Mutlulugunuza baskasini golgelermisiniz

Mesafee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
57
12
38
36
Nasıl anlatsam bilmiyorum ama çok üzülüyorum acaba benim gibi olan varmidir benim seviyeli bi ilişkim var ikimizde helale haram karistirmak istemiyoruz 4 senedir belkiyoruz koşullar olussun mutlu bi yuva kuralım diye ben 2 senedir calisiyorum erkek arkadaşım anca okulu bitirdi askerliginu yapti iş bekliyoruz birde farkli sehirler olunca bulunduğum sehirde iş ayarlamaya çalışıyor ama simdi küçük kardeşi amnesinin begendigi bi kızla iliskiye baaladi ilk haftadan söz istedi ailesi simdi 2 ay oldu galiba ailesi söz degilde söz nişan yapın dedi. Bizim bekledigimizi bile bile iki hafta sonra yuzukler takılacak benim derdim ben sevdigimi kavusamaiyorum kimse karisamasin degil durumlari belli elindekileri de onlara harcarsa biz niye neden bekledik bu kadar uzulduk

Onların bekleyecek bir durumu yok demek ki, kaynının işi gücü var heralde

Hayır işi yok askerlik tesilini bozdurdu şubatta askere gidecek 22 yasinda

Allah sizide mesut eder inşallah. Siz evlenmek istedinizde engel mi oldular. Eğer böyle bir durum yoksa bekliyor olmanız sizi ilgilendirir. Onları etkilemez.
Doğru diyorsunuz beni ilgilendirir ama ben ondan önce unv bitirdim işe basladim onhn okul uzadı askere gitti falan ortada iş yokken babamla nasıl tanistiramadim

Hayır işi yok askerlik tesilini bozdurdu şubatta askere gidecek 22 yasinda
abibmesin dedi dersiniz; bunlar hep sizden geçinir. Kayınpederin birikimini bırakın , siz kendi birikiminize sahip çıkın yeter. Siz toparlarsanız , onlar dağıtır. Zor valla.

abibmesin dedi dersiniz; bunlar hep sizden geçinir. Kayınpederin birikimini bırakın , siz kendi birikiminize sahip çıkın yeter. Siz toparlarsanız , onlar dağıtır. Zor valla.

E gözlerini açsınlar, onlar yesin diye çalışmıyorlar ya, sevdicegi ayık olmalı aman kardeşim diyip kesenin ağzını acmamali

Ohooo onun daha askerlik var siz de o arada işlerinizi ayarlayıp yolunuz bakın
Ama şimdi nişan yapacaklar elindeki birikimle bizde birseyler daha iyi olsun diye ugrasip duralim galiba kıskançlık yapiyorum ama çok üzülüyorum tek istedigim mutlu olmak ama bazı seylerimde olsun

şimdi şöyle birşey var. beklemek sizin seçiminiz. okul, askerlik bitsin diye. Onlar beklemek istememişler. Sevgilin ailesine konuyu açsaydı belki sizde nişanlanabilirdiniz. Kaldı ki yani iş güç olmadan, askerlik bitmeden bu işe girmek doğru değil. Kaynın askerliğin getireceği uzaklığı, ayrılığa çevrilmemesi için böyle bir adım atmış olabilir.

şimdi şöyle birşey var. beklemek sizin seçiminiz. okul, askerlik bitsin diye. Onlar beklemek istememişler. Sevgilin ailesine konuyu açsaydı belki sizde nişanlanabilirdiniz. Kaldı ki yani iş güç olmadan, askerlik bitmeden bu işe girmek doğru değil. Kaynın askerliğin getireceği uzaklığı, ayrılığa çevrilmemesi için böyle bir adım atmış olabilir.

E canım ailede ona göre plan yapar heralde benim.kv kpeldeki parayı ikiye bölüp eşimle abisine aynı miktarda yardım ettiler mesela, Biz onlardan 1 yıl sonra evlendik

Bizi biliyorlar tanisalim diyorlar ama dedigim gibi ben bi kurumda çalışıyorum onun ise işi yok ben bi işe girsin diye bekledim. Hem askerlik mevzusu sonradan çıktı daha gitmeyi dusunmuyordu ikinci haftadan söz yapilsina çıktılar

Size tavsiyem; kendinizi başkalarıyla kıyaslarsanız mutsuz olursunuz, kendi durumunuzda beklemekle doğru yapmışsınız. Kardeşide hayırlı işinde elini çabuk tuttuğu için iyi yapıyor. Siz evlenince rahat edersiniz, onlarda bir an önce yuvalarını kurmuş olurlar ama eksikleri olur. Kendi koşullarınıza göre yaşayın yada babanızın karşısına geçip: 'işi yok ama çok iyi çocuktur ' deyin. Ama kimseyle kıyaslamayın.

Size tavsiyem; kendinizi başkalarıyla kıyaslarsanız mutsuz olursunuz, kendi durumunuzda beklemekle doğru yapmışsınız. Kardeşide hayırlı işinde elini çabuk tuttuğu için iyi yapıyor. Siz evlenince rahat edersiniz, onlarda bir an önce yuvalarını kurmuş olurlar ama eksikleri olur. Kendi koşullarınıza göre yaşayın yada babanızın karşısına geçip: 'işi yok ama çok iyi çocuktur ' deyin. Ama kimseyle kıyaslamayın.

Back
X