mutluluk nedenlerim:)

yeni güzelliklerin hayırlı olsunn :112:

çeyizlerimin yanında söz hazırlıkları da yapıyorum ki ben :) bunlar erkek tarafına dağıtıcak havlularım sadece aile içi 10 kişiye sabunlar çoraplarda alınacak :) beyaz saten kumaşlarda verilcek
bunlar süslenicek yastıklarım yanında lavanta şişeleri ve kahve kavanozlarıda olucak 40 adet asetat kutularda sunulcak :)
aslında söz yastığı istiyorum ama artık bir tepsimde var :)
bohça kumaşlarım beyaz sevgilim mavi kayınpederimin pembe bi kumaş alıncak oda kayınvalidem için kenarları dantel ile süslenicek
Eki Görüntüle 1116907 buda kayınpederin bohçasına konulacak çift kişilik nevresim takımı :) kayınvalide için kanaviçe takımı hazırlanıyor

Son düzenleme:
yeni cicilerin hayırlı olsunnnn musmutlu günlerde kullan inşallah canım

çok teşekkür ederim tatlım inşallah

Canim hayirli olsun bende nisanliyim ozendim simdi bunlari gorunce staja baslayinca bende yavastan alicam yeniden hayirli olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim hayirli olsun bende nisanliyim ozendim simdi bunlari gorunce staja baslayinca bende yavastan alicam yeniden hayirli olsun :)

insan almaya başlayınca kendini durduramıyo canım şimdi söz hazırlıklarına yoğunlaştım pek çeyiz alamıyorum :) ama iğne bile olsa insanı mutlu ediyor daha güzelleri senin olur inşallah

insan almaya başlayınca kendini durduramıyo canım şimdi söz hazırlıklarına yoğunlaştım pek çeyiz alamıyorum :) ama iğne bile olsa insanı mutlu ediyor daha güzelleri senin olur inşallah

Insallah canim benim hepsini mutlulukla kullan insallah :)

hayırlı olsun Allah herkese böyle hazırlıklar yapmayı, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Hepsi çok güzel. Huzurla kullanın inşallah. İstanbullu kesme tahtasıyla yağdanlık çok orijinal :) Nerden aldın acaba?

Hepsi çok güzel. Huzurla kullanın inşallah. İstanbullu kesme tahtasıyla yağdanlık çok orijinal :) Nerden aldın acaba?

çok teşekkür ederim amin inşallah ben çeyiz magzasından aldım fakat bu hafta kesme tahtası ya markafonide yada trendyolda var şu an tam hatırlamıyorum ama gördüm :) yağdanlıkda sık sık geliyor bu sitelere

vee karşınızda çeyizime yeni eklenen nevresim takımıı

Hepsi çok cicilerrr hayırlı olsun sevgiyle aşkla kullanın

İnşallah bende 1.5 2 yıl sonra böyle bi topic açıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…