• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluyum,,, çünkü........

mutluyum ailem hayatta yuvam sıcacık sevdiğim beni seviyor ben onu daha ne olsun

Mutluyum, çünkü sevdiklerim hep yanımda ve sevdiğim insan tarafından seviliyorum :KK68: Çok şükürr..

Açıkçası mutlu olduğum söylenemez.
Tek mutluluk sebebim ailem ve sevgilim yanımda bin şükür :nazar:

mutluyum cunku iyiki ben benim tekrar secim sansı verseler yine kendi olmayı secerdim:-)))

mutlu musunuz,,,, peki neden ,,,,,

En son ne zaman, neler için mutsuz olduğunuzu düşündünüz mü? Bazen basit bir şeyden hemen mutsuz oluyoruz. Bitti derken, zaman içinde o mutsuz olduğumuz şeyler için gülüp, "şimdiki aklım olsaydı hiç üzülür müydüm?" diyoruz.

Ruh dünyanızda mutlu musunuz, değil misiniz? Veya sizi neler mutlu ediyor, neler mutsuz ediyor onu düşünün, daha sonra buraya yazmayı unutmayın,, =))

HEP MUTLU OLABİLMEK DİLEĞİYLE,,,
valll en önemlisi saglık gercekten hersey bos gecen sene bi grip e yakalandım aman allahım 1 ay gecmedi her hafta doktor her hafta doktor hayatımda ilk defa 1 haftada 3 kilo verdim dedim ne Ialtın ne baska bisey HAYATTA EN ÖNEMLİ SEY SAGLIK SAGLIK OLDUGU SÜRECE ALLAH HERSEYİN KOLAYINI VERİR ÇOK SÜKÜR

Mutluyum çünkü evlatlarım sağlıklı..
Mutluyum çünkü seviyorum ve seviliyorum..
Mutluyum çünkü eşimin ailesi çok iyi..
Mutluyum çünkü ailem hep arkamda..

Allah'a Şükürler olsun :nazar:

Mutluyum çünkü tek başıma gayet güzel yaşayabildiğimi gördüm

Mutluyum çünkü hayallerime büyük bir ara adım attım

Mutluyum çünkü sağlıklıyım,sevdiklerim sağlıklı

Mutluyum çünkü dilimi geliştirdim

Mutluyum çünkü eskisinden çok daha farklı,olgun ve güçlüyüm..

mutluyum çünkü sevdiğim insanla evliyim
mutluyum çünkü ailem sağlıklı ve hayattalar
mutluyum çünkü işim var
mutluyum çünkü hayal ettiğim hayatı yaşıyorum
Allahım her günümüzü mutlu huzurlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallah...

Back
X