• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutsuz bi anneyim

ben sizin psikolojiniz için söylemiştim
niyetiniz olsa kv ile oturur anlaşırsınız çocuğa bakar sizde çalışırsınız
kimi kadın sevmez çalışmayı sizde onlardansınız sanırım
maddi durum iyi demek ki böyle konuştuğunuza göre
Burasi kucuk bi yer girip clisabilcegm bi is bulsydm giricektim zaten ama esim kabul etmedi o zmn zaten iste yok kaynanam dogumuma bile gelmedi ki cocuga bakmaya gelsin lafa glince cok uzuluyo uzagiz diye merakta ediyir evi yasadfgimiz yeri ama 3senedr bi kez bile gelmedi

Sen o kocayı boşa zaten hayrı yok sana. Al çocuğunu git annenin yanına. Sen çalışırsın annen de çocuğuna bakar. O da mal gibi baksın telefona.

Sen o kocayı boşa zaten hayrı yok sana. Al çocuğunu git annenin yanına. Sen çalışırsın annen de çocuğuna bakar. O da mal gibi baksın telefona.
Annem lerde koyde yasiyolar koyde is bulma olanagim sifir alio basimi kimsenin bilmedigi yere gidip yasamak istiyirm ama imkan yok

Bi bucuk yasinda oglum var dogdugundan beri uykusuzum kolik bebekte smdi de huysuz ve uyuamayan bi bebek bilmiyorm ama cok yorgunum ailem uzakta yardm edeecek kimsem yok eşim desen bi guleryuz gostermez ben yatarm 2 3saat uyurum lafini yapar bebegimden degilde ben esimin ilgisiz alakasizligindan ck sikildm artk guleryuz yok gezme yok cay icmez meyve soyar getiririm yemez muhabbet yok soruyorm.neden boyleyiz cevap yok ben gurbete geldim kendim arakadas nasil bulayim bana diyo kndin bul arkadas biktim artik cok mutsuzum
Canım gün içinde uyuyor mu uyuyorsa uyutma bence gece uykusuna alışması için biraz zorlanacaksın ama gündüz uyumasına izin verme 1 haftaya düzene girer uykusu benim kizimda ise yaramıştı gündüz 1 saat uyutuyordum gece en geç 10 da uyuyordu ama artık bende zorlanıyorum maalesef kızım 2 yaş sendromuna girdi 5 gündür burnumuzdan getiriyor :(

Bebek olmadan once benm boyle ilgi alaka bekleme durumum yoktu aman evlendik geldik balayi istemedim borcumuz var diye iki hafta evde oturdu surekli hala daha oyle devam ediyor
Kusura bkma ama kocan olacak adam tam bi öküZmüş.ne diye evlenmiş peki bostan korkuluğu gibi olacaksa.ne yapmayı düşünüyorsun peki

Canım gün içinde uyuyor mu uyuyorsa uyutma bence gece uykusuna alışması için biraz zorlanacaksın ama gündüz uyumasına izin verme 1 haftaya düzene girer uykusu benim kizimda ise yaramıştı gündüz 1 saat uyutuyordum gece en geç 10 da uyuyordu ama artık bende zorlanıyorum maalesef kızım 2 yaş sendromuna girdi 5 gündür burnumuzdan getiriyor :KK43:
Kac gundur uyutmuyirm tm ytiyor yine saat basi agliyo yada kendisi bi yerde sizmis oluyo dis agrisi diyolar ama huyu bu cok aksi

Böyle bir adama neden bir de mükafat gibi çocuk dogurdun ? Keşke biraz birbirinizi tanisaydiniz

