- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Summer-girl
Ne diyor siz turkler
siz yeni nesiller, hep luks problemleriniz olmak var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar sorgulamayin kendinizi Allah'a sığının huzur mutluluk herşey orada bekar olup mutlu olan çok insan var bence sizin hayatınızda çok büyük bir boşluk var bir eş kişisi onu aramaya başlayın değişik ortamlara girin sanaldan tanışın en azından bı heyecan olur belli mi olur kaderinizin nerede olduğu
Herkes o kadar yapmacık ki ,o kadar çıkarcı ki ,kendine göre her laftan nem kapıyor ki
Kimseyi aramıyorum,kimseyle yüz göz olmuyorum
E o zaman sevgili yap bi taneBana da oyle geliyor. Hayatimda sevmeye ve sevilmeye cok ihtiyacim oldugunu hissediyorum ve bu boslugu da hicbir sey kapatamiyor. Zor...
Merhaba :) Ben de çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. Ama şöyle düşünün en azından çevrenizde büyükleriniz var. Toplaştığınızda bu ortam samimi olmasa bile en azından bunu izlemeye gittiğiniz bi film/bi tiyatro oyunu gibi günlük dertlerinizden uzaklaşma yolu olarak düşünebilirsiniz mesela:) İlla derdinizi dinlemelerine, sizi anlamalarına gerek yok. Kafanızı dağıtıp oyalanmanızı sağlayacak bi ortam gözüyle bakamaz mısınız buna? :) benim tüm aile büyüklerim vefat etti. bi tek annem, babam kaldı. Eskiden bayramlarda ben de o ortamlardan sıkılırdım ama şimdi düşünüyorum en azından sabah kalkıp aynanın karşısına geçip giyinip süslenip akrabalara hava atmayagitmek, söylediklerimin yarısını iyi işitmeyen konuştuklarımı anlamayan insanlarla -körler sağırlar birbirini ağırlar tarzında- iletişim kurmaya çalışmak bile bi nebze olsun insana yaşadığını hissettiriyormuş. Şimdi gidecek kimse yok öyle evde oturup duvarla bakışıyoruz, herkes tatilde arkadaşlarla da buluşulmuyor, arada dışarı çıkıp gezebiliyorsun o kadar.
Önemli olan an’a odaklanmak bence. Ve yaşadığın anı eğlenceli/çekilir hale getirmeye çalışmak.. çok klasik olacak ama naçizane tavsiyem, her anın eğlenceli bi tarafını bulmaya çalışın, kendinizi/ yalnız hissettiğinizi, vs.. düşünmeden ortamın tadını çıkarmaya bakın. Ben akraba toplaşmalarında annemin kulağına eğilir akrabaların kıyafetleriyle, konuştuklarıyla ilgili espri/dedikodu falan yapardım, akrabalar gidince de taklitlerini yapardımçok eğlenirdik
![]()
Bu güzel insanlar var.Sadece şu an bize rast gelmedi.
Ama gelmeyeceği anlamına gelmiyor.
Hayatta tesadüf diye bir durum yok.Tevafuk var.
Kötü olaylar bizi iyi olaylara hazırlıyor.
Kötü insanlar da bizi iyi insanlara hazırlıyor.
Çok beklentiye girmeden umut etmeye devam etmeliyiz.
Umutsuz yaşanmaz.
Daha evlenip burada kayınvalide konusu açacağız dermişim..
Şaka şaka..
Gene burada olalım ama yorum yapalım..
Inşallah ikimize de hayırlı nasipler gelsin..![]()
Kosullar mutlulugu da tanimliyor anlasilan ama "Gerginlik yoksa mutluluk vardir" ifadesi benlik degil.
Bana da rast geldi.Ve o insanların çoğu iki yüzlü.O kotu insanlar ve kotu olaylar cok ust uste geldi bende, o nedenle hircinlastim ve karamsarlastim sanirim.
Amin, insallah guzel insanlarla karsilasiriz.![]()
E o zaman sevgili yap bi tane
Aşk lazım sana.İnşallah bulursun en kısa zamanda.Senin yorumlarını seviyorum , eğlenceli birisin bence.Keşke kafa dengi bir can yoldaşı denk gelse sana.Ay hadi inşallah !!
Bana da rast geldi.Ve o insanların çoğu iki yüzlü.
O yüzden rast geliyoruz.
Son tanıştığım kişi, yanımdayken tinder uygulamasında kız ayarlamaya çalışıyormuş.
Tuvaletten dönünce yanından geçerken gördüm.O gün spor ayakkabı giydiğime şükrettim. Meğer bana methiyeler söylerken akşam başka kıza da başka şeyler söyleyecekmiş.
Yani bu adamda 30lu yaşlarda mesleği olan, statülü güya kendini yetiştirmiş biriydi.Tabi inanırsan.
Ama bak Allah kötü niyetli insanın niyetini bana gösterdi.
Ben inanıyorum.Bize de verecek.Sen de inan.
Imkansız diye bir şey yok.Olacağı varsa olur..
Ama bayan kuaförü bulma , tamam mı?Kolay miMilana22 ?
Evet, benim asil ihtiyacim olan sey bu. Ah ya, soyle duzgun bir adam sevgilim olsa fena mi olurdu, takar miydim insanlari, acar miydim boyle konular?
Cok sag ol J joeytribbiani , bilmukabele.
Ama bayan kuaförü bulma , tamam mı?![]()
Hepimiz bir imtihan içindeyiz İnsAllah imtihanınizi verip doğru kişiyi tez zamanda bulursunuz çok aşık olup sevip sevilirsiniz duamdasiniz hep..
İnsAllah birgün duam kabul olur mutlu güzel haberi bize verirsinizInsallah. Nasil duygulandim, anlatamam. Baska bir insanin duasinda olmak nasil guzel bir sey... Coook sag olun.❤
İnsAllah birgün duam kabul olur mutlu güzel haberi bize verirsinizama sakın umudunuzu yitirmeyin hayat imtihan dolu hep bir mücadele içinde geçiyor zaman.. benim nenem derdi köküne kadar yanmaz sonuna kadar da gece olmaz güneş illa ki doğar Yeter ki sabret derdi ..