Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar. evli olupta evinize huzur,mutluluk getirmek için neler yapiyorsunuz. canınız sıkılınca neler yapiyorsunuz,değişiklik olarak mesela.eşinize basit ama güzel süprizleriniz ne ?mesela mesaj atar misiniz?
Sanirim bu konu da tasinacak.dert degil cunku.cok birsey bulamiyorum ben cunku baya yaramaz bur oglum var hicbirseye firsatimiz yok.ama guler yuzlu neseli oldugumuzda evimize huzur geliyor.bi de dun cocuklar kv deydi.esimle manyak manyak oturup internetten binbir gece dizisinin 9-10 bolumunu arka arkaya izledik.esim hic dizi izlemez tesaduf ilk bolumu gordu cok ilgisini cekmis oyle devam ettik guzeldi bence :)
Esinizin karakterine bagli birazda:)nasil bir estir beklentilerini dile getirirmi mesela?ben mesela oyle gun icerisinde lazim olmadikca msj atmam aramamda bunaltmak istemiyorum, ki ayni seyi bana yapsa ben bunalirim:))aksam isten geldiginde guler yuz iki opucuk,yemek fasli coculaklarla ilgileniriz onlar uyuduktan sonra da ya biseyler iceriz yada bi meyve tabagi hazirlar otururum yanina sohbet tv derken oyle geciyor,kendiliginden gelisiyor bazi seyler yani illaki amanin sunu yapayim soyle susleneyim pusleneyim de boyle hareket edeyim falan kaygisi yok bende dogalim ve oyle oldugum icinde mutluyum:))bazen de icime kucuk bir kiz cocugu kacmis gibiyimkisacasi ne beklediginize bagli ve esinizin size nasil davrandigina bagli...
Sanirim bu konu da tasinacak.dert degil cunku.cok birsey bulamiyorum ben cunku baya yaramaz bur oglum var hicbirseye firsatimiz yok.ama guler yuzlu neseli oldugumuzda evimize huzur geliyor.bi de dun cocuklar kv deydi.esimle manyak manyak oturup internetten binbir gece dizisinin 9-10 bolumunu arka arkaya izledik.esim hic dizi izlemez tesaduf ilk bolumu gordu cok ilgisini cekmis oyle devam ettik guzeldi bence :)
Bir evin içinde mutluluk ve huzur olması için bireylerin kendi içlerinde de mutlu olması gerektiğine inanıyorum .Öncelikle etrafına neşe saçan bir insan olmalısınız. Eşinizle kendinize aktiviteler bulmalısınız .unutmayin ki Evde pişen sıcak bir tencere yemek bile masaya oturulduğu zaman huzura dönüşür. Aktivite olarak mesela puzzle alıp akşamları beraber yapabilirsiniz . Akşamlari yorgun olmuyorsanız gidip bir playstation salonun da guitar hero oynayabilirsiniz :))) Yada ne bileyim siradan ama evinize yapimi tamamlanmamis esyalar alip ahsap boyama gibi odaniza felan biseyler yapabilirsiniz diye düşünüyorum .. Ama ne yaparsanız yapin siz kendi icinizde huzurlu olmadikca o evde huzur asla olmaz . Önce kendiniz huzurlu ve mutlu olun . Eşinizde huzurlu ve mutlu olsun evede yansır zaten.
Valla ben hic oyle streslere giremem:))icimden gelirse alirim hediye ozel gunlermis falan oyle huylarimiz yok bizim,esimde oyle bazen elinde bi paket cikar gelir hediye aldim sana diye:))huzur mutluluk once insanin kendi icinde olmali bence,guler yuzlu tatli dilli bir ese hic bir koca kayitsiz kalamaz
Eğer sürpriz yapacaksam akşam başına çöreklenmeyeceğim şekilde cipsini,kolasını,çerezini hazırlar,ps'de sevdiği oyunu hazır hale getirir,konsolu da oturacağımız yere bırakırım.
Yemeğimizi yedikten sonra o manzarayı görünce çocuk gibi seviniyor garibim.Oturup onunla oyun oynuyorum ya da onun oyununu seyrediyorum.Onun o hali de beni mutlu ediyor.
Ama tabii bu ayda 1-2 kere olan bir şey
haklısınız bu bir dert değil,konu taşınmış cokta iyi olmuş.tabi huzur insanın içinde olmalı ama bazen de can sıkıntısı için çözümler olabilir. akşamları ufak değişik neler yaparsınız