Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
karar veremiyorum arılsak en fazla 1 hafta dayanıyorum okadar alıştım kı ona sanki elım ayagım kopmus gıbı oluyorum ayrılınca...
ama biz gercekten cok farklı ınsanlarız o hayal ettıgım gibi biri değil beni hep üzüyor cok kaba saba maço kıskanc bi adam aılesıde cok görgüsüz medeniyetten zerrre yok ben pantalon giyorum dıe cocuga laf yapıyolarmış sözde aılem dıyecegım ınsanlar ama onlardan utanıyorum
alışmak gercekten sevmekten zormuş tabiki olumlu yönleride var tonla hemde.. ama olumsuz yönleri hep beni korkutuyo en önemliside kıskanclıgı ve öfkesi cok sınırlendıgınde agzını bozuyo. binde binde bir oluyo ama oluyo işte 25 yasındayım 2 yıldır beraberiz... bitiremiyorum mutsuzluga sürükleniyorum
hastalıklı bir ilişki.. bu saydığın huyları onu çok sevseydin görmezden gelirdin zaten. üstelik aile çok onemli evlenince tek kişiyle evlenilmez. onlara olan tutumunu her zaman dile getireceksin ve tavırlarınla belli edeceksin.buda eşinle her zaman tartısmalara sebep olacak. kesinlikle bu ilişkiden siz zararlı cıkacaksınız. ayrılın bunuda aynen buraya yazdıgın gibi içindekileri birebir anlatarak yap. ozaman kabul edecektir.
şimdi kabullenebilirsin ki bunu yapmıyorsun zaten ilerde daha çok yüzüne vurucak bu olaylar sneın zehrenura katılıyorum sen eger cok sevmış olsaydın kesinlikle bunlar gözünde olmazdı neler var hayatta bir okusan burda yazılanlanları eşi ve onun ailesi ile ilgili halıne bı yandan şükret ama sen diyorsun bak farklı dunyaların ınsanıyız aynı değiliz sende sevgi yok ayrıldıgın zaman büyük bır boşluğa düşmenın sebebo tamamen alıskanlık emin ol bu çok cabuk geciyor evlenmeden rabbım göstermiş naıl bir ınsan oldugunu aile için kesinlikle demiyorum görmemiş yoklukla yetişmiş olabilirler ama kavgada sinirine hakım olamaması agzını bozması ve farklı olusunuz vs ne yap ne et cok gecmeden ( ki 2 yıl nasıl gectı bılmıyorum ) ayrıl
eger sende sevgi görseydim katlan derdim belki ama yok rabbım yardımcısn olsn cnm