• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluluk yasiyan yokmu hic?

kayra66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
733
563
73
Almanya
slm kizlar mutluluk sayfasida istiyorum duyululur ................. Hayat hic kimseye kolay degil problemler hayatimizda hep var kacinilmaz Burda birbirimize akilve nasihat veriyoruz üzüntümüzü paylasiyoruz herkesin Hayati ayri güzel günlerimize mutlulugumuzuda paylasalim ne dersiniz icimiz karariyor bazen biraz yüregimize su serpilsin yagmurdan snra günes mutlaka doguyor örnek cocuklarimizla.esimizle,arkadasimizla , ailemizle ilgili sevincimizide paylasalim SIMDIDEN TESEKKÜRLER

Mutluluk illa güzel şeylerin bize gelmesiyle yaşanmaz aslında asıl mutluluk bunun var olduğunu bilmek
Bir film, bir şarkı, küçük bir söz bile insanı mutlu edebilmeli umutlandırabilmeli tebessüm ettirebilmeli
Her an değerli insan hayatında
Evet zor zamanlar sabrın taştığı anlar oluyor olmuyor değil
Herşeyin düzeleceğine inanırsak her zorluk aşılır
Şu zamanın şu köşesinde şöyle mutluyduk demek yerine ben varım, nefes alıyorum o zaman herşeyi değiştirmek yada anın tadını çıkarmak benim elimde demek lazım

Sirf kendini mutlu etmek icin yasayan biriyimdir ben:)
Arada tabiki stresler oluyo ama o ani atlatmanin yollarini ogrendim.

Kendimi seviyorum ve itina ile kendime hep zaman ayiriyorum. Ben mutluysam cocuklar hatta etrafimdaki herkez mutlu olabiliyo.

Eve asla kapanmiyorum aksamdan hep plan yapiyorum.
Ev temizlemek veya yemek yapmak icin asla kendimi kasmiyorum canim isterse ne ala:))
Yazdan sonrada kucuk oglum okula baslicak vee mutlu son spor salonuna yazilip sagligima saglik katicam:)

Çok şükür ki aç değilim , açıkta değilim..

Yine çok şükür ki , annem ve babam yanımda ..

Yine çok şükür ki , hayatımın merkezine koyduğum insan yanımda , benimle birlikte ..

Benim için mutluluk bu. Fazlasında gözüm yok ..

Çok şükür..

Bence mutluluk bir tercihtir.Sorunlarımızı büyütüp,üzülüp kendimizi mutsuzluga sürüklemek de kendi elimizde.Elbette problemler olabilir ama bu mutlulugu daha degerli kılıyor.Yasamın tadını cıkarmalıyız :)

benim mutluluğum sağlım,eşim ve doğacak bebegim.birde saglıklı doğarsa yavrum en mutlu dünyada ben olurum....
:21::21::29::29::39::64:
çok mutluyum Allah nazardan korusun...:nazar::nazar::nazar:

Son iki yıldır mutsuz sayılırdım umutsuzdum da hatta ama her şey 15 gün önce 2 gün içinde çözüldü hayatımdaki belirsizlikler kalktı her şey yolunda görünüyor şimdilik mutluyum çok şükür.

evet kizlar bu ara en mutlu gunumu anlatayim esim evlenme teklif ettiginde tektas yuzuk almisti parmagimda ne guzel anlam tasiyordu cocuklarimin soruyordu ozellikle oglum babam neden aldi diye ovune ovune anlatiyordum hatta senin icinde kim ozel olursa hayatinda sana veririm sende ona verirsin diyordum veeee ben kaybettim yuzugumu :5:butun gunum mutsuz gecti buna dayanamayan esim yenisini aliriz olmusle olmusa care yok dedi ama ben alsan ne olcakki ayni ozelligi tasiyacakmiki ustelik sen onu tr aldin yurtdisindaki olmaz dedim ve esim internetten kredi kartiyla odeme yapip almis ayni kuyumcudan veeee ustunede not yazmis romantic sozler ve altindada ikinci baharimizdada benimle bu yolculaga varmisin yazmis cvpin evetse bu notu okunca mesaj at yazmis bende evettttttttttttttttttttt dedim :1:yani ikinci evlenme teklifinide 3 cocuklu bayan olarak aldim yani is bitmemis bende 3 cocuga ragmen evlilik teklifi aliyorum bundan mutluluk olurmu:9:

Ayın 3 ünden beri eşim ve ben karavanla tatildeyiz ve çokkkkkkkkkkk mutluyuz yaa:16:

Back
X