E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Beklentilerin neydiki güzelim???
Adam seni saraylarda kösklerdemi yasatacak sandin? Hicbir zorluk yasamayacaginimi sandin? Hersey hep tozpembemi olacak sandin? Evlendigin adam süpermenmi sandin??:teselli:
Hayatta yaptigim bircok hatam vardir mutlaka, ama birsey varki hicbir zaman yapmadim:
Kendimi kandirmadim arkadasim....herseyi oldugu gibi gördüm...reel ve seffaf...gelecek zorluklarin üzerine pembe örtüler örtmedim hicbirzaman...cünkü anladimki böyle yaptigim an sadece kendime zarar veriyorum...önüme cikan her zorluk beni esimden sogutacaksa...sorun esimde degil bendedir...
Bence bir düsün sadece kendini düsün, ne bekledim ne istedim ve ne buldum...
Esin iyi bir insan, sana kötü davranmiyor seni seviyor ve deger veriyor bunlar sana yetmiyorsa umdugnu bulamadin demektir...
Allah yardimcin olsun:teselli:
EŞİMLE SEVEREK VE KAÇARAK EVLENDİK AMA ARTIK EVLİ OLMAK BANA ACI VARİYOR GİBİ.EŞİM HER İSTEDİĞİMİ ALIR SİNİRLENDİĞİNDE BENİ KIRMAMAK İÇİN SUSAR KUSURLARIMI GÖRMEZ,BENİ İNCİLTMEZ AMA YİNEDE İÇİNDE ONA KARŞI MİNNETTEN BASKA BSEY BESLEYEMIYORUM.BAZEN HERSEY ÇOK İYİ OLUYOR ONU SEVDIĞMI DÜŞÜNYRM AMA BAZEN ONA ÖYLE KOTU DAVRANIYORUM KI.. SANIRIM ELİMDE DEĞİL BU BIRDEN ONA ÇOK YABANCILASIYORUM SEVGİLİYKEN VERDİĞİ VE TUTMADIĞI SÖZLER VE KIRGINLIKLARIM GELİYOR AKLIMA NOLUR BI FİKİR VERİN NEDEN BÖYLEYİM ONUNLA EVLENDIKTEN SONRA DAHA ÇOK SIKINTIYLA UĞRASMAYA BASLADIM AMA AİLEMİN YANINDA OLDUĞUMDAN DAHA ÖZGURUM EVLİLİĞİMİZE DAİR TEK OLUMLU YAN OLARAK BUNU GÇRÜYORUM BİRDE EŞİMİZ CÖMERTLIĞI..BİRDE ONA ARTIK YETERİNCE GÜVENEMIYORUM.NE YAPMALIYIM?AŞK DENİLEN DUYGUYU UNUTTUM ARTIK.VE HENÜZ 8 AYLIK EVLIYİM
yani eşin seni sabah akşam 3 posta dövse,,sinirlenince sövse,,adam yerine koymasa,,akşamları evde kalmasa,,kaynvalden canavar olup sana işkence etse eminim eşin çok kıymatli olurdu,,onsuz yapamazdın..
kısaca dicemm..bulmuşsunda bunuyosun..şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?