Beni yanlış anlamayın fakat hiçbirimizin hayatı kolay değil. Her daim ilgisizliğe anlayışsızlığa çıkmaza düştüğümüz zamanlar oluyor. Başetme yöntemi benim görüşüme göre kendimi değerli görmem. Benimde kv ve annemin evlerinin arası beş dk mesafe. Anneme kafa dinlemeye gittiysem kafa dinlemeye gitmişimdir. Kimsenin lafına aldırış etmeyip zamanımı güzel geçirmek için uğraşırım. İki haftalık bir tatilde bir kere gitmişimdir kv ye. Onunda akşamında döndüm anneme. İstemiyorsam kimse beni zorlayamaz. Zorlarsa kendi düşünür ilerisini. Kendim için uğraşırım. Kendimi değerli görürüm. Rüzgarda savrulan bir yaprak olmam. Milletin lafıyla hareket eden biri olmam. Eğer eşim tel ile çok ilgiliyse eve bir yasak koyar odaya tel ile girmemesini söylerim. Kesin ve net şekilde. Yapamam demeyin yaparsınız. O gücü görün kendinizde. Pısırık olmayın. Kaplan olun yırtıcı olun. Yapamam diye birşey yok uğraşamam deyin inandırıcı olsun. Siz uğraşmazsanızda kimsenin sihirli değneği yok elinde sizin durumunuzu düzeltecek .

Bazıları sadece cinsel hayatı olsun diye evlenir.
Sizinki de onlardan
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok gibi

Kac gundur uyutmuyirm tm ytiyor yine saat basi agliyo yada kendisi bi yerde sizmis oluyo dis agrisi diyolar ama huyu bu cok aksi
Canım zaten hep dış ağrısı derler sinir oluyorum o lafa inanın eşimle sürekli tartışma halindeyiz gelme diyorum eve eşim evdeyken benim kız 10 kat daha fazla ağlıyor hiç bir şekilde susmuyor yetişkin bir insan gibi sinir krizi geçiriyor nerdeyse inanın şu 5 gündür çekmediğim stres sıkıntı kalmadı seni çok iyi anlıyorum o ağlamalar insanı fizikten değil ruhen yıpratıyor zaten senin oğlunun yeni yeni uykusuzluğu başladıysa canim belki benim kız gibi 2 yaş sendromuna girmiştir ben nette araştırdım en erken 16 aylık giriyormuş bebekler bu sendroma benim kızım şu an 17 ayı geçti ve çok korkuyorum bu sendromun çok uzun surmesinden

Beni yanlış anlamayın fakat hiçbirimizin hayatı kolay değil. Her daim ilgisizliğe anlayışsızlığa çıkmaza düştüğümüz zamanlar oluyor. Başetme yöntemi benim görüşüme göre kendimi değerli görmem. Benimde kv ve annemin evlerinin arası beş dk mesafe. Anneme kafa dinlemeye gittiysem kafa dinlemeye gitmişimdir. Kimsenin lafına aldırış etmeyip zamanımı güzel geçirmek için uğraşırım. İki haftalık bir tatilde bir kere gitmişimdir kv ye. Onunda akşamında döndüm anneme. İstemiyorsam kimse beni zorlayamaz. Zorlarsa kendi düşünür ilerisini. Kendim için uğraşırım. Kendimi değerli görürüm. Rüzgarda savrulan bir yaprak olmam. Milletin lafıyla hareket eden biri olmam. Eğer eşim tel ile çok ilgiliyse eve bir yasak koyar odaya tel ile girmemesini söylerim. Kesin ve net şekilde. Yapamam demeyin yaparsınız. O gücü görün kendinizde. Pısırık olmayın. Kaplan olun yırtıcı olun. Yapamam diye birşey yok uğraşamam deyin inandırıcı olsun. Siz uğraşmazsanızda kimsenin sihirli değneği yok elinde sizin durumunuzu düzeltecek .
Evet haklisiniz ama inanin benm kv de anlama yok anlayis yok lafa gelince karismam etmem ama icraat ta nasil gorseniz sok gecirirsiniz en basta ben nisanliyken kapiya kavgaya geldi neymis oglu surekli bize geliyirmus he bizde olsa anlixamda bizdede degildi cahil anlamiyo eski kafali gerckten kendi cocuklari bile anlam vrremuyi hareketlerine en basiti obur eltimin annenesine gtms senn torunun boyle yapti bosatcam demis yani cok tuhaf bi insan daha bunlar basit brn koye gidipte ailemn ve bnm basimi.niye aritiyim hafta bi kez arariz gidermis anneme babama sikayet edermis aramiyolar naptik Onlara diye benm ailem gelme diyolar inanin

