Mutluluk sebebi kuzum yüzünden mutsuzum

çook sevindim kızına kavuşmana benim kızım da döner inşallah sürekli rüyamda görüyorum çok zor bi acıymış hayatta ilk defa böyle bir hayvana bu kadar bağlandım kaybedince daha iyi anladım değerini
Ben de öyle,ertesi gün iş için mecburi eğitim vardı, gittim ama fenalardaydım, sürekli ağlıyordum,babam arayıp da buldum diyince dünyalar beim oldu, hele ki kızımın bizimle kalmak istediğini anlamak dünyalara bedel. kısırlaştırma konusunda emin oldum böylece. gerçi geldiğinden beri o hırçın çocuk gitti,aşırı munis sevecen birşey geldi şüphelendim hamile olmasın diye ama veteriner o yaralı haliyle çiftleşmesine ihtimal vermediğini iletti. erkek kedi yaralı maralı dinlemez tabi ama vet. erkek olduğu için diyemedim ona bunu. şimdi de kafama bu takılıyor. hamile de olsa yapıcak bişey yok da o yaralı haliyle bebeğime saldırdıysa mahallenin bıçkın kedileri çok üzülürüm.:110:

az önce kardeşim aradı mahallenin yukarısında sitede dolanıyormuş kardeşimi görünce kaçmış yaşadığına çok sevindim iş çıkışı aramaya gidicem inşallah bulurum

az önce kardeşim aradı mahallenin yukarısında sitede dolanıyormuş kardeşimi görünce kaçmış yaşadığına çok sevindim iş çıkışı aramaya gidicem inşallah bulurum
ben de merak etmiştim,bulundu mu diye, en azından hayatta ve sağlıklı, çok da küçük girmiş kızgınlığa, kardeşiniz görüp gelmemiş demek :( cins kedi miydi bu arada?

ben de merak etmiştim,bulundu mu diye, en azından hayatta ve sağlıklı, çok da küçük girmiş kızgınlığa, kardeşiniz görüp gelmemiş demek :KK43: cins kedi miydi bu arada?

annesi cins babası tekir galiba sokakta ekmek ararken bulmuş kardeşim ama kaçmış gitmiş iş çıkışı gittim 4 saat aradım yok yok :(( eş mi arıyor acaba kızgınlığa girmişti yaşamasına çok sevindim belki gelir birgün

annesi cins babası tekir galiba sokakta ekmek ararken bulmuş kardeşim ama kaçmış gitmiş iş çıkışı gittim 4 saat aradım yok yok :KK43:( eş mi arıyor acaba kızgınlığa girmişti yaşamasına çok sevindim belki gelir birgün
gerçi iğne yaptırmıştınız galiba hormon için, o yapıldığında kendini hamile sanıyormuş kedi, o yüzden de eğer yakın zamanda yaptırdıysanız kızgınlıktan dolayı gitmez. niye kaçmış ki, sokağı mı sevdi acaba :110: sokak görmeyen kedi de zor alışır sokağa ama sizinki sevdi mi acaba, bence muhtemelen o yine kızgınlığa girdi

gerçi iğne yaptırmıştınız galiba hormon için, o yapıldığında kendini hamile sanıyormuş kedi, o yüzden de eğer yakın zamanda yaptırdıysanız kızgınlıktan dolayı gitmez. niye kaçmış ki, sokağı mı sevdi acaba :110: sokak görmeyen kedi de zor alışır sokağa ama sizinki sevdi mi acaba, bence muhtemelen o yine kızgınlığa girdi

onu dışarı attığımı düşündü bence ağlaya ağlaya korkup kaçtı aşısı bile yoktu kızgınlığa girmişti evet ama 5 aylıktı daha, gelir mi beni özler mi acaba öyle üzgünüm ki şimdi evde hiç kedi tüyü yok sürekli kum temizleme derdim yok geceleri uyandıran yok bir şeyler devrilmiyor komşular şimdi kapıya gelecek derdi yok istediğim zaman evden çıkıp geliyorum gözüm arkada kalmıyo ama bir sorun huzurun ağzının tadı varmı diye onu terk ettiğimi düşündü hayat boyu bu vicdan azabını yaşıcam ve onun gibi bir kedim asla olmucak

onu dışarı attığımı düşündü bence ağlaya ağlaya korkup kaçtı aşısı bile yoktu kızgınlığa girmişti evet ama 5 aylıktı daha, gelir mi beni özler mi acaba öyle üzgünüm ki şimdi evde hiç kedi tüyü yok sürekli kum temizleme derdim yok geceleri uyandıran yok bir şeyler devrilmiyor komşular şimdi kapıya gelecek derdi yok istediğim zaman evden çıkıp geliyorum gözüm arkada kalmıyo ama bir sorun huzurun ağzının tadı varmı diye onu terk ettiğimi düşündü hayat boyu bu vicdan azabını yaşıcam ve onun gibi bir kedim asla olmucak
:( gezmesi için siz mi çıkardınız ki? niye öyle düşünsün? offf çok zor ya,ne yer ne içer,ne haldedir diye düşünmek....:cry:
ben de kum temizliyorum her gün, dağıtmadığı yer yok, üstelik de ince külotlu çoraplarımı daha ilk giyişte bi tırnak darbesiy ile kaçırır ama insan alışınca,sevince bunlara gülüp geçiyo,o bir çocuk ne de olsa, büyümeyen çocuk :KK68:

Kedileri kısırlaştırmada hiç bir sakınca yok hatta kısırlaştırmamada çeşitli sakıncalar olduğunu düşünüyorum.
Kedinizin sağlığı için vakit kaybetmeyin, sonrası çok güzel huzurlu olacak :)

