Gerçekten senin için ve sözlün için zor bi durum.Yani senin annen aynı durumda olsa sen onu bırakmak istemeyeceksin ama anlaşamayacağınızı da bile bile yanına almak da istemeyeceksin.
Kendimi senin yerine koydum da gerçekten zor...
En azından sözlün anlayışla karşılamış durumu.Çevreden söylenenlere de aynen şu cevabı vermelisiniz bence "Bu konuda en doğru kararı verecek olan biziz"
Çünkü çevredeki kimse sizi daha iyi anlayamaz.Onlar da bu durumda olsa belki sizin verdiğiniz kararı verecekti.Yaşayacak olan sizsiniz.Benim kuzenim de kira vermemek için 3 sene k.valideyle yaşadı,2 katlı evde yeme içmeleri birdi ama ayrı katlarda kalıyolardı.Ama kayınvalide anlayışlı biriydi.Kuzen yatardı,kayınvalide kahvaltı hazırlardı.
Şimdi kiralık ev tuttular ayrıldılar,yakın biyerde oturuyolar.Kuzenim"Yeni evlenmiş gibi hissediyorum kendimi" dedi geçenlerde bana.Kira ödüyorlar belki de zorlanıyorlar ama çok mutlular.
Yine kayınvalidesiyle de iyiler,birbirlerine gidip geliyolar.
Sen de doğru düşünüyosun,yakında bi ev tutsun gidip gelirsiniz.Sık gitseniz bile aynı evde oturmanızdan iyidir.Bence kararınızdan dönmeyin,çevreden de bu konuda yorum yapmamalarını isteyin.
İki gün sonra kocanla kötü olsan çevren mi sana yar olacak????? Hiç sanmıyorum
Gerçekden şu yapılan yorumları çıktı alıcam ve sevdiğime okutucam.
İşde benim her zaman anlatmak istediğim de bu.Şuan konuşan çevre ben ağladığımda üzüldüğümde eşimle kavga ettiğimde yanımda olmayacak.Sen seçtin senin kararındı dicek.Aynı evin içinde ne kadar iyi olsada olmaz.Evlilik iki kişi arasında en özel anların yaşanmasıda gerektiği bir kurum.Yan odada kaynanam uyurken ben eşimin koynunda nasıl rahat edeyim?Birde sabak kalktığımda kaynanamın yüzünü görücem.Utancımdan yerin dibime girerim.Yeri geliyor kendi anne babanla zıtlaşıyorsun.Ve sözlüm kesinlikle evet annemle anlaşırsın diyerek güvence vermiyor veremiyor.Kararımızı verdik bu konuda olumsuz konuşmicaz ki üzerimize gelmesin konuyu tamamen kapatıcaz.Bende aileme o yönde açıkladım.Umarım sorun olmicak.