dondurma:

sadece biraz tutku azalıyor o da 6 ay için söz konusu bile olamaz.

2Yıl olucak evlenelim. Vay beeee:KK14:
Tabi bazı şeylerin yeri değişebiliyor. Ama bence herşeye ragmen cok güzel.
Canım heyecan istiyosa yapıyorum bi ekşın :KK70::KK70:
Süpriz konusunda bekarkende pek bişeyi yoktu. Kandırdı beni zalimin oglu.
Evlenince yapcam diye diye :63:

benimki hala bekle güzel bi evlenme teklifi yapcam diyor sana düşün :rolleyes::rolleyes:
dalga geçme benimle diyorum aşkım sabırlı ol biraz yaaa diye daha konuşuyor :p
yinede size katılıyorum herşeye rağmen güzel :nazar:

Hem aşk hem mantık evliliği, bunlardan sadece biri olduğunda o evlilik gitmiyor. 2 yıllık evliyim hiç bisi ölmedi her gün her gün daha güçleniyor hisler, bu konuyu okuyup evlilikten korkmayın. Seçimini iyi yapmak çok önemli.

1 yıllık evliyim öncesinde de 3,5yil çıktık. Bence evlilik sürekli sosyal medyada pompalandigi gibi sürekli mutlu, kocisimle gezmeler tozmalar modunda yaşanmaz kesinlikle. İnsanların morali bozuk olabilir her zaman bütün görev ve sorumluluklarını yerine getirmek istemeyebilir. Hayatı monotonluktan kurtarmak için sürekli çaba harcamak başlı başına ne kadar yorucu. Esinizden beklentilerinizi azaltirsaniz karşılıklı saygı da varsa karşınızda psikolojisi normal bir insan varsa ilişkinin güzel gitmemesi için bir neden görmüyorum. Kimse sürekli romantik olamaz maalesef öyle bir dünya yok

evlilikte beklentiyle alakalı bence sorununuz. Çok farklı bi şey beklediniz sanıyorum.Kocam beni el üstünde tutsun, sürekli gözlerimin için baksın, beni hep pohpohlasın, aşk sözcükleri fısıldasın kulağıma, hayat benden ibaret olsunculardansanız mutsuzluk hemen yanıbaşınızda.6 ay çok erken daha bazı şeylerin yok oldu denmesi için.Acele kararlar verip kendinizi mutsuz etmeyin bence.

benimki hala bekle güzel bi evlenme teklifi yapcam diyor sana düşün :rolleyes::rolleyes:
dalga geçme benimle diyorum aşkım sabırlı ol biraz yaaa diye daha konuşuyor :p
yinede size katılıyorum herşeye rağmen güzel :nazar:
Yaşlanınca kesin edicek :KK70:
romanik masalar kurma. dogum günü süprizleri yapma hep bizlere aittir. :KK59:
he karşılıgı arada cicek oluyor :KK68:

Yinede güzel biriyle evi paylaşmak. Uyumak. Uyanmak. arada kudurup gülüşmeler.
Arada komşulara ses dinletmek. bişiler kırıp dökmek :KK53:

Ammada adrenalin vaaa:KK53:

yani sorun bende mi kizlar

tamam tabiki erkek ya da kadin farketmez her gun her saat karsi taraftakini pohpohlayamaz ya da hep onunla ilgilenemez her dedigini yapamaz vs
ama ben kendi kendimi mutlu etmeye calisacaksam, kendi kendime kucuk seylerden yetineceksem neden evlendim, keske evlenmeseydim diyorum bu sefer

acaba esime sandigim kadar asik degilmiydim ikinci secenek
ama bekarker ben bizimki gibi bir ask yoktur dunyada, kimse kimseyi benim onu sevdigim kadar sevemez diye dusunen biriydim, bizim askimiz gibi yok diye dusunen biriydim ki cevremizdeki herkeste daima (laf olsun diye degil gercekten icten bir sekilde) nekadar guzel iliskiniz var derdi hep olumlu yonde yorumlar alirdik ikimizde... velhasil kelam bizim askimiz oyle tek falan degil bildigin basitinde basitinde bir askmis diye dusunuyorum yani gercekte oyleymiste ben hangi gozluklerle baktiysam ozaman farketmemisim ruyadaymisim herhalde ama 6 yillik bir ruyaydi bu o yuzden hic yipranmayan canli canli olan iliski ve askimiz evlenince balon gibi sondu nedense

Back
X