Mutluluqu beklerken yıne ucurum!

MESEJIM NE ZAMAN GORUNTULENIR

• ANKET KAC SECENEKLI OLA BILIR

OY: 0 0,0%
  • MESAJIM NE ZAMAN GORUNTULENIR

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

sevva7

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.415
733
333
merhaba arkadaslar BENhep mutlu sonluqlara,hep bir karanliq gecenin aydinli sabahlari gelir diye inandim.AMA OLMUYOR.ben mutluluqu yakalamiyorum.Annemlerin isteyile butun karerimi burakib evlendim.evlenince kalbime anne olmaq gibi bir duyqu girdi.aylarca tedavi gordu olmadi.sonda tub bebek dediler yapdim oda naqativ.kendimi yiyib bitiriyorum.neden olmuyor?neden yalnizim?kendimi cok uzuyorum.anne omaq isteyi butun kalbime hakim olmusdur.aslinda bu konuyu bu kader takinti etmek istemiyorum. cok istiyorum Kafa daqitmaqi.nasil edeyim neyapayim.su aralar hep sizlerin yazdiqlarini bu konulari okuyorum.bir az sakinlesirim belke diye.benimle ayni kaderi paylasanlar,destek durmaq isteyenler lutfen yazin!!!

canim merhaba bende 25 kasimda transferim oldu. 12 gun sonucu pozitif iki hahta sonra kese gorundu iki hafta sonra gittik bebegimizin kalp atisi yok hatta kese icinde bebek yok bos gebelik dedi doktor. en son 20 ocaga gun verdi inan cok zor durum evlat icin yanarken kostururken sonucun bi sekilde olmasi kahrediyor cevredekiler adinda teskin ediyor bu olmazsa tekrar denersin sqnki bu sureec cok kolayda... bizlerdemi bir terslik var anlamiyorum cocuga deget vermeyenlerin sokaga atanlarin cocuklari oluyorda bizler neden boyle ugrasmak zorunda kaliyoruz...

ama yinede duaya rahmana saril. umutlu ol takmamaya calis demiyorum takilmamak mumkun degil. ugraslar edi kendine kafa dagitacak. rabbim isteyen herkese evlat tadi tattirsin. kendini sakin yanliz hissetme hepimiz ayni kaderi yasiyoruz

merhaba canim.oncelikle tesekur ederim.evet cevremizde hic kimse bizi bizler gibi anlayamaz.yasadiqlarimizi na kadar zor olduqunu yalniz bizler bile biliriz.rabim her kese sabir versinbende cok dusundum neden cocuq istemeyipde sokaga atanlarin oluyor ,bizler bu kader yanib tutusarken neden bu kadar zorlaniyoruz.ama nedenini tapamiyorum.hep kendime kaderbu ne yapa bilirsi derim.

merhaba canim.oncelikle tesekur ederim.evet cevremizde hic kimse bizi bizler gibi anlayamaz.yasadiqlarimizi na kadar zor olduqunu yalniz bizler bile biliriz.rabim her kese sabir versinbende cok dusundum neden cocuq istemeyipde sokaga atanlarin oluyor ,bizler bu kader yanib tutusarken neden bu kadar zorlaniyoruz.ama nedenini tapamiyorum.hep kendime kaderbu ne yapa bilirsi derim.

Anne olamayınca kendimizi çok yıpratıyoruz ama gerçekten dünyanın sonu değil, ben kendimi buna alıştırdım. Sağolsun eşim de çok yardımcı oluyor. Olursa hayatımıza çok güzel bir hediye olacak. Olmazsa da hayırlısı diyoruz.

selam gercekden bende bu kader takilmak istemiyoru ama elimde deyil.benim eseimde bu kadar kendini uzme diyor.belke zaman lazim.

canım bende 3 ay arayla 2tüp bebek denedim malesef ikiside tutmadu. Çok üzüldüm kendimi yedim bitirdim neden olmadı diye. Herşeyde yolundaydı üstelik. Sonra düşündüm Rabbim bunu bana vermediyse bir bildiği vardır belki şimdi olması hayırlı olmayacaktı belki zamanı vardıu Tek tesellim bu. Ama yinede bir bebek görsem içim sızlıyor helede bebeklerini sokağa terk eden kadınlara okadar kızıyorum ki o mucizenin kıymetini bilmedikleri için. Rabbim bizlerinde yüzüne güler inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder.

insalah bi gun rebim bizede ,cocuq isteyen her kece evlat nasib etsin.ben 6-7 ay sonra yiniden tub bebek denemek isterim.ama korkuyorumda.rabim dualarimizi kabul etsin.

insalah bi gun rebim bizede ,cocuq isteyen her kece evlat nasib etsin.ben 6-7 ay sonra yiniden tub bebek denemek isterim.ama korkuyorumda.rabim dualarimizi kabul etsin.