Canım zaten hep dış ağrısı derler sinir oluyorum o lafa inanın eşimle sürekli tartışma halindeyiz gelme diyorum eve eşim evdeyken benim kız 10 kat daha fazla ağlıyor hiç bir şekilde susmuyor yetişkin bir insan gibi sinir krizi geçiriyor nerdeyse inanın şu 5 gündür çekmediğim stres sıkıntı kalmadı seni çok iyi anlıyorum o ağlamalar insanı fizikten değil ruhen yıpratıyor zaten senin oğlunun yeni yeni uykusuzluğu başladıysa canim belki benim kız gibi 2 yaş sendromuna girmiştir ben nette araştırdım en erken 16 aylık giriyormuş bebekler bu sendroma benim kızım şu an 17 ayı geçti ve çok korkuyorum bu sendromun çok uzun surmesinden
Sabah bnm oglumda 3kez 1saat arayla aglma krizne girdi morariyo aglicam diye bunaldm yildim artik

Offf ben de mi sizin gibi olucam ki yoksa.. 1aylik bebegim var kolik.. esim yardimci.oldugunu iddia ediyo ama cocuk hep.benim.ustumde. Cayini yemegini benden.bekliyor. Uyuycak olsam bebegi susturamiyor ben devreye giriyorum her defasinda,geceleri horul horul uyuyo bebekle ben basbasayim..odada dort donuyoruz bebekle.. camasr bulasik bana.bakiyo,ev aldi basini gidiyo yapamyorum herseyi.. ki benim de aslinda bakima ihtiyacim var. Amelyat yerlerim aciyo hala. Tam tesekkullu hareket edemyorum halen.. ama iste ben de tek.basima gibiyim. Haftasonlari annem geliyor bazen yanima..
Sling al kendine canim ,benim aldigimda 80 gunluktu bizimki kolikti yapisiktik hic bir ie yapamazdim.Sling alip kendime baglayip gezmeye baslayinca yemin ediyorum kollarim rahat etti.Hem anne kokusuyla rahatladi hem hareketle gazi azaldi cogu kez koynumda oylece uyudu.Ikinci bebegimde nasipse 10 gunlukken saricam kendime ,facebook Babywearing turkiye grubuna bakabilirsin 2. El uygun fiyatli oliyor yada tunikoda var .

Bi süre ailenizin yanına gidin madem öyle. Değişiklik iyidir. Bebek bakımı çok zor iş. Sizin ruh durumunuz iyi olursa hayat daha kolay olur. Bunun için etraf bişey yapmıyorsa siz kendiniz için bişeyler yapın. Bi süre annenizin yanında olmanız size iyi gelecektir. Ben anneliğimi annemin yanında olgunlaştırdığımı hissediyorum hep.
+1

ama sizin bebeğiniz tamamen anneye muhtaç çağında. hele bir de emiyorsa yapışık ikiz gibi olursunuz birkaç ay. şimdilik sabırla koliğin geçmesini bekleyin.
Bebeginiz icin d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz? Benim bebegim de hic uyumuyordu doktorlar kolik dedi.yurtdisinda bi kuzenimize sorduk d vitamininin yan etkisiymis.degistirir degistirmez melekler gibi uyumaya basladi.bazen kolik deyip gecmek kolaylarina geliyo.

Bebeginiz icin d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz? Benim bebegim de hic uyumuyordu doktorlar kolik dedi.yurtdisinda bi kuzenimize sorduk d vitamininin yan etkisiymis.degistirir degistirmez melekler gibi uyumaya basladi.bazen kolik deyip gecmek kolaylarina geliyo.

Back
X