Arkadaşlar merhaba, Haziran 2015'ten bu yana benle olan minik dostum,tekir kedim 3 gündür kızgınlığa girdi ve henüz kısırlaştırmadığımız için malesef ki çiftleştiremiyorum, sokağa gitmememsi için güç bela sahiplendim, annem evde istemiyor, halen de alışamadı ama ben sokak görmemiş yavrumu atamazdım... kısırlaştırma konusunda da hep kararsız kaldım, buna hakkım var mı bilemiyorum ama onu bu haldeyken evde alıkoymam da doğru değil, sonunda kısırlaştırmaya karar verdim, çünkü ondan ayrılmak bana zor gelir. doktordan hormonları düzenleyici bir ilaç aldım, biraz teskin etti gibi meleğimi ama bu onu bir süre tutar. sonrasında ya kısırlaştırma ya da çiftleştirme... çiftleşmesine izin verirsem hamile kalacak ve yavruların akıbeti belirsiz. tamamen sokağa doğasına salmayı düşünüyorum, sonra ne olacak?! daha kendi sokak görmemiş kedim bir de yavruları ile yaşam mücadelesi verecek. kısırlaştırırma seçeneğinde ise buna hakkım var mı bilemiyorum. çok zor bir durumdayım, hırçın kızım 3 gündür sevgi delisi birşey haline geldi ama ben onun o hırçın hallerini arıyorum, çünkü yalvarıyor, eş istiyor, onun bu haline dayanamıyorum. benim en yakın olduğum düşünce onu kısırlaştırmak ama sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? lütfen bana yol gösterin