korkma canım olumlu düşünmeye çalış Rabbim hayırlı görüyorsa zaten olacaktır.Denemekten vazgeçme.Allah nasip ederse bende bir süre sonra üçüncüyü denemeyi düşünüyorum.Hakkimızda hayırlısı olsun.

merhaba kizlar nerdesiniz,ne yapiyorsunuz?:126::126:

Kimler geldi kimler geçti bu topikten :) herkes bu kadar karamsar bu kadar umutsuz oldu. Hatta her zaman pozitif olan ben bile. Ama bi şekilde birden fazla deneme ile bebeklerine kavuştular. Demin baktım 3 yıl önceden biri var mı bir Allah'ın kulu yok hepsi bebekli maşalah. Haliyle son yazıları anne gruplarına. Sizlerinde öyle olacak moralinizi bozmayın. Hiç olmayacak gibi geliyor. Ama olucak bu sizlerde buraya gülümseyerek bakacaksınız inşallah

SAQOL canim isallah bebislerimiz gelir bizleri mu skintidan kurtarir mutluluqa kavusturur.PEKI sen kac dafa Denedin?en son hangi doktora gitdin?

SAQOL canim isallah bebislerimiz gelir bizleri mu skintidan kurtarir mutluluqa kavusturur.PEKI sen kac dafa Denedin?en son hangi doktora gitdin?

Kesinlikle umut tüp bebek diyorum. Açıkçası herkesin bahsettiği o ilgi ile karşılaşmadım. Hatta bir kaçı ile tartıştım. Ama profesyonel bir şekilde yapıyorlar işlerini. Bahçeci kalitesini uygun fiyatla alabileceğiniz bir yer. İkinci denememde tek embriyo ile oldu. İlk denemem bir çok şubesi bulunan tüp bebek merkezinde oldu. 4 kaliteli embriyodan biri tuttu ama düşük oldu. Çok acemice yapıldı. 4 embriyo dile kolay. Hepsini yerleştirdiler. Erkek infertilitesiydi sorunumuz. Aşılama vs şansımız yoktu.

Son düzenleme:

Merhaba kızlar, sanırım doktor değiştirmektede yarar var. Her doktor aynı tedaviyi uygulamıyor değişen tedavilerde işe yaraya bilir.

Simten81 bence sende başka bir yere daha başvur. Ve kesinlikle moralinizi bozmayın şu kesin ki biz moralimizi bozdukça sadece çocuk düşünerek ilişkiye girdikçe stresten zaten olmuyor. O dışa çocuk atan insanlar varya onlar sadece zevk için yaptıkları için bazı seyleri çocuk falan düşünmediklerinden cok rahat oluyor. Biz her ilişkide hadi yapalım belki nu sefer çocuk olur diye kendimizi zorluyoruz buna inanın. Herseyin hayırlısı olsun güzeller. Ben 3-4 tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olamayan 40 lı yaşlarında kendiliğinden hamile kalanlar biliyorum inanın. Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa er yada geç mutlaka olur. Ama hayatımızı buna endekslersek ömrümüzün en güzel yılları geçerken nasıl geçtiğini bile sıkıntıdan anlayamayız. Bebişler oluncada dövünür dururuz niye üzldüm yıllarımı harcadım bu kadar diye. Çok mu uzattım nee::)) Hersey gönlünüzce olsun Allah herkese tattırır bu sevinci inşallah (Bende dahil)

haqlisin canim ama elde deyil ne yapayim bazen kendimi tanyamiyorum men pozitiv ,hayadolu,neseli bi insandim ya.simdi ruhsuz oldum gulmiyorum, eylene miyorum.hep aklimda cocuq,ruyalarimda bile hamile olduqumu dusunuyorum.bu stresden kurtulub kendime yeni bir dunya kurmaliyim.iyi ki sizler varsiniz.bana cok moral veriyorsunuztesekkur ederim

Rica ederim canım benim. Burda okuyorum çoğu bayan çocuk olmuyor diye hayata küsüyor benimde henüz olmadı bu 6.yılı evliliğimizin ve ben 36 yasındayım. Ama ne yapabilirim canı verende alanda Allah. Sağlık problemimizde yok eee ben kendimi yerden yere vursam cocugum olacakmı? Vurduğunda cocugu olsa bütün kadınların, çocuksuz aile kalmazdı öyle değilmi.
Sen çocukla yatıp kalkma moralini yüksek tut hayırlısı ile verir inşallah Allah kendine iyi bak

EVET canim biliyorum boyle yapdikca kendimi cok uzuyorum.ama ben bide babama bakiyorum adamciaz benim bu halime okadar cok uzuluyor ki,bana bakslari beni kahr ediyor.ben onlarin tek cocuyum bidr onlara torun vere bilsem.neyse sen haklisin rabimden hayirlisi.sende kendine iyi bak canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…