Kedileri kısırlaştırmada hiç bir sakınca yok hatta kısırlaştırmamada çeşitli sakıncalar olduğunu düşünüyorum.
Kedinizin sağlığı için vakit kaybetmeyin, sonrası çok güzel huzurlu olacak :)
Inşallah. Az önce operasyon bitti. Serum bağlamışlar. Birazdan görmeye gidicem kızımı. Ben onun iyiliği için yaptım. Allah niyetimi biliyor. Niyetime göre takdir eder umarım bu davranisimi. Keşke hayvanlar da bu dünyanın değerli bir varlığı olarak yaşam surdurebilseydi de ben de mecbur kalmasaydim kisirlastirmaya ama kedim kayboldu,bir gece sokakta kaldı ve babam bulduğunda kaçmadı aksine koşa koşa eve döndü. Tek başına bile sokağa tahammül edemeyen hayvan bir de hamile kalsa yavrulara nasıl basedecekti sokaklarda.

Yok mu bir gelişme sizin bıcırıkla ilgili?

Inşallah. Az önce operasyon bitti. Serum bağlamışlar. Birazdan görmeye gidicem kızımı. Ben onun iyiliği için yaptım. Allah niyetimi biliyor. Niyetime göre takdir eder umarım bu davranisimi. Keşke hayvanlar da bu dünyanın değerli bir varlığı olarak yaşam surdurebilseydi de ben de mecbur kalmasaydim kisirlastirmaya ama kedim kayboldu,bir gece sokakta kaldı ve babam bulduğunda kaçmadı aksine koşa koşa eve döndü. Tek başına bile sokağa tahammül edemeyen hayvan bir de hamile kalsa yavrulara nasıl basedecekti sokaklarda.

Çok geçmiş olsun. İnanın şu bir kaç günden sonra cok guzel gunleriniz olacak :) Öperim minnoşu :)

kedim kızımı buldum 1 haftanın sonunda, veterinere götürdüm çiftleşmiş olabilir dedi :( gözlemlicem, daha 5 aylık çok durgunlaşmış yanımdan ayrılmıyor düşünceli düşünceli bakıyor içini çekiyor titriyor neler yaşadıysa yavrum ama iyileştiricem inşallah

kedim kızımı buldum 1 haftanın sonunda, veterinere götürdüm çiftleşmiş olabilir dedi :KK43: gözlemlicem, daha 5 aylık çok durgunlaşmış yanımdan ayrılmıyor düşünceli düşünceli bakıyor içini çekiyor titriyor neler yaşadıysa yavrum ama iyileştiricem inşallah
çok sevindim, bulundu ya :KK5:
muhtemelen çiftleşmiştir. bizim veterine benim yavrum için bir hafta ortadan kaybolmuş olsa çiftleşmiştir derdim ama hemen ortaya çıktı hem de bu yaralı halde çiftleşmiş olamaz dedi, üstelik de bizimki kendi ayağıyla geldi, sizinki de başta kaçmış,gerçi belki sana denk gelse sahibine gelirdi garibim, bilmiyorum ya o kaybolma olayından sonra benim kedimle aramda farklı bir bağ oluştu, sevgim katmerlendi resmen. kaybetme korkusu daha da bağladı beni hırçın kuzuma

kedim kızımı buldum 1 haftanın sonunda, veterinere götürdüm çiftleşmiş olabilir dedi :KK43: gözlemlicem, daha 5 aylık çok durgunlaşmış yanımdan ayrılmıyor düşünceli düşünceli bakıyor içini çekiyor titriyor neler yaşadıysa yavrum ama iyileştiricem inşallah
bu arada hamile kalırsa, yavruları el birliğiyle sahiplendirmeye çalışırız,gerçi o kadar küçük kedinin en fazla 1 yavrusu olur o da yaşama ihtimali düşük bir yavru, sanırım bu süreçten sonra siz de kısırlaştırıcaksınız, şimdi küçük olduğu için kısırlaştırmazlar da

bu arada hamile kalırsa, yavruları el birliğiyle sahiplendirmeye çalışırız,gerçi o kadar küçük kedinin en fazla 1 yavrusu olur o da yaşama ihtimali düşük bir yavru, sanırım bu süreçten sonra siz de kısırlaştırıcaksınız, şimdi küçük olduğu için kısırlaştırmazlar da

ilgin için teşekkürler :) yavrularını yerim onun çok zayıflamış kıyamam birbirimizin kıymetini anladık inşallah gebe değildir, gebe değilse kısırlaştırıcam mutlaka o kadar çok seviyorum ki hiç ayrılmak istemiyorum şu an evde ben işteyim aklım hep onda, sokaklarda olmasından daha iyidir , şimdi çok iyi beslemem kilo aldırmam lazım, proline mama aldım acil ama yaramazsa daha iyi mamalar alıcam

Son düzenleme:
ilgin için teşekkürler :) yavrularını yerim onun çok zayıflamış kıyamam birbirimizin kıymetini anladık inşallah gebe değildir, gebe değilse kısırlaştırıcam mutlaka o kadar çok seviyorum ki hiç ayrılmak istemiyorum şu an evde ben işteyim aklım hep onda, sokaklarda olmasından daha iyidir , şimdi çok iyi beslemem kilo aldırmam lazım, proline mama aldım acil ama yaramazsa daha iyi mamalar alıcam
rica ederim. ben de yaşadım, çok iyi biliyorum, , birbirinize kavuştunuz ya, inşallah yoluna girer herşey

Back
X